Vágyak, védekezés

#Vágyak #védekezés

216 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
#szex
2010.10.23.

Azután az éjszaka után...

Szóval lefeküdtél vele… Másnap azonban minden más. A hangulat olyan feszült, nem mertek egymás szemébe nézni. Furcsán érzitek magatokat, ha közeledtek a másikhoz. Vagy egyszerűen csak a másik elérhetetlen.

#szex
2010.10.06.

Miért nem élvezed az együttlétet?

Mielőtt továbbolvasnál, győződj meg róla, hogy rendben van-e számodra az, hogy egyszerűen nincs kedved hozzá, és hogy elhatározd, hogy amíg ez érvényes, nem is szeretkezel. Ha nem kedveled a szexet, az lehet teljesen indokolt. Nem kötelező szeretni.

#szex
2010.10.01.

Szex - Ha a fiú fájdalmat okoz

Előfordulhat, hogy kedvesed nem élvezi annyira az együttlétet, mint te. Hogyan tudsz segíteni? Nagyon egyszerűen. Ha annyira aggódsz a partnered öröme miatt, mint a sajátodért, ha elolvasod cikkünket, akkor már félúton jársz a megoldás felé.

#szex
2010.09.30.

Mit tehetsz, ha a párod nem akar óvszert használni?

Legyen biztonságos a szex, vagy hagyjuk az egészet a fenébe… – jó lenne, ha mindenki így gondolkodna. A valóságban azonban előállhatnak olyan helyzetek, amikor vagy a fiú, vagy a lány makacsul ragaszkodik az óvszer nélküli szexhez. Hogy Te ne kerülj ilyen (vagy ennél kellemetlenebb) helyzetbe, meg kell tanulnod, hogyan állj ki magadért.

#szex
2010.08.21.

Nem szexeltem, de lehetek terhes?

Azt olvastam az oldalon, hogy lehetetlen teherbe esni attól, hogy egy férfi a ruhámra, vagy az alsótestem közelében ejakulál. Az én esetemben nem volt közvetlen szexuális kapcsolat a barátommal, viszont kielégítettem és a spermája az ejakulációja után is ott volt a testén (bár nem rajtam)...

#szex
2010.07.18.

Még több gyakori tévhit a szexről

A hiedelmek mindig nagyon veszélyesek, különösen, ha nem tudunk különbséget tenni a hit és a valóság között. Folytatjuk cikksorozatunkat, amelyben a tinik leggyakrabban feltett kérdéseit szedtük össze a szexről.

#szex
2010.06.24.

Amit a férfiakról még nem tudunk

Noha a férfiak élettanát tárgyaló könyvek sorában megjelentek már olyanok is, mint pl. a Férfiak és más férgek című alkotás, távol áll tőlünk párhuzamot vonni közöttük. Csakis az érdekesség kedvéért említünk meg néhány dolgot az állatok világából.

#szex
2010.06.23.

Két szűz - Használjunk óvszert?

„Ezt a nagyszerű fiút épphogy csak a nyáron ismertem meg. Ő sajnos messzebb lakik, de megbeszéltük, hogy hétvégente meglátogatjuk egymást. Többször is szórakoztunk már a gondolattal és volt partnereinkkel, de még mindketten szüzek vagyunk. (Tudom, nehéz elhinni, de tényleg így van…) De most úgy érzem, eljött az idő! Tényleg használnunk kellene óvszert? Mindent tökéletesen szeretnék!”

#szex
2010.06.03.

Óvszerhasználat: nem nélkülözhetetlen, de célszerű!

Kedves Szerkesztőség! Most a nyáron megismerkedtem egy klassz sráccal. Főiskolára jár, és úgy tervezzük, hogy a tanév alatt hétvégeken meglátogatjuk egymást. Sokat hülyéskedtünk együtt, de nem feküdtünk még le. Mind a ketten szüzek vagyunk. (Tudom, nehéz elhinni…) De most azt hiszem, ő az igazi, és én készen állok… Tényleg kell óvszert használnunk? Azt szeretném, ha tökéletesen sikerülne!