Vágyak, védekezés

#Vágyak #védekezés

216 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
#homoszexualitás
2011.03.12.

Homoszexualitás, homofóbia, álházasság

Napjainkban is heves viták tárgyát szokta képezni az azonos neműek egymás közötti testi-lelki barátsága, amely a társadalomból mindig is elutasító, eltaszító reakciót váltott ki. Számos kutatás volt már e témában, de konkrét okot - hogy valaki miért vonzódik az azonos nemű társához -, még eddig nem tudtak felmutatni.

#szex
2011.02.23.

Az orális szex növeli a torokrák kialakulásának kockázatát!

A szakértők tartanak attól a HPV vírustól, amely torokrákot eredményezhet. A szexuális szokások csaknem két évtized leforgása alatt a feje tetejére álltak. Pont emiatt, a szexológusok és az orvosok egyaránt tartanak egy olyan járványtól, melynek eredménye torokrák lehet és a HPV vírus a fő terjesztője.

#ittas szex
2011.02.21.

A barátaid nem engedik, hogy ittasan szexelj!

Az egyetemi diákok számtalan stratégiát dolgoztak ki arra, hogyan óvják meg hölgy ismerőseiket azon barátaiktól, vagy férfiaktól, akik magukból kikelve, egy átmulatott éjszaka után szeretnék megdönteni hallgatótársukat. Legalábbis ezt állítja egy nem régiben napvilágot látott kutatás.

#szex
2011.02.17.

Milyen legyen az első szex?

Azt szeretnéd, hogy az első alkalom különleges legyen, de rengeteg kérdés, aggodalom forog a fejedben? Segítünk!

#nemi erőszak
2011.02.12.

Mikor beszélünk erőszakról?

Igazából, ha valamikor majd úgy szexelsz a partnereddel, hogy olyan kifejezést látsz az arcán, amelyek utalhatnak a diszkomfortra vagy a rossz közérzetre, akkor sajnos közelebb állsz a nemi erőszakhoz, mint a két ember szerelmének beteljesülését eredményező szexhez.

#Szűzhártya
2011.02.04.

Tinik és a szüzesség

Míg a "szűz" szóval gyakran azokra utalnak, akiknek még nem volt szexuális kapcsolatuk, nincs önálló, egyértelmű definíciója annak, hogy mi is a szüzesség. A legtöbb tini számára a szüzesség egy személyes téma, amiről kellemetlen beszélgetni.

#terhes
2011.01.18.

Biztos, hogy részeg voltam, de szexeltem is?

Sajnos, nagyon csúnyán felöntöttem a garatra, így nem igazán emlékszem tisztán az egész estére, de szerintem lehet, hogy lefeküdtem valakivel. Így most nem igazán tudom, hogy terhes lehetek-e vagy sem. Ezelőtt még sohasem szexeltem – feltéve, hogy most tényleg megtörtént az aktus. Kérem, segítsen!

#szex
2011.01.07.

Szex: várj még vele!

Néha úgy tűnik, hogy mindenki csinálja… különösen akkor, amikor te még nem. De valójában a középiskolás fiatalok közül kevesebb, mint a felének volt aktív szexuális élményben része (csupán a lányok 42% és a fiúk 43%).

#szex
2011.01.05.

Szex, de hogy?

20 éves fiú vagyok, és van egy gyönyörű szép barátnőm. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám Őt úgy felizgatni, hogy minden porcikájában már csak a szexet kívánja?

#óvszer
2010.11.26.

Utazás az óvszerek világába

Tomi és Anna az iskola rangidős diákjai, körülbelül egy éve egy pár. Úgy gondolták hogy eléggé felkészültek és elővigyázatosak ahhoz hogy intim kapcsolatot kezdjenek. Az iskolában felvilágosították őket a védekezés nélküli aktus veszélyéről, a nem kívánt terhességről és a nemi úton terjedő betegségekről, ezért elhatározták hogy védekezni fognak.

#terhesség
2010.11.24.

Ruhán keresztül teherbe eshettem?

Azt hallottam, hogy ruhán keresztül nem lehet teherbe esni? Kérem, fejtse ki nekem, hogy pontosan miért is nem lehetséges.

#randi
2010.11.21.

Randi vagy erőszak? A randi-erőszakról

A randi-erőszak manapság sajnos egyre több tinilány számára a szörnyű valóság. Megalázottságukat, lelki szenvedésüket pedig tovább növeli, hogy sokan úgy vélik, nem lehet erőszakról beszélni, ha az a randin történt, két olyan ember között, akik különben is közel állnak egymáshoz.

#drog
2010.10.29.

Élvezeti szerek és nemi élet

Az élvezeti szerek káros hatásairól sok helyen olvashatsz, de lehet, hogy azt még nem hallottad, hogy ezek komoly hatást gyakorolhatnak a libidóra, az orgazmuskészségre, a sperma minőségére, illetve lányoknál a későbbi terhességre, a magzat fejlődésére.