Főoldal / LÉLEK  / sztár

LÉLEK sztár kategória (42)

Nyelvvizsgára készülsz? Szeretnél egy kis extra energiát a következő sportversenyed közben? Vagy csak jó lenne ellazulni? Segítségedre lehetnek a színek! Lássuk, hogyan!
2020-05-11
Visszanézve a gimnáziumi életemre, már látom, hogy a valóság nagyon távol állt az elképzeléseimtől. Először is, semmi olyan hangulat nem volt, mint a High School Musical című filmben, de a kapcsolatok sem olyanok voltak, mint vártam.
2019-09-24
"6 éve hegedülök már, azt mondják, tehetséges vagyok... De ha játszanom kell, akár otthon, akár fellépésen, betegesen izgulok. Remeg a kezem, a lábam... Mért van ez? Mit lehetne ellene tenni? Szedjek nyugtatót?"
2017-07-28
Szia! Látod, olyan szimpatikus vagy nekem, hogy mindig ideülök melléd. Hogy vagy? Éppen az élet értelmén gondolkodtál? És mire jutottál? Magad se tudod? Én is kérdezhetek valamit? Mit szeretnél elérni az életben? Mi az életcélod?
2017-07-21
Ki ne vágyna gazdagságra, szépségre és hírnévre? Vagy legalább arra, hogy egy kicsit hasonlítson arra az emberre, akit világszerte csodálnak? Lányok százai választják ruhájukat, frizurájukat az aktuális trendnek megfelelően, amit természetesen az éppen legkedveltebb sztárok diktálnak a leginkább.
2016-02-29
Kövér vagyok? Fúj, a combjaim undorítóak! Azon gondolkodom, hogy belevágok egy diétába még ma. Sajnos rengeteg lánytól hallhatjuk ezeket.
2015-12-10
Vannak dolgok, melyekre igazán szükséged van, és vannak olyanok, amikre nagyon vágysz. A többi pedig véletlenül vándorol a kosaradba a délutáni bevásárlótúra során, hiszen a divatos dolgok közt bóklászva csak megvesz az ember néhány olyan haszontalan dolgot, ami nélkül - valljuk be - még lehet élni.
2015-08-12
Az észlelés - a gondolkodás cselekménye vagy folyamata - lehetővé teszi számukra, hogy képesek legyünk temérdek mennyiségű információ gyors feldolgozására. Például, amikor csak nyitva tartod a szemed, az agyadat egyfolytában ingerek bombázzák. Lehet, hogy akaratlagosan egyfolytában egy bizonyos dolgon gondolkodsz, de az agyad eközben tudatalatti gondolatok ezreit dolgozza fel.
2015-03-26
Elégedett vagy a testeddel? Hallom ahogy ezt mondod: „Nos, elégedett vagyok a karjaimmal, de a combjaim túl vastagok, kicsit nagy a fenekem és…” Nem, ez nem az amikor elégedett vagy a testeddel. Egy egészséges testkép azt jelenti, hogy jól érzed magad a bőrödben, a kis hibák ellenére is. Jól hangzik, de hogy valósítsd meg?
2015-03-24
Szemünk a legtökéletesebben működő üzenetközvetítő eszköz. Szemkontaktusra törekszünk, ha beszélgetni szeretnénk valakivel, elkerüljük a másik ember tekintetét, ha nem akarunk szóba állni vele. Miről árulkodnak a szemeink? Megtudhatod testbeszéd sorozatunk harmadik részéből!
2015-03-07
Milyen hatással vannak ránk a körülöttünk lévő színek? Miképp érheted el általuk a kívánt hangulatot? És képes vagy másokat is befolyásolni a segítségükkel? Vajon mit mond el rólad a kedvenc színed?
2015-02-22
Neked van kedvenc színészed? Van olyan zenész, akiért rajongsz? Miért szereted őt? Mi tetszett meg benne? A rajongás egy bizonyos életkorban természetes. Kamaszként mindenki keresi a nagy őt, az ideális pasit vagy nőt, akihez hasonlót szeretne, vagy akivé válni akar. Ez teljesen normális, sőt előnyös is, hiszen így alakul az ideális társról kialakított kép.
2014-08-19
A Terminátor filmes legendává vált alakja nem csupán színész, hanem igen elismert testépítő, üzletember és az utóbbi években politikus. Milyen tanácsokat adhat Arnold Schwarzenegger, aminek a segítségével egy Közép-Európából induló fiatal sikeres lehet Amerikában?
2014-07-09
Ha kikapcsolod a TV-t, átlagosan 4 órát spórolsz meg magadnak naponta. Gondolj csak bele, hogy ezt a drága időt tölthetnéd mozgással, tanulással, vagy esetleg ismerkedéssel. Nemcsak éveket spórolsz meg magadnak, ha követed tanácsunkat, hanem érdekesebb, energikusabb, mulatságosabb ember is válik belőled.
2014-04-26
A legtöbb lány szeretne szép lenni, sokan szeretnének modellé válni és közülük sokan vágynak hírnévre, karrierre, csillogásra. Kinek ne tetszene, hogy szépen felöltöztessék, sminkeljék és csodálják szépségét?
2013-10-05
<<  1 2 3  >>