Lélek, ünnep

#Lélek #ünnep

87 db cikk a témában

#utazás
2019.06.12.

7 tipp, hogy ne stresszelj az utazás alatt

Az utazás szerves részét képezi a nyári vakációnak. Stresszel jár, hiszen aggódunk, hogy minden rendben menjen, a poggyászok el ne vesszenek, a járatunk ne késsen, ne történjen semmi baleset az út során...

#március 15
2019.03.15.

Egy nemzetbe tartozunk

Kinek mi jut eszébe március 15-éről? Végeláthatatlannak tűnő beszédek? Kokárda? Ceremónia? Szabadságharc? Csak egy nap, amikor nem kell iskolába menni? Mindenkinek más-más asszociációja támad. Miért fontos ünnepelnünk?

#valentin nap
2018.02.10.

A legjobb e-képeslap-oldalak 2017-ben

Szerelem – nehezen megfogható? Sekélyes és egyedi? Vagy természetes, letisztult és valódi? Tudom, hogy az utóbbit ismeritek, és van egy olyan érzésem, hogy meg akarjátok osztani azt a bizonyos magától értetődő, valódi, természetes érzést.

#anyák napja
2017.05.03.

Tippek a tökéletes anyák napi meglepetéshez

Anyák napján a legnagyobb boldogságot minden bizonnyal azzal okozhatod, ha többet adsz anyukádnak magadból, és érezteted vele, milyen fontos szerepet tölt be az életedben! Az alábbiakban ötleteket olvashatsz a generációs különbségek legyőzéséhez.

#húsvét
2017.04.14.

Húsvéti nyuszit szeretnél?

Húsvétkor a locsolkodás mellett a tojásoké és a nyusziké a főszerep. Nem is csoda, hiszen a Húsvét egyik szimbóluma a nyuszi. A szülők a gyermekeik kérlelésére, könyörgésére még élő állat megvásárlására is képesek.

#karácsony
2016.12.29.

7 tipp a karácsony utáni lehangoltság megelőzésére

A karácsony a partik, az ajándékok és a családi együttlét időszaka, sok meghittséggel és mókával. Így nem meglepő, hogy amikor jön január, elmúlik a karácsonyi hangulat. De ne aggódj, van néhány remek ötletünk arra, hogyan birkózz meg a karácsony utáni időszakkal!

#szünidő
2016.12.27.

Ötletek téli szünetre: Tedd rendbe magad!

A karácsony előtti állandó rohanás után nehéz megállni a szeretet ünnepén, sőt van, hogy az egész szünet alatt csak rohanunk, és nincs időnk semmiféle szórakozásra. Lehet eddig ennek nem is szenteltél külön figyelmet, de idén legyen másképp! Ne rohanjanak el melletted a napok!

#boldog
2016.09.26.

Hogyan légy boldogabb 30 percen belül?

Ahhoz, hogy boldogabb legyél, nem feltétlenül szükséges, hogy a hosszú távú álmaid megvalósuljanak. Akár most azonnal hozzákezdhetsz az első lépések megtételének! A következő 30 percben próbálj ki párat alábbi tippjeink közül!

#valentin nap
2016.02.13.

A tökéletes Valentin napi ajándék

A Valentin napnak egyértelműen a szeretetről, szerelemről kell szólnia, ám a giccses túlkínálat rózsaszínen villogó mackói, szívecske alakú lufijai kissé más irányba terelhetnek minket. Nézd át a tiltólistánkat, és segítünk megtalálni a tökéletes ajándékot is!

#fogyókúra
2016.01.01.

Miért nem szeretjük az újévi fogadalmakat?

Szilveszter és az újévi fogadalmak. Minden év elején megfogadunk valamit, azután persze nem lesz belőle semmi. Ezért aztán már nem is szeretünk fogadalmakat tenni. Mert „úgyis belebukunk”, mert „úgysem sikerülhet”. Igazunk van, ha így gondolkodunk?

#újévi fogadalom
2015.12.31.

Top 10 újévi fogadalom

Hogyan válhatsz jobb emberré 2016-ban? Íme,egy lista a leggyakoribb újévi fogadalmakról, és még néhány ötlet, hogyan tartsd be, ha már megfogadtad.

#karácsony
2015.12.26.

Hogyan éld túl az ünnepeket, ha érzelmileg padlón vagy?

Egyesek számára az ünnepek vidámak lehetnek, tele bulikkal, fényekkel, és ajándékokkal. De sokan vannak olyanok is, akiknél az ünnepek fájó érzéseket keltenek, magányosnak érzik magukat, szomorúak vagy depressziósak.

#karácsony
2015.12.24.

Törődj magaddal is az ünnepek alatt!

Az ünnepek során mindenki rohan, stresszel, így sajnos megesik, hogy elfelejtkezünk arról, hogy magunkra is érdemes lenne egy kis időt fordítanunk. Íme, 6 lépés, hogy könnyebben menjen!

#daganat
2015.12.23.

A rákbetegség és az ünnepek

A rákos betegek és családtagjaik az ünnepek alatt vegyes érzelmekkel küzdenek. Boldogság, aggodalom és nagy érzelmi hullámzások. Sokan nem tudják, hogyan tartsák meg a tradíciókat úgy, hogy közben minden másra is oda kell figyelniük, és megpróbálják problémamentessé tenni az ünnepeket. Pedig az ünnepnek nem az aggodalmakról kellene szólnia.