Lélek, szerelem

#Lélek #szerelem

331 db cikk a témában

#együttjárás
2011.02.05.

Rendben van az, hogy a tinik huszonévesekkel járnak?

Egyszer volt egy barátom – őt Annának hívták –, aki találkozott egy nála 10 évvel idősebb sráccal. A kapcsolatuk elmélyült, mert mindketten szerették az Amerikai pite című filmet és a heavy metált...

#terhes
2011.02.04.

A jó kislányokkal is megtörténhet II.

A terhességem ötödik hónapja környékén, amikor a hasam elkezdett egy kicsit nagyobb lenni és a melleim is kezdtek egy kicsit nehezebbek lenni, a leendő apuka és én egyre inkább eltávolodtunk.

#barátság
2011.01.28.

10 tipp, hogy megtartsd álmaid nőjét

Néhány kiváló ötletért, hogy igazi férfi lehess, hogy vonzzad a nőket, hogy megkapd a telefonszámukat visszautasítás nélkül, olvasd el cikkünket. Tele van kiváló ötletekkel, amiket még ma este bevethetsz!

#szerelem
2011.01.28.

A szerelem akár a drog

Tanulmányok azt mutatják, hogy az agy, "szeretet" és "elismerés", intenzív érzésének részei közt szoros kapcsolat van.

Mikor és hogyan valljunk szerelmet?
#szerelem
2011.01.27.

Mikor és hogyan valljunk szerelmet?

Bevallani valakinek, hogy szeretjük, félelmetes dolog lehet. Ötletek a szerelem bevallására, és hogy mikor is tegyük ezt meg.

#gyerekvállalás
2011.01.11.

Gyereket szeretnék, de még csak 18 vagyok!

Állandóan azon jár az agyam, hogy bárcsak lehetne egy babám. Igen, tudom, még az egész élet előttem áll, de akárhányszor belegondolok, hogy még várnom kell 5-10 évet, úgy érzem üres az életem. Habár a barátom nyilvánvalóan nem értene velem egyet, tudom, hogy mellettem maradna, ha teherbe esnék.

#párkapcsolat
2011.01.04.

Milyen a kapcsolatod igazából?

A kapcsolatok igazán bonyolultak... ha benne vagy egyben, akkor van millió kérdésed (Boldog vagyok? Ő jó hozzám? El kell válnunk?), és ha nem akkor van millió egyéb (Mikor fogok találkozni valakivel?)

#szerelem
2011.01.04.

Nem vagyok belé szerelmes, mit tegyek?

Szerelmes belém egy fiú, és én belé egyáltalán nem! Nem szeretném megbántani, mert jó vele nevetni stb. De mégis meg kellene neki mondanom, hogy én nem úgy érzek iránta. Hogy tegyem ezt meg finoman?

#szerelem
2011.01.03.

Lány-lány szerelem - Mit szólnak a szülők?

"18 éves lány vagyok. Fél éve járok a legjobb barátnőm nővérével, Andival, aki 21 éves. Nagyon szeretjük egymást. A baráti körömben sokan tudnak rólunk, és elfogadják a dolgot. A barátnőm is örült, amikor megtudta a dolgot..."

#ismerkedés
2010.12.05.

Hogyan nyűgözzünk le egy nőt?

"Szeretnék tanácsokat kérni ahhoz, hogy hogyan is éreztessem egy lánnyal, hogy különleges számomra. Az a helyzet, hogy van egy lány a buszon, akinél még soha életemben nem láttam szebbet. Szerettem volna szóba elegyedni vele, de rettentően szégyenlős vagyok."

#párválasztás
2010.11.13.

A párválasztás titkai

Ha meg vagy elégedve a partnereddel, akkor hajlamos vagy azt gondolni „hú, de jól választottam”, s közben eszedbe sem jut, hogy az ösztöneid és a tudatalattid segítségével választottál.

#barátság
2010.11.08.

A kedvesemet vagy a barátomat válasszam?

"A legjobb barátnőm meg a pasim utálják egymást. Nem tudom, mit csináljak. Nem akarok választani közöttük, de ez így nagyon nem jó." A szakértő válaszol.

#vita
2010.11.01.

Az első vita a barátoddal/barátnőddel

Az első komolyabb vita rendkívül bosszantó, fájdalmas, egy kapcsolat fontos fordulópontja is lehet. Tanuld meg, hogyan lehetsz úrrá első konfliktusotokon, hogyan lehet a vitás helyzeteket kezelni, s nem utolsósorban ideje az egymással folytatott kommunikációt fejleszteni.