#Vágyak #terhesség

81 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
#fogamzásgátlás
2019.11.19.

Hormonokkal a terhesség ellen

Ahogy növünk, lassan elkezd minket is érdekelni a másik nem, és egy idő után nem érjük be kézfogással és a csókkal, bizony-bizony lassan az ágy következik. Igen, de hogyan is lássunk hozzá?

#szex
2017.02.04.

Hogyan mondd el otthon, hogy terhes vagy?

Össze vagy zavarodva? Nem tudod, hogy mit tegyél? Az előtted álló beszélgetésen előbb vagy utóbb túl kell lenned, a halogatás nem segít. Gondold át alaposan, és vágj bele!

#óvszer
2016.11.24.

Hogyan győzd meg partnered az óvszerhasználatról?

Habár nem is olyan könnyű, de a védekezésről akkor kell beszélgetni, még mielőtt ténylegesen szükséged lenne rá. Ha nem beszéltek róla, az veszélyeztetheti az egészségeteket, hiszen az óvszer nyújtja a legbiztosabb védelmet a nemi úton terjedő betegségekkel szemben. Szóval hogyan is lehet legyőzni az óvszerről való beszélgetés miatti szégyenérzetedet?

#terhesség
2016.10.18.

Terhes lehetsz, ha…

Bár manapság számtalan módja van a védekezésnek, sok fiatal mégis, akaratlanul teherbe esik. Emellett sok módszerről alakultak ki tévhitek, miszerint ezekkel nem is lehet teherbe esni. Pedig igen!

#esemény utáni tabletta
2016.05.30.

Esemény utáni tabletta: akkor is véd, ha többször volt aktus?

Mennyire befolyásolja az esemény utáni tabletta hatását az, ha egy alkalommal többször is történik közösülés és nem védekezem? Ugyanaz a hatás várható attól függetlenül, hányszor létesítettem védekezés nélküli szexuális kapcsolatot az adott este folyamán? A szakértő válaszol.

#szex
2016.05.10.

7 gyakori tévhit a nemi életről

Milyen esélyed van a WC ülőkéről betegséget szerezni, teherbe eshetsz-e az első szex során, vagy a menstruációs időszakban? Mi az összefüggés a sürgősségi fogamzásgátló és az abortusz között, elhízáshoz vezetnek-e a fogamzásgátló tabletták? Íme, a válaszok!

#fogamzásgátlás
2016.05.02.

Fogamzásgátló tabletta: tények és tévhitek

Sok tini, akinek már van stabil párkapcsolata, és az óvszert kényelmetlennek tartja, más fogamzásgátló módszer után néz. Szóba jöhet ilyenkor a fogamzásgátló tabletta. Viszont a lányok legtöbbje a fogamzásgátló tablettákkal kapcsolatban még mindig hamis mendemondáknak hisz.

#esemény utáni tabletta
2015.12.14.

Mennyire megbízható a 72 órás tabletta?

"Ha valamilyen hiba csúszik a védekezésbe (pl. kiszakad az óvszer), és szükség van a 72 órás tablettára, akkor az mennyire biztonságos? Meg lehet benne bízni, hogy biztosan nem lehet terhes az ember? Valamint azt szeretném tudni, hogy 18 év felettieknek adnak-e csak, és fiúk is kérhetik-e?"

Megváltozhat a menstruáció a szextől? Orvos válaszol kérdés
#menstruáció
2015.11.20.

Megváltozhat a menstruáció a szextől? Orvos válaszol kérdés

A barátnőm és én először szeretkeztünk. Óvszerrel védekeztünk, ő pedig szed fogamzásgátlót is, hogy szabályozza a ciklusát. Ennek ellenére egy hete késik a menstruációja. Barna folyás van, de menstruáció nincs. Normális, hogy megváltozik a menstruáció az első szex után?

#terhes
2015.10.13.

Tini terhesség: ha megtartod a babát

A szülővé válás az egyik legnagyobb felelősséggel járó döntés az életedben. Nagyban befolyásolja az elkövetkező életed, s a gyermekedét is. Ez egy olyan dolog, amit alaposan át kell gondolni, hiszen nem csak téged, hanem a gyermeked apját és a babát is érinti!

#terhes
2015.07.31.

Tini terhesség: mit tehetsz?

Tizenévesen az ember azt gondolja: a világ csak arra vár, hogy meghódítsa. S bár mindenki hallott teherbe esett tinikről, azt gondoljuk, velünk ez soha nem történik meg. De mi a teendő akkor, ha mégis?