szex
#Vágyak

Szex - Ha a fiú fájdalmat okoz

2010.10.01.
3 perces olvasási idő

Előfordulhat, hogy kedvesed nem élvezi annyira az együttlétet, mint te. Hogyan tudsz segíteni? Nagyon egyszerűen. Ha annyira aggódsz a partnered öröme miatt, mint a sajátodért, ha elolvasod cikkünket, akkor már félúton jársz a megoldás felé.

Tedd világossá partnerednek már a szexuális kapcsolat kezdetétől, hogy szeretnéd, hogy mindig tudassa veled, mikor érez bármilyen fájdalmat vagy kellemetlenséget. Azt is világossá teheted számára, hogy csak akkor szeretnél vele lefeküdni, amikor ő is akarja azt. (Ha tulajdonképpen nem így érzel, akkor még nem vagy kész egy megfelelő szexuális kapcsolatra. A partner teljes értékű emberként kezelése az érett, felelősségteljes szexuális életbe belépési feltétel!

Kérdezz szeretkezés alatt!

Nem kell túl bonyolult dolgokra gondolni: „Milyen érzés?” és „Ez így jó neked?” vagy „Szükséged van még síkosítóra?” és „Melyik pozíció a legmegfelelőbb számodra?” és „Szeretnéd, hogy mélyebben/gyorsabban vagy nem?”

Ne erőltesd bele partneredbe a nemi szervedet vagy az ujjaidat, ha hüvelye láthatóan ellenáll, vagy ha barátnőd nyilvánvalóan nem élvezi a dolgot. Helyette lépj vissza egy vagy két lépcsőfokot: ha a péniszed behelyezése problémás vagy kellemetlenség érzetet okoz a partnerednek, térj vissza a csiklójához egy időre, és próbáld meg az ujjaddal izgalomba hozni a hüvelyét, míg maga a hüvely kész lesz a közösülésre. Gondolkodj csigalépésekben. Gondolj arra a bánásmódra, amit te elvársz. Engedd, hogy legalább annyira kezdeményezze a partnered a szexet, mint te.

Ne rohanj!

Szex - Ha a fiú fájdalmat okozÉrthető, hogy sietni akarsz a rövid, vagy kiszámíthatatlan erekciód miatt, mert annyira intenzív, de ha nincs, akkor is lehet kiegészítő szexuális tevékenységekkel kényeztetni a partnered: kézzel vagy szájjal. Ha te magad gyorsan éred is el az orgazmust, még mindig jobb, mint fájdalmat okozni a partnerednek.

Emlékezz, hogy nem csak a hüvelycsatornájában van az összes szexuális öröme, a legtöbb nő számára ez másodlagos. A nagy dolog az, ha az egész testére odafigyelsz és a szeméremtestére is, nem csak a vaginájára. (És persze bátorítsd partneredet, hogy figyeljen ő is oda az egész testedre, és az egész nemi szervedre, a péniszre, a herékre, perineumodra és ánuszodra, a medence környéki érzékeny pontjaidra!)

Amikor a haverjaid elkezdenek egy csomó szexista szex mítoszt mesélni, keress más forrást, és válts helyénvalóbb, valósabb információkra (mint, hogy a „feszes” vagina az ideális, vagy az együttlét kötelesség).

Mindezt nem azért írtuk, vagy hallod nőktől, mert azt gondoljuk, hogy a fiúk hülyék vagy tapintatlanok. Inkább azért mondjuk el, mert nincsen vaginád, és hacsak nem vagy elkötelezett híve az anális szexnek, ami nem megegyező, de hasonló, akkor nem lehet reális képed arról, hogy milyen érzés nőnek lenni. A partnered eléggé türelmes, és odafigyel a tested minden vonalára kívül-belül? Világosan kommunikálsz a testeddel, hogy kisegítsd őt?

Például: a hüvelycsatorna nem egyenes, hanem hajlott, úgyhogy nem valószínű, hogy kellemes érzés lesz, ha a merev, mutatóujjadat beteszed oda, sem pedig az, ha olyan szögből helyezed bele a péniszed, amikor a hüvely falát érinti, sokkal inkább minthogy a görbülő „pályájának” vonalát követnéd.

Bizonyosodj meg arról is, hogy elég időt szántok-e arra, hogy hozzászokjatok a pozíciókhoz, hogy a testtartásotok harmóniában legyen az anatómiátokkal. Ne feltételezd, még ha a partnerednek női szex partnere is volt azt megelőzőleg, hogy teljes egészében tisztában van a te vagy az ő saját testével. Lehet, hogy meg kell mutatnod a partnerednek, hogy mi az, ami neked örömöt okoz. Beszélj róla minél többet, hogy tisztában legyen vele, mit szeretsz, és mit nem, vagy tölts minél több időt vele, hogy fokozatosan megismerkedjen a testeddel, bizonyos fokú szexuális kapcsolat előtt.

Annyi síkosítót használtok, amennyi szükséges?

A síkosító nem helyettesítheti az izgatottságot, vedd figyelembe, hogy nem tudja kitágítani a hüvelycsatornát, ugyanúgy, mintha izgalomba jön partnered. De ha már elértétek ezt a pontot, és a dolgok nem mennek olyan „simán”, akkor nagy segítség lehet.

Az óvszerek és egyéb fizikai védekező eszközök használata során, alapvető fontosságú, nem csak azért, hogy megakadályozza az elszakadását, hanem mert sokszor a tested által természetesen termelt váladék nem elegendő, amikor az óvszer is bejön a képbe.

Ha hormonális fogamzásgátlót használtok, az a mellékhatások egyikeként hüvelyi szárazságot okozhat. A termékenységi ciklus bizonyos időszakaiban szintén (azoknak, akik nem használnak tablettát vagy egyéb hormonális módszereket), a hüvelyváladék sűrűbb, ami sokkal ragadósabbá, mint csúszósabbá teheti a dolgokat.

A dörzsölés részben az egyik dolog, ami bármiféle stimulációt vált ki a hüvelyben, és mint az együttlét, vagy orális szex, jó érzést kelt, de a túlzásba vitt dörzsölés kellemetlen érzetet okoz. Nagy mennyiségű latex-biztos, vízalapú síkosító használata segíthet elérni a helyes egyensúlyt.

(Sz.D.L.; Forrás: Scarleteen)