Vágyak, védekezés

#Vágyak #védekezés

216 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
#fogamzásgátlás
2013.05.17.

Orális fogamzásgátlás: az elhízástól félnek legjobban a magyar lányok

A fogamzásgátlók alkalmazásával kapcsolatos spontán aggodalmak jellemzően nem a tabletta hatékonyságára vagy a szedés körülményességére fókuszálnak, hanem sokkal inkább a testre gyakorolt közvetlen hatásokra. Ennek ellenére a fiatal lányok 15%-ának van környezetében olyan ismerőse, akinél a fogamzásgátló tabletta rendszertelen szedése okozhatott nem kívánt terhességet – derül a Szinapszis Kft. kutatásából, amelyet a cég orális fogamzásgátlót szedő vagy annak alkalmazását a közeljövőben tervező 16-24 éves lányok körében végzett.

#szexuális
2012.11.12.

Ne ess pánikba: Ha hiba csúszott a védekezésbe

Amikor már azt hiszed, nincs megoldás. (x) A szexuális együttlét a megfelelő védekezés mellett örömteli emlék is lehet, következménye nem feltétlenül a nem kívánt terhesség vagy abortusz. Az idén is útjára indul az elsősorban tinédzsereket megszólító „Ne ess pánikba” kampány, amely az abortuszok számának visszaszorítását, a védekezés jelentőségét tűzte ki célul.

#szex
2011.11.26.

Az érettségit nem adó középiskolák tanulóinak szexuális élete veszélyeztetettebb

Egy nemzetközi kutatás magyar vonatkozású eredményei szerint a szexuális életüket tekintve veszélyeztetettebbek az érettségit nem adó intézmények tanulói, mint az érettségit szerző diákok – mondta Költő András, az Országos Gyermek-egészségügyi Intézet (OGYEI) pszichológusa csütörtökön, a felmérést ismertető budapesti sajtótájékoztatón.

Szájon át ugye nem lehet teherbe esni?
#szex
2011.11.19.

Szájon át ugye nem lehet teherbe esni?

Kedves Szerkesztőség! A gimiben hallottam ezt a szexuális neveléssel foglalkozó órán a tanáromtól, és kíváncsi vagyok, vajon igaza van-e. Tényleg teherbe eshet attól a lány, hogy sperma van a szájában?

#szex
2011.10.24.

Szexről beszélni a szülőkkel?

Mindenki életében eljön az a pillanat, amikor úgy érzi, hogy érett a szexre. Közlésedre, mely szerint szexuális kapcsolatba szeretnél lépni barátoddal/barátnőddel, szüleid reakciója sokféle lehet, ezért nem mindegy hogyan beszéled ezt meg velük.

#abortusz
2011.10.18.

Ne ess pánikba: az abortuszmentes Magyarországért

A Magyar Család és Nővédelmi Tudományos Társaság (MCSNTT) tovább folytatja a „Ne ess pánikba” elnevezésű ismeretterjesztési kampányát, amelynek célja a fogamzásgátlással kapcsolatos tájékozottság növelése és ez által a nem kívánt terhességek számának csökkentése.

#szex
2011.10.15.

Egyre több fiatal szexel védekezés nélkül

Egy több országot is végigkérdező kutatás eredményei szerint a világon egyre több fiatal szexel védekezés nélkül, és nagyon keveset tudnak a hatékony fogamzásgátlásról.

#sperma
2011.08.03.

Spermát helyezett magába, terhes lehet?

"Barátnőm szeretkezés után, a párja tudta nélkül megszerezte a spermás zsebkendőt, beledugta az ujját, majd felnyúlt vele a hüvelyébe. Mennyi esélye van annak, hogy teherbe esett így?" Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.

#google
2011.07.14.

Google, a szextanácsadó

A tizenévesek többsége inkább a Google-höz fordul segítségért a szexuális problémák terén, ahelyett, hogy megkérdezne egy olyan személyt, aki idősebb és tapasztaltabb. Jól van ez így?

#virtuális szex
2011.05.28.

A virtuális szex merevedési zavart okoz?

Egy kanadai felmérés szerint az ottani egyetemisták 87 százaléka él a virtuális szex lehetőségével, telefonon vagy interneten keresztül. Vajon hogyan hat a technika ilyen fokú beszivárgása a személyes kapcsolatokra?

#vámpír
2011.05.01.

Vámpírszex: miért olyan vonzó?

A Twilight, Alkonyat sorozat sikerének köszönhetően egy új, vámpír popkultúra van kialakulóban. A sorozatból készült film második része a héten került a mozikba, s a világon mindenhol tinilányok és felnőtt nők tömegei vágyakoznak a főszereplő vámpír, a brit Robert Pattinson által alakított Edward Cullen szerelme után.

#fiú
2011.03.28.

Nemi erőszak: veled is megtörténhet!

Valószínűleg azt gondolod, hogy ez veled soha nem történhet meg, pedig ezt nem tudhatod. Nem lehet előre kiszámolni, hogy mikor kerülsz olyan helyzetbe, hogy neked vagy a barátodnak, esetleg családtagjaidnak szüksége lesz a segítségedre! Ezért fontos, hogy tudatosítsuk a tényeket és ne legyintsünk rá, hogy velünk úgysem történhet meg!

#szüzesség
2011.03.24.

Úgy érzed, te vagy az utolsó szűz a világon?

„A péniszem petyhüdt lesz és használhatatlanná fog válni”. Gyerünk! Ki is mondta ezt? Melyik filmben? Igen-igen, Kevin az Amerikai Pitében. Tulajdonképpen az egész film arról szól – bár szerintem nincs olyan ember, aki ne hallott volna róla -, hogy 4 fiatal az érettségi előtt el akarja veszíteni a szüzességét.

#szex
2011.03.18.

Működőképes-e a kapcsolat szex nélkül?

Egy, a magyarok szexuális életéről készült felmérés szerint a fiatalok kevesebb, mint ötöde gondolja úgy, hogy szex nélkül is működőképes egy kapcsolat. Egyre többen vannak azok, akik nem találnak kivetnivalót abban, ha szakítás után még szexuális kapcsolatot létesítenek az ex-szel, vagy mások előtt szeretkeznek.