Lélek, szakítás

#Lélek #szakítás

73 db cikk a témában

#szakítás
2017.05.18.

10 tipp hogyan éljük túl a szakítást fiúként!

A szakítás nem egy kudarc! Mindkét fél számára tanulás, hogy megtalálják mi az, ami jó és mi az, ami rossz a számukra! Ez egy "lépés" afelé, hogy az életben a legtökéletesebb párt találjuk meg! De nem könnyű lépés!

#szakítás
2017.04.28.

Szakítás után is érezd jól magad!

Ha vége a kapcsolatnak, gyakran nehéz újra visszarázódni a mindennapokba: kell egy kis extra löket, hogy újra boldog legyél. Fusd végig ezt a listát, amely tele van olyan tippekkel, amiktől boldog lehetsz, és ismét jól érezheted magad a bőrödben. Azután írd le a neked tetszőket, és tartsd magadnál, hogy bármikor elővehesd, amikor szükséged van egy kis instant boldogságra!

#csók
2017.04.10.

Mikor nem érdemes folytatni egy kapcsolatot?

Amikor megismerkedsz valakivel, nem gondolsz arra, hogy egyszer majd véget ér. Ám mint tudjuk, nem minden párkapcsolat alakul tökéletesen, még akkor sem, ha a pár tagjai látszólag tökéletesek egymás számára.

#szakítás
2017.01.31.

6 jel, hogy még nem állsz készen egy új kapcsolatra

Sokaknak az a legegyszerűbb megoldás egy szakítás után, ha fejest ugranak egy másik kapcsolatba. Ez azonban hiba is lehet, hiszen érzelmileg még mindig sebezhető vagy, és egy még károsabb szituáció áldozatává válhatsz.

#barát
2017.01.22.

Mit tehetsz, ha nem szeretnek viszont?

Ha összetört a szíved egy szakítás után, tanácsaink segítségedre lehetnek abban, hogyan lépj tovább. Az egyik legfájdalmasabb dolog az életben az, ha valaki még mindig mélyen szerelmes valakibe, aki bejelenti, hogy nem szereti többé.

#flört
2017.01.15.

8 jel, hogy a kapcsolatotoknak nincs jövője

Nem vagy benne biztos, hogy a kapcsolatotok jó irányba halad? Bizonytalan vagy abban, hogy a megfelelő emberrel hozott-e össze a sors? Összegyűjtöttük a 8 legárulkodóbb jelet, ami arra utal, hogy valami nincs rendben.

#Valentin nap
2016.02.14.

Hogyan éld túl a Valentin napot szakítás után?

Újdonsült szinglinek lenni az év bármely szakában megviselő, de főleg akkor nehéz, amikor bármerre nézel, a szerelmet juttatják eszedbe. Ha újdonsült szingli vagy, esetleg csak szeretnél felvidítani egy barátot, akkor itt van néhány szórakoztató program, ami jól jöhet.

#párkapcsolat
2016.01.18.

Hogyan mondd el a barátnődnek, hogy megcsalják?

Több mint nehéz elmondani a barátnődnek, hogy megcsalja őt a párja, hiszen semmiképpen nem akarod megbántani. Szinte képtelenség megtalálni a megfelelő módot, nem lehet elég tapintatosan közölni.

#barátság
2015.02.16.

Ha a barátod az exeddel randizik

Nem mindig könnyű megküzdeni azzal a helyzettel, hogy a barátod az exeddel randizik. Még nehezebb, ha te és az exed nem túl békésen váltatok el. Ezt sokan egyenesen árulásnak tarják. Ha nem akarod elveszíteni a barátodat, meg kell tanulnod kezelni ezt a helyzetet. Egy kevés munkával elérhető, hogy barátok maradjatok annak ellenére is, hogy az exed is jelen van.

#barát
2015.02.14.

Ha véget vetnél egy barátságnak

Óvodában a gyerekek úgy gyűjtik a barátokat, mint a cukorkát: minél több, annál jobb. Ahogy idősödsz, úgy változnak meg a baráti kapcsolataid is. Más lesz az érdeklődési körötök, más a kedvenc ételetek, ruháitok, ízlésetek zene és minden más terén.

#karácsony
2014.12.28.

Tanácsok, amivel elkerülheted, hogy írj az exednek

A karácsony az év legnehezebb időszaka egy magányos ember számára. Az egyedüllét hatására könnyen olyat tehetünk, amit később megbánunk. Olyan tanácsokra van szükséged, amivel elkerülheted, hogy elkeseredésedben írj a volt barátodnak?

#randi
2014.11.12.

8 jel, hogy ideje továbblépni

Elgondolkodtál már valaha azon, hogy boldogtalan vagy rossz kapcsolatban élsz-e? Vizsgáld meg magadban az alábbi 8 jelet, hogy megtudd, eljött-e az ideje a továbblépésnek, és érdemes-e véget vetned a kapcsolatodnak.

#randi
2014.10.25.

7 jel, ami arra utal, hogy szakítanotok kell

Szakítani nehéz, de létezik néhány jel, ami arra utal, hogy itt az ideje kilépni egy kapcsolatból. Néha egyszerűen csak nem akarod meglátni a jeleket, ám ha az alábbi jelek közül többet is tapasztalsz, az arra utal, hogy magad mögött kell hagynod a kapcsolatot.

#randi
2014.10.22.

Hogyan verd ki őt a fejedből?

Fájdalmas és nehéz helyzet, amikor valaki, aki tetszik nekünk, akivel együtt voltunk sokáig, már nem vesz rólunk tudomást. Még megerőltetőbb rávenni magunkat arra, hogy ne gondoljunk folyton rá és az együtt töltött szép napokra.