Főoldal / LÉLEK  / televízió

LÉLEK televízió kategória (61)

Biztosan veled is előfordult már, hogy bal lábbal keltél fel. Senki sem kívánja azokat a reggeleket, amikor minden nehezen indul, semmihez sincs kedved. Csak azt látod a lelki szemeid előtt, hogy mennyi feladatod lesz a napokban. Lássuk, mit tehetsz, hogy bal láb helyett „jobbal” kelj fel.
2021-05-25
Túlreagálás lenne egy eltűnt sajtreszelő miatt vitatkozni? Túlérzékenységre vall, ha azért kezdünk el üvöltözni családtagjainkkal, mert mindenki mást akar nézni a tévében? Hol van a határ a túlérzékenység és a normalitás között?
2021-05-22
Legyen akármilyen gazdasági helyzetben egy család, szinte nincs olyan háztartás, ahol ne lenne megtalálható a nappaliban egy tévé. Esetleg még egy a hálószobában, a gyerekszobákban vagy konyhában. Az életnek szerves részét képezi, így elengedhetetlen, hogy beszéljünk a tévénézés negatív hatásairól.
2021-04-19
Nyelvvizsgára készülsz? Szeretnél egy kis extra energiát a következő sportversenyed közben? Vagy csak jó lenne ellazulni? Segítségedre lehetnek a színek! Lássuk, hogyan!
2020-05-11
"6 éve hegedülök már, azt mondják, tehetséges vagyok... De ha játszanom kell, akár otthon, akár fellépésen, betegesen izgulok. Remeg a kezem, a lábam... Mért van ez? Mit lehetne ellene tenni? Szedjek nyugtatót?"
2017-07-28
Amikor véget ért a suli, beindult a zsongás, eleinte tele voltál ötletekkel, tervekkel. Mostanra talán kifogytál a programokból, ám nem szabad a nyarat henyéléssel tölteni - ha túl könnyen veszed, akkor nehézségeid lehetnek, amikor elkezdődik újra az iskola, és sajnálni fogod, hogy nem csináltál több mindent, amikor még lett volna rá esélyed. Használd ezeket a tippeket, hogy eseménydús legyen a nyarad, és valóban ez legyen a legjobb szüneted!
2017-07-17
Megválaszolatlan levelek sorakoznak az e-mail címeden, tanulnod kellene, de nem tudsz koncentrálni, és az agyad ködös a túl kevés alvástól? Nem meglepő, hogy annyira nehezedre esik megbirkózni a feladatokkal otthon és a suliban.
2017-05-11
Rád férne néhány tanács, hogyan motiváld magad télen? A téli hónapokban nehezünkre esik összegyűjteni elegendő energiát, hogy bármit is kezdjünk magunkkal, jobban szeretünk csak otthon lézengeni, miközben minél kevesebb dolgot csinálunk, és várjuk, hogy beköszöntsön a tavasz.
2017-01-02
A karácsony előtti állandó rohanás után nehéz megállni a szeretet ünnepén, sőt van, hogy az egész szünet alatt csak rohanunk, és nincs időnk semmiféle szórakozásra. Lehet eddig ennek nem is szenteltél külön figyelmet, de idén legyen másképp! Ne rohanjanak el melletted a napok!
2016-12-27
Modern gladiátoraink a labdarúgás világában próbálnak érvényesülni. Bár élet-halál harcot már nem vívnak, egy egész ország futballsorsa múlik rajtuk. Hogyan tudnak ekkora nyomással megbirkózni?
2016-06-14
Én, személy szerint egyszerűen irtózom az előre megjósolt dolgoktól. Tudod, amikor szólnak, hogy vigyázz le fogod ejteni, leöntöd magad, felborítod, összetöröd, és tényleg. Sikerül pont azt tenned, amire figyelmeztetnek.
2016-06-09
Manapság, ahogy közelednek az ünnepek, sokan egyre inkább stresszesek, frusztráltabbak lesznek, és ezáltal elvész a varázs, azaz mindaz, ami miatt szeretjük az ünnepeket.
2015-12-14
Kövér vagyok? Fúj, a combjaim undorítóak! Azon gondolkodom, hogy belevágok egy diétába még ma. Sajnos rengeteg lánytól hallhatjuk ezeket.
2015-12-10
Az énkép nem arról szól, hogy hogyan nézel ki, hanem, hogy hogyan érzed jól magad úgy, ahogy kinézel. Íme, néhány dolog, amit megtehetsz magadért, a jobb közérzetért, a nagyobb önbizalomért.
2015-09-12
Vannak dolgok, melyekre igazán szükséged van, és vannak olyanok, amikre nagyon vágysz. A többi pedig véletlenül vándorol a kosaradba a délutáni bevásárlótúra során, hiszen a divatos dolgok közt bóklászva csak megvesz az ember néhány olyan haszontalan dolgot, ami nélkül - valljuk be - még lehet élni.
2015-08-12
<<  1 2 3 4 5  >>