Lélek, divat

#Lélek #divat

26 db cikk a témában

#tökéletes
2013.10.05.

Tiniként a modellvilágban

A legtöbb lány szeretne szép lenni, sokan szeretnének modellé válni és közülük sokan vágynak hírnévre, karrierre, csillogásra. Kinek ne tetszene, hogy szépen felöltöztessék, sminkeljék és csodálják szépségét?

#vásárlás
2012.12.27.

Mikor ne vásárolj?

Számodra milyen hely egy szupermarket? Olyan, ahol a liftből szól a vontatott zene, miközben vonszolod magad lépésről lépésre és megöl az unalom? Vagy egy olyan, ahol megtöltheted a bevásárlókosarad minden jóval, és még talán néhány ingyen termékmintát is sikerül begyűjtened vásárlás közben.

#pénz
2011.08.08.

15 tevékenység, ami nem fog gazdaggá tenni

Nagy összezavarodottság jellemzi a fejeket, hogyha arról van szó, hogy mi tesz és mi nem tesz valakit gazdaggá. Gyakran hallom a környezetemben, hogy igen, milliárdos akarok lenni – ám ez nem feltétlenül reális cél.

#80-as évek
2011.04.12.

A 80-as évek trendje

Mint minden trend, úgy a 80-as évek sminkje is normálisnak tűnt a maga idejében. De ha visszatekintünk 30 évvel ezelőttre, akkor már láthatjuk a különbséget az akkori és a mostani átlagos megjelenés között.

#szépség
2011.03.01.

A sztárlét és a szépség ára

Semmi rossz nincs abban, ha valaki szép szeretne lenni. A kérdés inkább az, hogy miért gondoljuk, hogy a szépség olyan nagyon fontos kritérium az életben? Miért van az, hogy ha megkérdeznek, kapásból fel tudsz sorolni egy sor olyan nőt, akik a szépségüknek köszönhetően lettek híresek, míg olyanokat, akik kitartó munkával, új ötletekkel megváltoztatták a világot, talán egyet sem?

#tökéletes
2011.02.23.

Nem lehetsz tökéletes

A barátnőmmel átnéztük a legújabb fürdőruha kollekciókat a Victoria's Secret katalógusban. Mindannyian egyetértünk abban, hogy mi is a modellekéhez hasonló kinézetet szeretnénk elérni.

#menő
2011.02.22.

Menő vagy ciki?

Valljuk be őszintén minket, tiniket nagyon foglalkoztat ez a téma. Vajon elég menőnek találják-e az új sérómat, vajon nem ciki-e ez a bőrkabát? Számtalan tiniknek szóló, de gyakran még női magazinokban is olvashatunk menő vs. ciki cikket.

#akne
2010.09.30.

Öngyilkosság akne miatt?

A súlyosan aknés bőr hatására nőhet a depresszió esélye és az öngyilkos gondolatok száma a tizenévesek körében. Egy új tanulmány szerint ezért maga az akne okolható, nem pedig az aknés bőrre szedett gyógyszerek.

#karácsony
2009.12.16.

Kreáljatok új ajándékozási hagyományokat!

A tökéletes ajándék kiválasztása szeretteidnek sok stresszel és pénzzel jár. Miért nem változtattok az ajándékozási hagyományokon? Ahelyett, hogy ugyanolyan és drága ajándékokat vásároltok minden évben, válasszatok egy témát, és válasszatok ajándékot annak megfelelően!