szex
#Vágyak

Hogyan juttassak el egy nőt az orgazmusig? - A szakértő válaszol

2017.04.24.
1 perces olvasási idő

Sokszor hallom, hogy a fiúk nincsenek is tisztában azzal, hogy az aktust a lány kifejezetten nem élvezte, gyakorlatilag így a fiú csak kihasználja (akár akaratlanul is). Én azt akarom, hogy ha majd egy kapcsolatban a lány megbízik bennem annyira, hogy szexre kerüljön a sor, akkor azért minimum az első alkalommal maximálisan ki legyen elégítve (hiszen nekem sok nem kell, hogy jól érezzem magam).

Kedves Levélíró!

Szimpatikus volt a leveled. Én azt hiszem, hogy a rutin hiányát már önmagában ez a hozzáállás is ellensúlyorgazmusozni tudja. A legfontosabbak: a kölcsönös szerelem, tisztelet - ezeket nem ragoznám. Ezen kívül lényeges megfelelő kommunikáció és az őszinteség, vagyis hogy a kapcsolat elejétől meg tudjatok (merjetek) beszélni mindent. Az érzéseiteket, a gondolataitokat és azt is, hogy ki mire vágyik, szexuális téren is. Így elkerülhető az a helyzet, amikor a férfi teljesen elégedett, mert fel sem merül benne, hogy esetleg a partnernek nem volt igazán kielégítő az aktus, közben pedig...

Szerintem jobb tudni a problémákról (még ha néha fájdalmas, kellemetlen is), mert akkor van esély a változtatásra.

Aztán az is nagyon fontos, hogy csak kis lépésekben haladjatok előre, ne rögtön bele a közepébe. Tehát tanuljátok meg a kölcsönös örömszerzést orális, manuális szex során. Az erogén zónák az "egyértelműeken" kívül pl. a nyak, a fülek, az ajkak, a combok belső oldala, a has, a térdhajlat, a talp, kinek mi, egy egyéni dolog. Az örömszerzés mikéntjére nem térnék ki, ezt szerintem a gyakorlatban lehet elsajátítani, beszélni annyira nem érdemes róla. Biztos lehetsz abban, hogy fogod látni, ha a partnered élvezi az együttlétet.

Még annyit tennék hozzá, hogy azért jó esély van arra, hogy az első aktus nem lesz egészen tökéletes. Erre akkor is van esély, ha a lány már nem szűz, hiszen azért idő kell hozzá, hogy két ember "összecsiszolódjon", ráérezzen a másik vágyaira. Ezt nem kell kudarcként megélni, idővel megoldódik.

(KamaszPanasz - Dr. Szimuly Bernadett)