Vágyak, hormon

#Vágyak #hormon

20 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
#virtuális szex
2011.05.28.

A virtuális szex merevedési zavart okoz?

Egy kanadai felmérés szerint az ottani egyetemisták 87 százaléka él a virtuális szex lehetőségével, telefonon vagy interneten keresztül. Vajon hogyan hat a technika ilyen fokú beszivárgása a személyes kapcsolatokra?

#szex
2009.12.31.

2009 szexuális érdekességei

Ahogy a 2009-es év a végéhez közeledik, ideje összegezni a tanulságokat, melyeket ez év alatt szereztünk. Íme néhány érdekesség, melyeket tudományos kutatások igazoltak.

#serdülőkori terhesség
2009.12.05.

Tini-anyukák

Néhány évtizeddel ezelőttig a nők tizenévesen adtak életet első gyermeküknek. Az első menstruáció utáni néhány évben gyorsan férjhez adták őket, és hatékony fogamzásgátlás híján nem sokkal a házasság megkötése után teherbe is estek. Valójában több fiatal anyuka volt a ’60-as években, mint manapság, de van egy nagy különbség az akkori és a mai helyzet között: akkoriban a gyermekek többsége családba született - ma ez nem így van.

#terhesség
2009.11.14.

Milyen jelek utalnak a születendő baba nemére?

Meglehetősen hosszú a listája azoknak a mítoszoknak, melyek szerint az egyes jelekből megállapítható, kisfia, vagy kislánya születik-e valakinek. Íme néhány ezek közül.

#szex
2009.10.30.

„Ne ess pánikba” - Ha nem védekeztél

A Magyar Család és Nővédelmi Tudományos Társaság október elejétől országos kampányt indít, hogy ezzel is felhívja a figyelmet az abortusz veszélyeire, a fogamzásgátlás lehetséges módszereire és arra, hogy akkor is van megoldás, ha a védekezésbe hiba csúszott és nincs még itt a gyermekvállalás ideje. Ezt jelképezi maga a jelmondat is. „Ne ess pánikba”.