randi
#Lélek

Tippek egy romantikus randi érdekében

2009.09.13.
1 perces olvasási idő

Ki ne szeretne egy remek randit? Szerintem mindenki. De most nem a hagyományos ezer éves randi ötleteket fogjuk elmondani. Én nem mondom, hogy a rózsa nem szép, és hogy egy gyertyafényes vacsora nem romantikus, de hát mindenki többre vágyik. És mindig jól jön pár kreatív tanács, főleg ha valami újjal és izgalmassal akarod lenyűgözni leendőbeli kedvesedet.

A most következő tippek igaz modern világi randik. Szerintem itt mindenki megtalálja majd a saját randifajtáját. Hisz elég sokszínű a paletta. Ha azonban mégsem, akkor írd meg, hogy te hogyan randiznál: leveledet szívesen várjuk!

Menjetek együtt táncórára!

Választhatsz egy privát vagy egy közösségi megmozdulást is, teljesen mindegy. Ez az egész rajtad múlik. Ha te és a partnered szeretitek a közösséget és a sok embert, menjetek el egy nyilvános táncórára. Ha pedig annyira nem, akkor sincs gond. Egyszerűen csak otthon bármelyik tehetségkutató előtt, vagy kedvenc cd-teket berakva táncoljatok! Az is tökéletes mulatság!

Menjetek vacsorázni, kicsit másképp!

Vacsorázni már számtalanszor mentél. Nem egy olyan nagy kunszt. Sokszor a lányokat méregdrága helyekre viszik, ahol a legdrágább ételekből esznek. De egy kicsit vonatkoztassunk el. Mi lenne, ha mondjuk, egy sörfőzdébe mennétek el? Vagy mondjuk egy csokigyárba? Máris nem egy hagyományos randi, és biztos élvezni fogjátok mindketten!

Sétáljatok!

Talán egy kicsit egyszerűnek hangzik, de nincs jobb egy sétánál, amikor kéz a kézben járkáltok, hogy felfedezzétek a környék apró nevezetességeit. Virágok, fák, egészen apró dolgok is gyönyörűnek tűnhetnek. Miért is kellene több tízezret költened egy randira? Egy szép csokor virág, egy házi készítésű bor, a legolcsóbb módja, hogy lenyűgözd kedvesed. Sőt lehet, hogy ez még jobban fog neki tetszeni, mint egy méregdrága vacsora. Ezután pedig sétáltok egyet, majd együtt nézitek a csillagokat. Romantikus nemde?

Kölcsönözz csónakot!

Sokak szerint nincs is romantikusabb, mint egy este a tavon. Ha te is közéjük tartozol, akkor irány a legközelebbi csónakkölcsönző és bérelj ki egyet. Hidd el romantikus estét tölthettek együtt. A bérbeadó, még lehet, hogy tanácsokat is fog adni, sőt egyes helyeken kimondottan pároknak, előkészítenek csónakokat gyertyákkal, füstölőkkel, apróbb ételekkel is. Mielőtt nekivágsz, feltétlenül érdeklődj ezeknek utána!

Tegyétek egymásra a kezeteket!

Az érintkezés kulcsfontosságú minden kapcsolatban. Nincs mentség, ha együtt szeretnétek lenni, akkor az érintkezés minden formáját el kell fogadnotok! Nyilván az első randin még óvatosan mozogtok, de minimális érintkezés már itt is megengedett! Például az új párok gyakran első randijaik valamelyikén megmasszírozzák egymást. Már ez is hatalmas ugrás lehet! Hisz kialakul köztetek egy bizalom, ami később remek alap lehet!

További randi ötleteket itt olvashatsz, ha pedig neked lennének még ötleteid, melyek a 21. század randijaiba beleillenek, írd meg nekünk és ki tudja, lehet hogy pár héten belül megjelenik az oldalon!

(KamaszPanasz - Cs.B.)