Lélek, barátság

#Lélek #barátság

210 db cikk a témában

10 tipp, hogy meg is tartsuk az újévi fogadalmainkat
#szilveszter
2020.12.29.

10 tipp, hogy meg is tartsuk az újévi fogadalmainkat

A legjobb mód, hogy ragaszkodj az újévi fogadalmadhoz, hogy előre tervezel. Biztos, hogy veled is volt már olyan, hogy tettél egy újévi fogadalmat, és aztán megszegted. Ebben az évben állítsd meg a fogadalmak körforgását, hogy változtatni akarsz, mégsem teszed, majd újra fogadkozol! Itt találsz tíz tippet, ami segíthet a kezdetekben.

#komfortzóna
2020.12.27.

Miért, és hogyan lépj ki a komfortzónádból?

A komfortzónádat azon viselkedésmintáid összessége képezi, amelyek között szorongás-mentesen tudsz mozogni és anélkül tudod megválasztani a cselekvéseidet, hogy kockázatot vállalnál. A komfortzóna az a hely, ahol maradéktalanul jól érzed magad: biztonságos, kényelmes, állandó, komfortos, rutinszerű, kockázatmentes - ahol nem érhet semmi baj, olyan, mint egy védőburok.

#karácsony
2020.12.21.

5 kézzel készített karácsonyi ajándék lányoknak

Biztosan van olyan nő vagy lány a családodban, akikről tudod, hogy szeretik a testradírt vagy az ajakbalzsamot, és hasonló lányos kényeztető dolgokat. Nem kell ezeket drágán megvenned a boltokban. Sokkal személyesebb az ajándék, ha magad készíted el. Ne ijedj meg, nem bonyolult az elkészítésük.

#évösszegzés
2020.12.18.

Hogyan búcsúzzunk el 2020-tól?

Ha leülnénk egy csésze kávé mellé abból a célból, hogy visszagondoljunk az előző évünkre, egy dologban biztosan egyetértenénk: a 2020-as év hosszú idők óta a legnagyobb megpróbáltatásokkal teli időszak volt mindenki számára.

#blogírás
2020.11.20.

Miért jó naplót és blogot írni?

Milyen romantikus, amikor az unoka megtalálja a nagypapa régi szerelmes leveleit vagy éppen az ezer éves naplóját. És akkor kiderül: a nagyszülők is voltak fiatalok, tele kétséggel és reménnyel és persze olyan kalandokkal, amiről elfelejtettek mesélni az unokáknak. Miért írjunk mi naplót? Mi a különbség a napló- és blogírásban?

#barát
2020.07.12.

Ha úgy érzed, a barátnőid szebbek nálad

Érezted már úgy, hogy a legjobb barátaid, akikkel kiskorod óta sülve-főve együtt vagy, felnőve szebbek lettek nálad? Egyeseknél ez az érzés odáig fajul, hogy már félnek elkezdeni egy párkapcsolatot, nehogy a partnerük otthagyja őket valamelyik barátjukért. Ha te is hasonló gondokkal küszködsz, segítségedre lehetnek az alábbi tanácsok.

#barátság
2020.07.03.

Szánj időt a barátaidra a párod mellett is!

Mindannyian tapasztaltuk már azt, hogy amikor szerelmesek vagyunk, szeretnénk minden percünket az új partnerünkkel tölteni. Ilyenkor pedig hajlamosak vagyunk elhanyagolni az igaz barátainkat. Ez pedig könnyen féltékenységet szülhet mindkét oldalon.

#komoly
2020.05.13.

Nem tudok komoly lenni! Mit tegyek?

Akadnak mindig vidám, vicces emberek. Ám bizonyos helyzetekben kifejezetten rossz ötlet komolytalanul viselkedni, hiszen ezzel megbánthatsz másokat, emellett pedig rólad sem fest túl jó képet.

Honnan tudhatod, hogy tetszel neki?
#barát
2020.04.20.

Honnan tudhatod, hogy tetszel neki?

Kerülőt teszel matek és biosz között, hogy felmehess két emeletet, csak mert el akarsz mellette sétálni, amíg ő az angolórájára megy. Hetek óta távolról csodálod őt, és az összes barátod tud már róla. Nagy eséllyel előbb-utóbb a fülébe jut. Minden alkalommal, ahogy meglátod, elgyengülnek a térdeid, és úgy érzed, hogy a szívdobogásod megsüketíti a füled. Honnan tudhatod, hogy az érzés kölcsönös-e?

#tél
2019.12.17.

A legjobb programok a téli szünetre

Azok a legszebb téli reggelek, amikor a gőzölgő tea illatába burkolózva álmosan kitekintünk a konyhaablakon, és látjuk, hogy hófehér takaró borítja a környéket. Mutatunk néhány tippet, hogy jól teljen a téli szüneted!

#bocsánatkérés
2019.12.09.

Hogyan mondjam azt, hogy bocsánat?

Mindenki követ el hibákat. Időnként talán tudatában vagy annak, hogy rossz döntést hoztál, és máskor a szándékod talán jó, de te mégis elrontod. Ez azért van, mert senki sem tökéletes. A bocsánatkérés sokszor tisztázza a helyzetet, de néha nem egyszerű bevallani azt, hogy miben hibáztál.

#barát
2019.09.30.

Hogyan tedd túl magad egy barátságon?

Egy barátság vége nagyon fájdalmas lehet. Szomorú látni, hogy életed egy részének vége van. Ezen mindenki túlesik életében legalább egyszer, néha többször. A továbbiakban adunk néhány tippet, ami segíthet túltenni magad ezen.

#kapcsolatok
2019.09.24.

Milyenek a gimnáziumi párkapcsolatok a valóságban?

Visszanézve a gimnáziumi életemre, már látom, hogy a valóság nagyon távol állt az elképzeléseimtől. Először is, semmi olyan hangulat nem volt, mint a High School Musical című filmben, de a kapcsolatok sem olyanok voltak, mint vártam.

#meglepetés parti
2019.07.14.

Ötletek meglepetés partihoz

Mindenki szereti a meglepetés partikat, nemde? Ha a barátod olyasvalaki, aki nem fél a szerepléstől, akkor a meglepetés parti egy olyan ajándék, amire egy életen át emlékezni fog. Íme, néhány tipp, hogy jól sikerüljön, amit elterveztél!