SZEX kategória (587)

"Néhány napja pettingeltünk a barátommal, és a spermájából az ágyra is került, amit letörölt. De nem emlékszik, hogy melyik kezével tette. Mivel kézzel elégített ki, ezért féltem, hogy teherbe eshettem. Jó megoldás volt a 72 órás tabletta bevétele? Lehetek terhes ennek ellenére is?" Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.
2010-04-08
Annak elhatározása, hogy szexuális életet élsz, komoly, felelősségteljes döntés. Figyelembe kell venni a teherbeesés lehetőségét, a szexuális úton terjedő betegségek és fertőzések kockázatát, és az esetleges mellékhatásokat is. Mielőtt a védekezés módjáról döntenétek, alaposan gondoljátok át annak előnyeit és hátrányait is.
2010-03-23
"Lehet úgy szexelni valakivel, hogy a szűzhártyám nem szakad át az együttlét alatt? Hogyan lehet ezt kivitelezni?" Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.
2010-03-22
Bizonyára azt szeretnéd, hogy az első szexuális élményed tökéletes legyen, de a legelső alkalom során pont a tapasztalatlanságodból fogsz tapasztalatot meríteni.
2010-03-21
"15 éves vagyok, és a péniszem mereven 15,4cm. Ernyedt állapotban a bőrt hátra tudom húzni, de mikor merev, akkor nem megy magától hátra, csak akkor ha én hátrahúzom. A péniszem lefelé görbül mégis, ha állok a földön a péniszem merev, akkor a padlóval párhuzamos, és így görbül innét lefelé! Ez baj?" Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.
2010-03-20
"3 hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel, nagyon szeretjük egymást, csak 1 probléma van. Mégpedig az, hogy amikor behatolásra kerülne a sor, addigra teljesen lelankadok! A petting alatt rendesen áll és a keménységével sincs gond! Tudtommal semmilyen szervi bajom nincsen." Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.
2010-03-11
"Egy hónapja megismerkedtem egy kedves fiúval, de úgy tűnik, túl gyors volt a tempónk. Az első randin már volt csók, a másodikon pedig tapizás is. Szerinte nem lehetünk boldogok, mert ő szereti az elérhetetlen nőket. Mitévő legyek? Milyen egy elérhetetlen nő?" Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatából.
2010-03-10
"Olyan megtörténhet, hogy a here kijön a zacskójából, vagy amiben ott benne van? Ilyenkor rendesen működik? Hogyan lehet észrevenni?" Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.
2010-03-08
"Tetszik nekem egy fiú, minden pénteken találkozunk egy tanfolyamon. Az órákon folyton engem néz, ezt már a barátnőim is megjegyezték. Nem tudom, hogy elmondjam-e neki, hogy tetszik, vagy inkább ne. Félek, hogy neki nem tetszem és így nekem kínos lesz." Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.
2010-03-04
"A hímvesszőmön sok kis "pötty" van, és mikor kicsit megnyomtam az egyiket, fehér valami jött ki belőle. A herezacskómon van egy jóval nagyobb dolog is, ami kemény, és nem lehet szétnyomni sem. Nem tudom mitévő legyek, kérem segítsen." Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.
2010-02-25
Nem szedek gyógyszert, és nem is védekeztünk a barátommal, aki elment (bennem). A kérdésem az, hogy akkor is terhes lehetek, ha csak ő ment el és én nem?
2010-02-20
"Fura kérdésnek tűnhet, de a lányok miért nézik, miért érdekli őket a fiúk feneke? Miért épp a "fokhagyma-fenék" jön be nekik? Fordítva még értem is, hogy miért van ez, de így nem." Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.
2010-02-16
"Az alkohol befolyásolja a testméretet és a péniszméretet? Én amúgy is alacsonyabb vagyok az átlagnál: 14 évesen 160 cm vagyok, nemi szervem állva 14cm. Árthat az, ha havonta egyszer-kétszer iszok a haverokkal, vagy vízipipázok?" Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.
2010-02-14
A pasi nonverbális üzeneteit felfogva és értelmezve sokat megtudhatsz róla, a személyiségéről, illetve arról, hogy mit is érez irántad.
2010-02-14
Öt napon belül alkalmazható a legújabb esemény utáni fogamzásgátló tabletta. Ezzel hatékonyabban előzi meg a nem kívánt terhességet a védekezés nélküli szex után, mivel a jelenleg forgalomban lévőt legkésőbb 72 órán belül be kell venni.
2010-01-30
<<  1 ... 35 36 37 38 39 40  >>