Vágyak, szerelem

#Vágyak #szerelem

56 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
#szüzesség
2011.03.24.

Úgy érzed, te vagy az utolsó szűz a világon?

„A péniszem petyhüdt lesz és használhatatlanná fog válni”. Gyerünk! Ki is mondta ezt? Melyik filmben? Igen-igen, Kevin az Amerikai Pitében. Tulajdonképpen az egész film arról szól – bár szerintem nincs olyan ember, aki ne hallott volna róla -, hogy 4 fiatal az érettségi előtt el akarja veszíteni a szüzességét.

#homoszexualitás
2011.03.12.

Homoszexualitás, homofóbia, álházasság

Napjainkban is heves viták tárgyát szokta képezni az azonos neműek egymás közötti testi-lelki barátsága, amely a társadalomból mindig is elutasító, eltaszító reakciót váltott ki. Számos kutatás volt már e témában, de konkrét okot - hogy valaki miért vonzódik az azonos nemű társához -, még eddig nem tudtak felmutatni.

#szüzesség
2010.12.11.

Legyél inkább szájhős! - Érdemes várni a szexszel!

Egy ausztrál kutatás szerint a tizenéves lányok többsége olyankor veszti el a szüzességét, mikor még arra nincs lelkileg felkészülve, s ezt később meg is bánják. A felmérést 68, 14 és 19 év közötti lány részvételével végezték, akik szexuális szokásaikról és első élményükről beszéltek.

#kiberszex
2010.10.20.

Cyberszex - Rászedés?

„Helló Aranyhajú kislány, tegnap egész este rád gondoltam. Remélem te pedig rám. Nagyon Szeretlek - a tegnap nagyszerű volt. Nagy szerelemmel, Mágikus fiú!”

#szex
2010.10.03.

Azt mondja, csak akkor szeretem igazán, ha lefekszem vele

Még szűz vagy, de van egy fiú akivel tényleg komolyan gondolod, és már régóta együtt vagytok. Ő azért aggódik, hogy nem is szereted igazán, ha ennyi idő után sem vagy hajlandó lefeküdni vele. Te azért aggódsz, mert tisztában vagy a kockázatokkal, és még az sem nyugtatna meg, ha védekeznétek. Nem akarsz teherbe esni, mert már megtervezted a jövődet. De szeretnéd, ha ebben a jövőképben Ő is benne lenne.

#Szexuális vonzalom
2010.09.26.

Hogyan alakul ki a szexuális vonzalom?

A szexuális vonzalom a normális pszichoszexuális fejlődés része. Testi-lelki vágy arra, hogy a másikkal minél közelebbi kapcsolatba kerüljünk.

#szex
2010.06.24.

Amit a férfiakról még nem tudunk

Noha a férfiak élettanát tárgyaló könyvek sorában megjelentek már olyanok is, mint pl. a Férfiak és más férgek című alkotás, távol áll tőlünk párhuzamot vonni közöttük. Csakis az érdekesség kedvéért említünk meg néhány dolgot az állatok világából.

#szex
2010.05.10.

Ha kimarad egy tabletta ...

"Beleejtettem a mosdóba a soros fogamzásgátló tablettám, s helyette egyből a következő napit vettem be, vagyis a 28 napos ciklusból a végén hiányozni fog egy tabletta. Nem lesz baj belőle? Csinálhatom-e azt, hogy a hét helyett nyolc placebo tablettát szedek be, s utána kezdem el az új adagot, ahogy kell? Esetleg kezdjem el szedni egy nappal korábban a következő adagot? Vagy mit tegyek?"