Lélek, szakítás

#Lélek #szakítás

72 db cikk a témában

#randi
2014.11.12.

8 jel, hogy ideje továbblépni

Elgondolkodtál már valaha azon, hogy boldogtalan vagy rossz kapcsolatban élsz-e? Vizsgáld meg magadban az alábbi 8 jelet, hogy megtudd, eljött-e az ideje a továbblépésnek, és érdemes-e véget vetned a kapcsolatodnak.

#randi
2014.10.25.

7 jel, ami arra utal, hogy szakítanotok kell

Szakítani nehéz, de létezik néhány jel, ami arra utal, hogy itt az ideje kilépni egy kapcsolatból. Néha egyszerűen csak nem akarod meglátni a jeleket, ám ha az alábbi jelek közül többet is tapasztalsz, az arra utal, hogy magad mögött kell hagynod a kapcsolatot.

#randi
2014.10.22.

Hogyan verd ki őt a fejedből?

Fájdalmas és nehéz helyzet, amikor valaki, aki tetszik nekünk, akivel együtt voltunk sokáig, már nem vesz rólunk tudomást. Még megerőltetőbb rávenni magunkat arra, hogy ne gondoljunk folyton rá és az együtt töltött szép napokra.

#randi
2014.10.20.

7 kérdés, ha a szakítást fontolgatod

Egy szakítás a legtöbb esetben a kapcsolat visszafordíthatatlan végét jelenti - ezért is fontos, hogy feltegyél magadnak néhány fontos kérdést, mielőtt szakítasz.

#randi
2014.09.08.

Hogyan tedd túl magad az első szerelmen?

Nemrég szakítottatok az első szerelmeddel, és úgy érzed, mintha a szíved millió darabra hullt volna, és nem érdekel semmi, csak hogy megszabadulj ettől a fájdalomtól? Tudd meg, hogy hogyan lehetsz túl az első szerelmen.

#szakítás
2014.08.14.

Három ok a szakításra - lányoknak

Három ok, amiért érdemes elgondolkodnod, hogy szakíts a barátoddal: különböző célok a jövőben, fizikai vagy érzelmi bántalmazás, és a bizalom hiánya.

#barát
2014.05.20.

Mit tehetsz szakítás után?

Nagyon fájdalmas lehet az, amikor elengedjük azt, akit szeretünk. Pláne akkor, ha derült égből villámcsapásként érkezik a szakítás. Nem könnyű, ez tény, de túlélhető a szakítás.

#valentin nap
2014.02.14.

20 tipp Valentin napra szingliknek

Egyáltalán nem kell, hogy tragédiakén éld meg azt, ha szingli vagy Valentin napon. Sőt, ez a nap kiváló alkalom arra, hogy valami izgalmasat, fantasztikusat tégy saját magadért!

#barát
2014.02.09.

Lehetünk barátok az exemmel?

Létrejöhet vajon barátság szakítás után? A válasz nem is olyan egyszerű. Miért ne lehetne valaki barátságban az exével?

#szakítás
2011.12.13.

Maradhattok barátok a szakítás után?

Amikor szakításra kerül sor, talán a „maradjunk barátok” szófordulatot szeretnéd hallani a legkevésbé. Teljesen normális, ha ehhez nem tudsz rögtön pozitívan állni, miután vége lett a kapcsolatnak.

#öngyilkosság
2011.07.30.

Szakítás és öngyilkosság

Valaki azt mondja neked, hogy „ha elhagysz, megölöm magam?” Ez a szenvedélyes szerelem egyik jele vagy megpróbálja irányítani a döntéseidet?