első randi
#Lélek

Mit ne együnk az első randin?

2024.03.27.
3 perces olvasási idő

A férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út, ezt mindenki tudja. Majdnem minden komoly kapcsolat egy formális vacsis- iszogatós randival kezdődik, ahol kiderül, hogy lesz e folytatása a kapcsolatnak, tehát az első randi nagyon fontos. De milyen ételeket érdemes kerülni az elején?

Többek között az is nagyon fontos, hogy milyen ételeket választasz. Az is lehet, hogy ez fogja eldönteni a randi kimenetelét. Ez itt a toplista, avagy milyen ételeket kerüljünk el az első randin.

Hamburger

Hamburger

McDonalds? Komolyan gondolnád, hogy az első randid egy gyorsétteremben töltsd? Ezek a helyek arra valók, ha gyorsan harapnod kell valamit és nem jut eszedbe más, akkor itt csillapítsd az étvágyadat. Ez a legalja. Egy percig se gondolj rá, hogy ilyen helyen töltsd valakivel az első randit, mert ez abszolút sikertelenséghez vezet.

Mit fog gondolni rólad? Azt, hogy egy totális bunkó vagy.

Tej

Soha ne rendelj semmit a kölyök-menüből. Nincs rá mentség - kivéve akkor, hogyha valami jó shake-bárba mentetek. A vacsora után inkább rendelj kávét, kólát, vagy esetleg egy pohár limonádét. A felnőtt férfiak nem isznak tejcsit társaságban.

Mit fog gondolni rólad? Azt fogja gondolni, hogy egy férfi gyerekkel van dolga, akinek ebéd után csicsikálnia kell, és a mamát hívja, ha valami gond van.

Vaníliás fagyi

Az első randin fagyizni nem is olyan rossz ötlet. Egy dologra viszont figyelj oda: sose rendelj vaníliás, csokis fagyit, még ha az a kedvenced, akkor sem. A lány, aki veled van például pisztáciát kér, erre te csak azt mondod – én egy gombóc vaníliás fagyit kérek. Igazán jó terv, de inkább menj haza zoknit párosítani. A lányok kedvelik a különleges ízlésű fiúkat, és a vaníliás fagyi ennek az abszolút ellentéte, a legunalmasabb édesség, melyet valaha feltaláltak.

Mit fog gondolni rólad? Unalmas vagy. Nem vagy képes kockáztatni, és nem élvezed az élet szép dolgait, ugyanez igaz a szexualitásodra is.

Halrudacskák

Halrudacskák

Hogyha halat szeretnél enni, mindig kérd a legkülönlegesebb fogást, vagy a konyhafőnök ajánlatát. Semmiképp se rendelj halrudacskákat. Semmi különleges nincs ebben a kajában, ráadásul nem tudni igazán, hogy miből készül (na jó, halból, tudom, de az, hogy milyen más dolgok vannak benne, arról nem igazán szól a fáma).

Mit fog gondolni rólad? Azt, hogy te nem szeretsz kipróbálni új ízeket, konzervatív és unalmas az ízlésed. A halrudacskák az anyák ellenszere a finnyás gyerekekkel szemben. Ha egy folyóparti étteremben vagy, legalább próbálj ki valami különlegeset!

Taco

A taco kétségtelenül a legfinomabb ételek egyike, viszont annál többet kell rá koncentrálni evés közben, mert valljuk be, igen körülményes az elfogyasztása. Ha egy mexikói étterembe mentek, ne rendelj ilyet, mert többet fogsz az evésre koncentrálni, mint a kiszemelt lányra, és ez abszolút nem nyerő az első randin.

Mit fog gondolni rólad? Nem figyelsz rá, mert szinte minden más dolog fontosabb neked nála, és ez a későbbiekben is meg fog mutatkozni, amikor egy meccs miatt a kispadra ülteted a szeretett hölgyet.

Homár

Homár

Mind tudjuk annak a jelentését, hogyha valaki homárt rendel. „Hogyha rákot rendelek, akkor úgy fog tűnni, hogy a pénz nem akadály számomra.” Ezt szerepjátszásnak hívják, mert gazdagnak akarsz látszani, pedig lehet, hogy nem is vagy az. A másik kínos dolog pedig az, hogyha nem tudod kinyitni a homárt - az eléggé égő.

Mit fog gondolni rólad? Ha nem tudsz egy ilyen ételt felnyitni, az abszolút lelepleződés. De nem ez a fő gond, hanem az, hogy eléred azt a célod, hogy gazdagnak tűnj, pedig ez csak egyszeri különleges alkalom volt, hogy ki tudtál fizetni egy ilyen méregdrága kaját. Később értetlenül fog rád nézni, ha le vagy égve anyagilag és nem lesz pénzed elvinni étterembe.

Saláta

Salátát enni nem rossz dolog ételek mellé, köretként fogyasztani, de semmi esetre se fogyaszd főételként, mert úgy tűnhet, hogy a súlyodért vagy a betegségektől aggódsz. A közös vacsorában az az élvezetes, hogy megkóstolhatjátok egymás ételét, viszont ha salátát eszel, nem mondhatod azt, hogy „kóstold meg ezt a salátát, nagyszerű íze van”.

Mit fog gondolni rólad? A férfi, aki salátát rendel, nagyon fukarnak, vagy szegénynek tűnhet, aki csak a barátnője kedvéért jött el az étterembe, de ez is nagy megterhelést jelent neki. Ezek nem túl vonzó dolgok. A lányoknak olyan pasira van szükségük, aki többet eszik mint ők, vagy legalább annyit, mint a háziállatuk.

Kukorica

Kukorica

A kukorica a legidegesítőbb természetes kaja. Lehetetlen úgy fogyasztani, hogy ne legyen undorító a másik fél részére. A kukorica héja beragad a fogad közé, vagy az orrodra ragad észrevétlenül, hogyha egyszerre akarsz beszélni és enni. Mozizás közben sem érdemes pattogatott kukoricát fogyasztani, mert partnerednek igencsak idegesítő lehet, hogy csörgést és rágcsálást hall maga mellől folyamatosan.

Mit fog gondolni rólad? Azt, hogy tele vagy gusztustalan szokásokkal: fogpiszkálás, orrturkálás, na meg körömvágás TV nézés közben.

Csirkeszárny

A csirkeszárnyat általában partykon szokták fogyasztani, habár manapság szinte minden étterem étlapján megtalálható. A csirkeszárnyat szósz nélkül nem jó fogyasztani, ráadásul ezt általában kézzel szokták enni és ha nyalod a kezeidet az első randin, az nem vezet semmi jóra.

Mit fog gondolni rólad? Azt, hogy nem tudod, mi a különbség a party és a randi közt. És semmi romantikus nincs benned, egy unalmas kispolgár vagy.

Leves

Leves

Valószínűleg nem szeretnél több vagy kevesebb fogásból álló menüt enni a társadnál. Hogyha többfogásos menüt választotok, az első fogásnál sose rendelj levest. Nincs gusztustalanabb annál, ha valaki beszélni szeretne levesevés közben, a levest körülményes elfogyasztani.

Mit fog gondolni rólad? Téged nem érdekel, hogy hogyan nézel ki mások előtt, gátlástalanul szürcsölsz, csámcsogsz mások előtt. Ez minden lány rémálma.

Hagyma

Igen, bármilyen hagymás, fűszeres, csípős étel kerülendő az első randin – legalábbis, ha utána tervezed még megcsókolni aznap. Nemsok kiábrándítóbb dolog van, mint egy hagymás utóíz és illat, főleg, ha az még csíp is.

Mit fog gondolni rólad? Azt, hogy egyáltalán nem érdekel, lesz-e folytatása a randinak, az a lényeg, hogy te jól érezted magad és jól bekajáltál.

(KamaszPanasz - G.V.)