Lélek, randi

#Lélek #randi

122 db cikk a témában

6 tipp a jó első benyomáshoz
#jó benyomás
2021.06.29.

6 tipp a jó első benyomáshoz

Ismered a régi igazságot, miszerint nem kapsz második esélyt az első benyomásra. Ez kifejezetten igaz, amikor potenciális új barátokkal találkozol. Ha kellemetlen első benyomást teszel, akkor talán sosem tudnak már rád úgy nézni, mint egy lehetséges jó barátra. Miután megvolt az első benyomás, még mindig a legjobb arcodat kell mutatnod. Az új barátságok könnyen elromolhatnak, hiszen a másik személy még nem tudja a megfelelő perspektívából látni a jó és a rossz dolgaidat. Hogy könnyen menjenek az első lépések, itt van néhány tanács.

#randi
2021.03.17.

Hogyan randizz a barátod testvérével?

Az egyetlen dolog, ami még annál is kínosabb, mint a legjobb barátod exével összejönni, ha a testvérébe szeretsz bele. Még kínosabb, ha fiatalabb testvérről van szó. Különösen, ha még emlékszel arra, mikor ez a kistestvér még csak ovis volt.

#dícséret
2021.01.06.

Hogyan dicsérj egy fiút?

A fiúk is szeretik, ha simogatják az egójukat. De elsősorban tudnod kell, hogy milyen fajta bókokra vágyik is ő valójában.

A flörtölés trükkjei
#flört
2020.10.24.

A flörtölés trükkjei

Flörtölni nem is olyan könnyű, mint amilyennek tűnik. A következő útmutatóval elsajátíthatod a flörtölés csínját-bínját, hogy könnyedén flörtölj a kiszemelteddel!

Legjobb randihelyek, tippeket adunk
#randi
2020.09.20.

Legjobb randihelyek, tippeket adunk

Az első randi örök élmény marad egy kapcsolatban, sokszor utána is, ezért nem árt emlékezetessé tenni. Nagyon sok múlhat a megfelelő hely kiválasztásán. Cikkünkben szeretnénk tippeket adni a tanácstalan kezdőknek. Jó randizást!

#randi
2020.09.05.

Mit tegyél az első randi végén?

Az első randi mindig vicces, izgalmas, és tele van bonyodalommal. Vajon jól kijöttök majd? Sok közös lesz bennetek? Fogtok tudni beszélgetni? Amíg minden idődet és energiádat arra fordítod, hogyan viselkedj a randi alatt, ugyanolyan fontos figyelmet fordítani arra is, hogyan fejeződjön be egy első randi. Összességében lehet, hogy úgy válsz el a másiktól, hogy tényleg látni akarod még (vagy soha többé nem akarod látni), de lehetséges, hogy rossz jeleket küldesz felé.

Honnan tudhatod, hogy tetszel neki?
#barát
2020.04.20.

Honnan tudhatod, hogy tetszel neki?

Kerülőt teszel matek és biosz között, hogy felmehess két emeletet, csak mert el akarsz mellette sétálni, amíg ő az angolórájára megy. Hetek óta távolról csodálod őt, és az összes barátod tud már róla. Nagy eséllyel előbb-utóbb a fülébe jut. Minden alkalommal, ahogy meglátod, elgyengülnek a térdeid, és úgy érzed, hogy a szívdobogásod megsüketíti a füled. Honnan tudhatod, hogy az érzés kölcsönös-e?

#szexuális kommunikáció
2020.04.18.

10 nagydumás trükk, csábításhoz

Mind ismerjük azokat a srácokat, akik tudják, mit tegyenek, amikor nővel van dolguk. Általában ők nem a legmagasabbak, leggazdagabbak vagy legjóképűbbek, de valamiért mindig felizgatják a legvonzóbb nőket. Az egyszerű oka ennek az, hogy ők egy olyan dolgot tudnak, amit más férfiak nem: ők szó szerint más nyelvet beszélnek, amikor nővel van dolguk. Milyen ez a más nyelv?

#randi
2020.02.12.

Ki fizet a randin?

A randevúkkal kapcsolatban végzett tanulmányok is azt igazolják, hogy az emberek által ösztönösen érzett szabály érvényes: a párok első találkozásakor az esetek háromnegyed részében a férfi állja a cechet.

#randi
2020.01.23.

18 első randis tipp srácoknak

Az első randi az első benyomásról szól. Ilyenkor döntjük el, hogy egy átlagos, vagy egy különleges randin vagyunk. Az első randin felmérhetjük, mennyire illünk össze egy másik emberrel.

#kapcsolatok
2019.09.24.

Milyenek a gimnáziumi párkapcsolatok a valóságban?

Visszanézve a gimnáziumi életemre, már látom, hogy a valóság nagyon távol állt az elképzeléseimtől. Először is, semmi olyan hangulat nem volt, mint a High School Musical című filmben, de a kapcsolatok sem olyanok voltak, mint vártam.