Vágyak, szüzesség

#Vágyak #szüzesség

71 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
#fiú
2010.09.20.

A fiúk is lehetnek szüzek

Manapság hatalmas nyomás nehezedik a fiúkra. Az ok pedig igen egyszerű. Ha ma egy fiú azt mondja, hogy még szűz, kiközösítik, cikinek tartják, ha valaki még nem volt nővel. Ne feledd, mindenki szűzen kezdi, s hogy kész vagy-e az első alkalomra, azt érezni fogod!

#szex
2010.08.12.

Lassan a testtel! - Miért várj a szexszel?

Mi van, ha a partner félős vagy szégyenlős? Alakíts ki egy stabil kommunikációs rendszert! Teljesen mindegy, hogy ez a rendszer min alapul. Lehet ez szóbeli, vagy mutogatós rendszer, teljesen mindegy. Lényeg, hogy biztonságban és egyértelműen tudjatok jelezni a másiknak. Talán picit furán hangzik, de szex közben az ember sokszor ostoba, ezért fontos, hogy tudjunk jelezni a másiknak, ha valamiből elég!

A maszturbációval elveszítheted a szüzességedet?
#maszturbáció
2010.08.07.

A maszturbációval elveszítheted a szüzességedet?

A szüzesség nem valami fizikai vagy orvosi dolog. Ez egy kulturális idea, valami olyan, amire minden embernek más definíciója van, és különböző véleménye is, sőt ezt nem is tartja mindenki az első helyen számon. Az ötlet, hogy a vagina örökre kitágítható, egy mítosz, és amiben már nagyon sokat kételkedtek.

#szex
2010.06.27.

A szexről - ahogy a felnőttek látják

A szex egy érzékeny téma, ami mindig heves reakciót vált ki mindenkiből és eltérő véleményeket szül. A fiataloknak a kíváncsiság miatt nem adatik meg a lehetőség, hogy ésszerűen mérlegeljenek, olyan kérdésekre keresnek választ a puszta fizikai együttléten keresztül, amiről akár egy puszta beszélgetésen keresztül is informálódhatnak.

#szex
2010.06.23.

Két szűz - Használjunk óvszert?

„Ezt a nagyszerű fiút épphogy csak a nyáron ismertem meg. Ő sajnos messzebb lakik, de megbeszéltük, hogy hétvégente meglátogatjuk egymást. Többször is szórakoztunk már a gondolattal és volt partnereinkkel, de még mindketten szüzek vagyunk. (Tudom, nehéz elhinni, de tényleg így van…) De most úgy érzem, eljött az idő! Tényleg használnunk kellene óvszert? Mindent tökéletesen szeretnék!”

#szex
2009.10.29.

Tényleg készen állsz a szexre? (2. rész)

Tényleg készen álltok a szexre? Van néhány dolog, amit érdemes átgondolni, hogy a szex valóban élvezetes, biztonságos, és érzelem gazdag lehessen. Íme a lista…

#szex
2009.10.18.

Készen állsz a szexre? (1. rész)

Sokan azt mondják, a szex kötelező velejárója egy párkapcsolatnak. De fontos magunkban tisztázni, miért szeretnénk adott partnerünkkel a szex szintjére lépni, és hogy ezzel milyen kockázatokat vállalunk magunkra.