randi
#Lélek

Legjobb randihelyek, tippeket adunk

2020.09.20.
2 perces olvasási idő

Az első randi örök élmény marad egy kapcsolatban, sokszor utána is, ezért nem árt emlékezetessé tenni. Nagyon sok múlhat a megfelelő hely kiválasztásán. Cikkünkben szeretnénk tippeket adni a tanácstalan kezdőknek. Jó randizást!

A természet lágy ölén...

Az első randin a cél, hogy megmutasd, hogy ki vagy, és milyen vagy, úgyhogy vidd olyan helyre, ahova te is szívesen mész, és csináljatok valami olyat, amit te is szeretsz. Ha megőrülsz a természetért, menjetek kajakozni, vagy vidd el hegyet mászni, ha nyugisabb programra vágysz, akkor pedig keressetek egy csónakázó tavat, ahol sétálhattok és hajókázhattok is. Bizonyosodj meg róla, hogy akármit is tervezel, az nem túl kimerítő (hacsak biztos nem vagy benne, hogy a választottad is partner ebben és megbirkózik a feladattal).

Bolhapiac, régiségvásár

Talán meglepőnek tűnhet, de ezen a helyszínen még jobban megismerd a másikat. Milyen az ízlése? Mit tart viccesnek? A bolhapiacok tele vannak kincsekkel, amiket együtt fedezhettek fel, és az esetleges következő randin már biztosan lesz egy közös beszédtémátok is.

Gyakori félreértés, hogy az első randin egy nagy köteg pénzt kell elkölteni, ám jó, ha tudod, hogy sok lány az anyagiakkal való felvágást taszítónak találja. Az olyan randi, mint egy túra vagy egy bolhapiacon történő nézelődés sokkal jobban megfelelnek az első randi helyszínének, mert rád fókuszálnak és nem a pénztárcádra.

Sportpálya

Miért jó ötlet? Mert sportolás közben is sok kiderülhet a másikról, ráadásul van néhány olyan típusa, ami egy klasszikus első randi helyszín, mint ahogy azt a romantikus vígjátékok is bizonyítják, például a korizás. De jó ötlet, ha bringára pattantok, és bejárjátok a környéket.

Sportesemény

Lehet, hogy nagyon egyoldalú szórakozásnak tűnik, de mégis, egy sportesemény nagyszerű első randihely lehet. Rengeteg időtök lesz beszélgetni egymással, és a félidő egy kis szusszanást ad, ha szükséges. Nem kell egy nagy bajnoki meccsre mennetek, egy mezei focimeccs is megteszi. Ne feledd azonban, hogy most a partneredre figyelj elsősorban, és ne a gólokra.

Reggeli találka

Néha rossz ötlet az evés az első randin. Lehet, hogy teleszájjal beszélgetve, vagy éppen fokhagymaízű csókkal megspékelve végzitek. Mi a közös reggelizésre gondoltunk az első randi lehetséges helyszíneként. Ez egy eredeti csavar a megszokott vacsihoz képest, és különösen jól működik annál a lánynál, akit előző este ismertél meg egy buliban. Vidd el a kedvenc kis kávézódba egy feledhetetlen franciapirítósra vagy omlettre.

Vidámpark

A vidámparkban új, izgalmas dolgokat próbálhattok ki együtt, de az óriáskerék a romantikus pillanatokra is lehetőséget nyújt.

Séta a parkban

Az egyik legjobb találkahely, tekintet nélkül arra, hogy milyen típusú lánnyal randizol. Nem fog számítani, hogy sportoló vagy művészeteket kedvelő, befelé forduló vagy nyitott típus. Egy jól megtervezett nap a parkban mindkettőtök számára élvezetes lehet. Pakolj be piknikkosarat egy egyszerű desszerttel. Tanítsd meg frizbizni vagy papírsárkányt eregetni. Tervezd meg, miket fogtok csinálni, és biztos lehetsz benne, hogy felkelted az érdeklődését, ha ezt a randihelyet választod.

Az állatkert a jolly joker

Az aranyos állatok vagy a gyermekkori emlékek azonnali beszédtémát nyújthatnak. Mivel sok kisgyermekes család jár állatkertbe, a környezet is sokkal barátságosabbnak fog hatni, így mindeketten fesztelenebbül érezhetitek majd magatokat.

Bowling pálya

A bowling a legjobb randik összes követelményének megfelel: vicces, könnyű mindenkinek és nem szokványos. Még ha kiderül, hogy mindketten borzalmasan is gurítotok, legalább nevettek egy jót..

(KamaszPanasz - Sz.L.)