flört
#Lélek

Tippek a sikeres flörtöléshez

2021.07.22.
1 perces olvasási idő

A nők évszázadok óta használják a flörtölés trükkjét, hogy felkeltsék a férfiak figyelmét. Míg régebben a szempilla rebegtetése, manapság inkább a csábító nézés az, melynek a férfiak nem tudnak ellenállni. A flörtölés könnyebbé teszi a nők számára, hogy anélkül mutassák ki érdeklődésüket egy férfi iránt, hogy kimondanák azt.

Amíg egyes nők előszeretettel használnak kétértelmű mondatokat, mások a flörtöléssel érik el, amit szeretnének. Ha nem vagy magabiztos a flörtölésben, akkor fogadd meg a következő tanácsokat, hogy könnyebben felkeltsd az illető figyelmét:

1. Légy egyértelmű

A nők gyakran feltételezik, hogy a férfiak felismerik a jelzéseket, holott a férfiak köztudottan analfabéták a női jelzésekben. Tehát, ha olyannal randizol, aki bejön neked, akkor a jelzésed legyen tiszta és világos. Ha egy idegennel flörtölsz, akkor tedd egyértelmű számára, hogy jobban meg akarod ismerni. Mondd azt, amit gondolsz és gondold is úgy, amit mondasz!

2. Mosolyogj, amikor flörtölsz

Flört és trükkök

A férfiak ösztönösen vonzódnak az olyan nőkhöz, akik szeretnek szórakozni és mosolyognak. Tedd szokássá a mosolygást, akárhányszor csak belépsz egy szobába vagy terembe. Figyeld meg, hány férfiszem fog rád szegeződni, ha mosollyal az arcodon jelensz meg. Ha flörtölős kedvedben vagy, akkor maradj jókedvű és mosolyogj. Ha mások felé azt sugárzod, hogy boldog vagy, akkor az mások számára is jobb képet ad rólad.

3. Flörtölési kellékek

Ha nehézségeid támadnak a kiszemelt megközelítésében és azt szeretnéd, hogy inkább ő közeledjen, akkor szükséged lesz valamilyen segédeszközre. Olyan dolog kell, amivel magadra hívhatod az emberek figyelmét. A kulcs, hogy olyan eszközt válassz, ami felkelti az emberek figyelmét, de semmiképpen sem olyat, ami inkább elijeszti őket. Például egy sál vagy valamilyen ékszer jó szolgálatot tehet.

4. Tedd magad elérhetővé

Mivel a mai világban már nem a legszerencsésebb egyedül menni bárhova is, ezért meg kell oldanod, hogy valahogy elérhetővé tedd magad akkor is, ha barátokkal vagy. A férfiak nehezebben közelednek, ha lármás csajokkal vagy körülvéve, mivel úgy érzik, ha visszautasítják őket, akkor nem egy lány teszi, hanem a lányok egy egész csoportja. Használj ki minden alkalmat, hogy egyedül nézz szét a biliárdasztal körül, a bárnál vagy épp a teraszon.

5. Légy merész, ha egyedül vagy

Hacsak nem vagy rettenetesen félénk, akkor akár te is kezdeményezhetsz a kiszemelt áldozatnál. A férfiak 95%-a szereti, ha egy nő próbálkozik, mivel ez növeli az egójukat. Egy próbát megér!

6. Add önmagad

Az embereknek fontos a hitelesség, szóval mindig légy önmagad! Ha nem természetesen viselkedsz, akkor az partnered számára előbb-utóbb úgyis kiderül. Tehát, ha belekezdesz valamibe, akkor légy önmagad már az elejétől fogva!

(KamaszPanasz - MMI)