Lélek, randi

#Lélek #randi

122 db cikk a témában

#ismerkedés
2010.12.05.

Hogyan nyűgözzünk le egy nőt?

"Szeretnék tanácsokat kérni ahhoz, hogy hogyan is éreztessem egy lánnyal, hogy különleges számomra. Az a helyzet, hogy van egy lány a buszon, akinél még soha életemben nem láttam szebbet. Szerettem volna szóba elegyedni vele, de rettentően szégyenlős vagyok."

#randi
2010.10.05.

Randizás a szabadban

A legújabb kutatások szerint a jó egészségnek örvendő, jó kondícióban lévő nők akár 5 vagy 6 évvel tovább élhetnek szexuális életet, mint punnyadó társaik. A férfiakról nem is beszélve. Akik nem a sörhas növesztésben versenyeznek a TV előtt, hét évvel is meghosszabbíthatják szexuális életüket.

#randi
2010.09.27.

Mit mondjak neki az első randin?

"Találkozóm lesz egy lánnyal, és félek, hogy nem tudunk majd miről beszélgetni. Milyen témákról beszélgessek vele?" A szakértő válaszol.

#randi
2010.08.30.

Hogyan legyek magabiztosabb a nőkkel?

Engem az érdekelne, hogy hogyan tudnám növelni az önbizalmam a nőknél, mert ha randira hívom őket, nem nagyon tudok miről beszélgetni velük. Eléggé izgulós típus vagyok, és szeretnék magabiztosan társalogni velük, nem csak ilyen 1-2 szavas "beszélgetéseket" folytatni. A szakértő válaszol.

Hogy hívjam el randizni?
#randi
2010.08.13.

Hogy hívjam el randizni?

Talán pont most találkoztál azzal a fiúval vagy lánnyal, akit el akarsz hívni valahová, és lehet hogy egy kicsit bele is zúgtál a csajba/pasiba. Mindegy is, hiszen sose fogtok összejönni, ha valamelyikőtök meg nem teszi az első lépést.

#stressz
2010.07.27.

A stressz befolyásolja a párválasztást

Pszichikai nyomás hatására változik ítélőképességünk: a stressz nagyban befolyásolja a párválasztást – legalábbis a férfiak esetében – állítják kutatók a Proceedings B című folyóiratban megjelent tanulmányukban.

#randevú
2010.06.26.

Beszélj szüleidnek a randevúdról

A randizás valóban a felnőtté válás irányába tett óriási lépésnek számít az életben, s akár tetszik, akár nem, az első randik alkalmával a szüleid valószínűleg nem fognak kibújni a bőrükből örömükben. Könnyítsd meg számukra a változást: ne feledd, a szemük előtt felcserepedő gyermekük felnőtté érése nem hétköznapi esemény.

#homoszexualitás
2010.06.16.

Honnan tudhatom, hogy ő is meleg-e?

"Azt hiszem, meleg vagyok, és nem tudom ezt magamnak bebizonyítani. Valaki tetszik nekem, és nem tudom, hogy őt érdeklem-e. Eléggé jóban vagyunk, ő is fiú, de még mindig nagyon kiismerhetetlen. Mindenki azt mondja, hogy ő biztos nem meleg, de attól még tetszik. Bárkivel smárolok, járok, amint szakítunk, ő az első gondolatom." A szakértő válaszol.

#randi
2010.06.08.

Mire figyeljek első randin? -Az orvos válaszol

"Nagyon tetszik egy csaj, elhívtam randizni, úgy néz ki, nyalunk egy fagyit, és elmegyünk sétálni. Mire figyeljek oda? Gondolom, az öltözködés is nagyon fontos. Szeretnék pár tanácsot kérni." Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatából.

#randitippek
2010.05.16.

Randitippek a hosszan tartó kapcsolat érdekében

Szeretnéd, ha ez a kapcsolatod az előzőnél tovább tartana? Kíváncsi vagy a randizás fortélyaira? A nagy őt kutatod, de a fehér ló szervizben van? Íme, a nyolc leggyakoribb baklövés, amit lányként a randizás során elkövethetünk.

#félelem
2010.04.25.

Bátran nézz szembe a félelmeiddel!

Idegen társaságban kell megjelenned, randira hív álmaid pasija/lánya, komoly tétet jelentő vizsga előtt állsz, esetleg komoly döntést kell meghoznod? A legtöbb emberen ilyenkor úrrá lesz a kétség, s a félelmek szinte megbénítják az illető ésszerű gondolkodását. Hogyan semlegesítsd ezeket a bénító, hibás gondolatokat? Most csokorba szedtük, íme:

#randi
2010.03.04.

Vonzódom hozzá, hogyan kezdeményezzek beszélgetést?

"Tetszik nekem egy fiú, minden pénteken találkozunk egy tanfolyamon. Az órákon folyton engem néz, ezt már a barátnőim is megjegyezték. Nem tudom, hogy elmondjam-e neki, hogy tetszik, vagy inkább ne. Félek, hogy neki nem tetszem és így nekem kínos lesz." Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.

#kapcsolat
2009.11.26.

Mitől lesz jó a párkapcsolat? 2. rész

Nap, mint nap halljuk: szeretem őt. Sokan mondják, hogy szeretik, de valójában ennyi elég is a boldogsághoz? Ő az igazi? Ez a kapcsolat a legideálisabb számodra? A most következő sorozatunkban ezekre a kérdésekre igyekszünk választ találni.

#randi
2009.11.12.

Hogyan úszd meg olcsón a randizást?

Ha már kiszemeltél magadnak egy lányt és már el is hívtad randira, de nincs semmi ötleted, hogy hova, merre, mit csináljatok, hát itt egy nagyon egyszerű, de nagyszerű tipp: Próbálj ki valami mást! Ne a szokásos legyen mint pl:mozi, vacsi, ebéd, lógás

#randi
2009.11.02.

Randi kalauz

Ha elkerülnek ezek az első randizós hibák, akkor megpróbálhatod a kettes számú randit. A partnerednek azt kell mutatnod, hogy magabiztos vagy, és arrogancia nélkül kell jó benyomást keltened. Az, hogy hogyan öltözöl fel, hogy mozogsz, miről beszélgetsz és az étkezésnél a viselkedésed, mind nagyítócső alá kerülnek majd.