oscar
#Lélek

Elmaradtak a nagy meglepetések az Oscar-díjátadón

2012.02.27.
1 perces olvasási idő

Nem történtek nagy meglepetések a tegnap esti Oscar-díjátadón, már ami a díjazottakat illeti, ám maga a show a korábbiakhoz képest egész élvezhető volt, hatalmas mennyiségű film- és sztárparódiával, régi idők bejátszásaival és egy rövid Cirque Du Soleil-előadással megtűzdelve.

Eddie Murphy sajnálhatja, hogy ezt kihagyta!

A díjazottak névsora nagyjából ugyanaz lett, mint az összes idei díjátadóé: az A némafilmes volt az est nagy nyertese, ők vitték el a Legjobb Film, Legjobb Rendező, Legjobb Színész, Legjobb Filmzene és Legjobb Jelmezekért járó aranyszobrocskákat (az est házigazdája, Billy Crystal nagy komolyan meg is jegyezte: most aztán örülhetnek Franciaországban). A Legjobb Színésznő díját – szintén nem meglepő módon – a 17-szeres jelölt, Meryl Streep kapta meg az A Vasladyért.oscar

Rajtuk kívül leginkább Martin Scorsese gyerekfilmjét, az A leleményes Hugót tüntették ki, aki a Legjobb Hang és Legjobb Vágás különböző díjait tudhatja mostantól magáénak. Illetve a Johnny Depp-rajongók is örülhetnek: a színész közreműködésével készült Rango lett a Legjobb Animációs Film!

Az összes díjnál izgalmasabbnak bizonyult viszont Angelina Jolie ruhája: a szexi színésznő egy olyan magasra felsliccelt estélyiben jött el a díjátadóra, hogy mindenki azt figyelte, mikor villant egy igazán pikánsat. Ezt neked, Oscar!

Mit szólsz a díjazottakhoz? Te hiányolsz valakit a nyertesek közül?

(hotdog.hu)