csajok
#Lélek

Alkonyat, Újhold - 4 ok, amiért a csajok imádják a vámpírokat

2009.11.17.
2 perces olvasási idő

Csütörtöktől mozikban a Twilight sorozat legújabb epizódja, az Újhold. Mi lehet a sikere? A csajok szeretik a jól öltözött pasikat akik csókolgatják a nyakukat, imádják a rapszodikus hangulatú rosszfiúkat: szeretik a vámpírokat?

1. A vámpírok jól öltöznek

Láttál már valaha rosszul öltözött vámpírt? Soha. A vámpíroknak mindig kifogástalan az öltözékük és a hajuk, és szép az arcuk ( noha holtfehér). A trendi (és általában fekete) cuccaik, pont elegendő részt hagynak szabadon a mellkasukból. A csini kis szűk alsónadrággal, vagy egy alkalmi nyakkendővel, nyaklánccal tökéletesítik megjelenésüket. Mint egy mai Tom Jones- gótikus, de klasszikus is.

Általában jobban néznek ki felöltözve, mint az élők, eltekintve attól a ténytől, hogy Kenneth Colehoz is oda tudnak rohanni ebédidőben egy sötét nadrágért, az aznapi randihoz. A ruháik mindig tökéletesen passzolnak és tudják viselni őket. Köszönhetően, hogy legtöbbjük ledodbta köpönyegét.

Mi az amit ebből egy szingli pasi tanulhat? Öltözz fel megfelelően minden alakalomra. Mindig legyél egy kicsit túlöltözve. Találj egy stílust, ami illik hozzád. Válassz olyan ruhát, ami illik a testalkatodhoz, olyan színeket, amik mennek a tiéidhez. Ha kétségbe vagy esve, a legjobb, ha megkérdezed az egyik jól öltözött haverodat, vagy lány ismerősödet. De soha ne viseld a köpenyt-mindegy milyen jól néz ki!

2. A vámpírok szeretik a nyakunkat csókolgatni

A nők imádják a szexet. Őszintén. De amit még jobban szeretnek, az előjáték. Szeretik kiélvezni a dolgokat, sietség nélkül. Különösen a nyak körüli területeken - „az édes pont”- ahogy a „koporsólakók” hívják. Tudják, hogy keltsék fel a vágyat, először gyengéden, aztán egy kicsit erősebben. Elég keményen ahhoz, hogy vért szívjanak…

Mi a következtetés a pasiknak? Kezdj az előjátékkal. Találd meg az erogén zónáitokat. Nem tudod őket? Kérdezd meg. Tölts több időt azokon a területeken, különösen a nyaknál. A vámpírok már csak tudják mi a jó.

3. A vámpírok hangulatfüggők

A nők imádják a változatosságot, és őszintén: néha szeretik a drámát a kapcsolatban. Ez izgalmassá teszi a dolgokat. Nagyszerű az olyan vámpíroknak, akiknek a kedve állandóan változik. Te is rosszul éreznéd magad, ha az embert, akire az életednél is jobban vágysz és egyszerre kívánnád, állati ösztönöktől vezérelve, de soha nem érezhetnéd meg az ízét, mert szereted.

4. A vámpírok igazi rosszfiúk:

A nők imádják a rosszfiúkat. Most képzeld el, hogy a vámpír az élete szerelmét keresi, és közben ő a rosszfiú. Nem kell senkinek megfelelnie, a saját szabályai szerint él, jó ruhákban jár, és emberek milliói utálják. Nem csak, hogy rossz, de még halott is. Na erre varjál gombot!

(KamaszPanasz - Sz.L.)

Kapcsolódó cikkek