#Vágyak #terhesség

81 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
#abortusz
2011.10.18.

Ne ess pánikba: az abortuszmentes Magyarországért

A Magyar Család és Nővédelmi Tudományos Társaság (MCSNTT) tovább folytatja a „Ne ess pánikba” elnevezésű ismeretterjesztési kampányát, amelynek célja a fogamzásgátlással kapcsolatos tájékozottság növelése és ez által a nem kívánt terhességek számának csökkentése.

#terhes
2011.08.12.

A tini terhesség „ragályos”

A tini terhesség ragályos is lehet, legalábbis testvérek esetén gyakoribb jelenség, hogy akarva vagy akaratlanul követik egymás példáját – állítják brit és norvég kutatók.

#sperma
2011.08.03.

Spermát helyezett magába, terhes lehet?

"Barátnőm szeretkezés után, a párja tudta nélkül megszerezte a spermás zsebkendőt, beledugta az ujját, majd felnyúlt vele a hüvelyébe. Mennyi esélye van annak, hogy teherbe esett így?" Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.

#terhes
2011.06.27.

A terhesség jelei mások a tiniknél?

A tini lányok a legtöbb esetben váratlanul esnek teherbe, és a legtöbb esetben sokáig senki sem tudja (beleértve magát a leendő anyát), hogy jön a baba. Hogyan lehetséges ez?

#terhesség
2011.04.12.

A stressz terhességhez vezethet

Nyilvánvaló, hogy a tinédzser anyukák tele vannak stresszel, ez érthető. De egy újabb tanulmány szerint ez a stressz nem a terhesség miatt alakul ki, hanem annál jóval előbb! Így lehet, hogy a stressz okozza sok fiatal terhességét.

#szex
2011.03.31.

Teherbe lehet esni az erotikus tévézéstől?

Egy tanulmány szerint azok a tinilányok, akik sok szexuális tartalommal találkoznak tévén keresztül, nagyobb eséllyel lesznek terhesek, és a tinifiúk is nagyobb eséllyel válnak apává. Íme néhány indok, amiért nem érdemes tévézni.

#szex
2010.11.15.

A fiúk és a terhesség: Igazi felelősség!

Fiúk, csak óvatosan! Ha teherbe ejtesz egy lányt egyszerűen nem jogos ráhagyni a döntést! Csak végy példát társaidról, tanulj belőle! Péter 19 éves és 3 gyermeke van! Főiskolára jár, miközben dolgozik és megpróbál segíteni a gyermeke anyjának. Egy elég nagy hibát követett el. Soha nem használt kondomot!

#terhes
2010.08.08.

Terhesen és zavarodottan: mit lehet tenni

A terhesség rémisztő lehet sok fiatal számára, főként ha attól félnek, hogy szüleik elfordulnak tőlük, vagy a barátok elhagyják őket. Félelmeik azonban az esetek túlnyomó részében nem igazolódnak be: a családhoz és a barátokhoz nyugodtan fordulhatnak komoly probléma, adott esetben terhesség kapcsán is.

#szex
2010.05.10.

Ha kimarad egy tabletta ...

"Beleejtettem a mosdóba a soros fogamzásgátló tablettám, s helyette egyből a következő napit vettem be, vagyis a 28 napos ciklusból a végén hiányozni fog egy tabletta. Nem lesz baj belőle? Csinálhatom-e azt, hogy a hét helyett nyolc placebo tablettát szedek be, s utána kezdem el az új adagot, ahogy kell? Esetleg kezdjem el szedni egy nappal korábban a következő adagot? Vagy mit tegyek?"

#szex
2010.04.18.

Teherbeesés ellen - A zuhany nem segít!

Arra lennék kíváncsi, hogy a közösülés utáni azonnali és alapos tisztálkodással megelőzhető-e a teherbeesés? Köszönöm: Egy Kíváncsi Nő

#szex
2009.12.31.

2009 szexuális érdekességei

Ahogy a 2009-es év a végéhez közeledik, ideje összegezni a tanulságokat, melyeket ez év alatt szereztünk. Íme néhány érdekesség, melyeket tudományos kutatások igazoltak.

#terhesség
2009.12.22.

16 és terhes - az MTV új sorozata

Gondolkoztál valaha is azon, hogy milyen lehet egy terhes tini cipőjében járni? Az MTV új dokumentumfilm szerű sorozata mélyen belenéz a terhes tinik mindennapi életébe, és megmutatja, hogy hogyan nőnek fel napról napra a terhességük miatt.

#terhesség
2009.12.21.

Divat lenne a tini terhesség?

Nem, most nem a bulvárok által kicsámcsogott Britney-Spears-húga-Jamie-Lynn-ről szeretnék beszélni, bár az is szintén tanulságos. Inkább egy kevésbé ismert példát ismertetnék.