Vágyak, védekezés

#Vágyak #védekezés

216 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
A pesszárium működése, hatékonysága
#petting
2023.06.16.

A pesszárium működése, hatékonysága

A pesszárium kicsi, gyűszű alakú, hajlékony fémkeretre erősített, szilikonból készült „sapka”, amely a hüvely felső végén elhelyezkedő méhnyakra illeszkedik.

Egyéjszakás kaland - Megéri?
#egyéjszakás kaland
2023.06.13.

Egyéjszakás kaland - Megéri?

Mi a helyzet egy egyéjszakás kalanddal? Például valakivel, akit régóta ismersz, netán egy új netes ismerőssel, esetleg egy baráttal. Ez azt jelenti, hogy valaki olyannal létesítesz szexuális kapcsolatot, akivel nem jársz.

A terhesség első 15 jele
#terhesség
2023.06.08.

A terhesség első 15 jele

Tudnod kell, hogy a terhesség legkorábbi jelei közül sok nagyon hasonlít a premenstruációs (menstruációt megelőző) szindróma tüneteihez. Ezért hiába próbálják – főleg a nemi életet éppen megkezdő fiatalok – tünetek alapján megjósolni, teherbe estek-e vagy sem, ezt nem lehet!! Sok várandós nő számol be enyhe alhasi görcsökről, nyomásérzésről és a mellek érzékennyé válásáról.

Miért fontos az előjáték?
#előjáték
2023.05.26.

Miért fontos az előjáték?

Akárki is mondta, hogy a legfontosabb dolog a jó befejezés, biztosan nem beszélgetett el őszintén egy nővel sem az előjáték fontosságáról.

Fogamzásgátló tabletták
#fogamzásgátló
2023.05.20.

Fogamzásgátló tabletták

Ez az egyetlen fogamzásgátló módszer, amely nemcsak a terhesség, hanem a méhen kívüli terhesség ellen is véd. Más fogamzásgátlási módszernek nincs ilyen hatása a méhen kívüli terhesség ellen. Továbbá véd a kismedencei gyulladások, petefészek gyulladás, a petefészek- és a méhtestrák, a vastagbélrák valamint az endometriózis ellen is. Az endometriózis egy igen kellemetlen nőgyógyászati megbetegedés, erős alhasi fájdalommal és a hasban összenövések kialakulásához vezet, valamint a női eredetű meddőségek jó részéért felelős.

A legelvetemültebb szex-tévhitek
#szex
2023.05.17.

A legelvetemültebb szex-tévhitek

Úgy gondolod, biztos tudásod van a szexről, és különbséget tudsz tenni valós és valótlan között? Teszteld le tudásodat, mi igaz és mi nem, mert most utánanézünk néhány szex mítosznak, és leszámolunk a tévhitekkel.

Mikor kezdődnek a terhesség tünetei?
#terhes
2023.05.14.

Mikor kezdődnek a terhesség tünetei?

Sok tévhit kering az interneten a terhességgel és tüneteivel kapcsolatban. A legfontosabb, amit tudnod kell, hogy a tünetek egyénenként változnak. Van, aki olyan szerencsés, hogy szinte alig érzékel a terhességi tünetekből valamit, ám vannak olyan esetek is, amikor az anya minden kellemetlen tünetet megtapasztal.

Gyakori kérdések a spermáról
#sperma
2023.05.03.

Gyakori kérdések a spermáról

Ha csak egyetlen sperma is elég ahhoz, hogy babát eredményezzen, akkor miért van szükségük a férfiaknak ennyi sokra? Milyen spermaszámot nevezünk normálisnak? Meddig élnek a spermiumok? Túlélik a testen kívüli létet is? Termelnek még spermát az idős férfiak? Mit tehetsz azért, hogy a spermáid egészségesebbek legyenek?

Tévhitek az óvszerekről
#szex
2023.04.06.

Tévhitek az óvszerekről

Tény, hogy a legelterjedtebb fogamzásgátló módszer a gumióvszer. Ha helyesen használjuk, tényleg az egyik legbiztonságosabb módja a szexnek. Véd a nemi betegségektől (orálisan és análisan is!), a hüvelyi gyulladásoktól és 98%-ban a nem kívánt terhességtől is! Vajon milyen tévhitek keringenek róla?

Száraz szex: a leggyakoribb kérdések
#száraz szex
2023.03.30.

Száraz szex: a leggyakoribb kérdések

Mindenki, aki nem akar teherbe esni, a terhesség megelőzésének legmegfelelőbb módját keresi. A témával kapcsolatban mindenképpen sok kérdés merülhet fel benned.

Szexuális vonzalom - Ne veszítsd el a fejed!
#szex
2023.03.18.

Szexuális vonzalom - Ne veszítsd el a fejed!

A szexuális vonzalom a normális fejlődés része, de fontos, hogy kontrollálni tudjuk. Csak így okozhat igazi boldogságot. A mai világban, ahol a szexualitás fokozottan jelen van, nem árt odafigyelni az ezzel járó, a fiatalok naivitását különösen kihasználó veszélyekre.

Előváladéktól lehetek-e terhes?
#előváladék
2023.03.16.

Előváladéktól lehetek-e terhes?

Az előváladéktól történő teherbeesés kockázata nem nagy, ugyanakkor megtörténhet, mert a folyadék kis mennyiségben tartalmazhat élő spermiumokat.

Védekezés nélkül: nagy rizikó egy kis élvezetért?
#óvszer
2023.03.13.

Védekezés nélkül: nagy rizikó egy kis élvezetért?

Ne aggódj, majd időben kihúzom! Semmit nem fogsz érezni, ha óvszert használok! Jaj, ugyan már! A kondom csak a puhányoknak való! - És a kifogásoknak se szeri, se száma. Naphosszat folytathatnánk a felsorolását. Talán a legmerészebb változat az utolsó sor, ott egyértelműen kimondja, hogy semmivel sem akar védekezni!