Vágyak, szerelem

#Vágyak #szerelem

58 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
#szüzesség
2011.04.14.

Amit a szüzességről tudnod kell

Amikor serdülőkorba lépsz, találkozol egy új szóval: „szüzesség”. De lehet, hogy nem világos neked, hogy mit is jelent ez pontosan. Azt, hogy „szűz”, gyakran használjuk arra az illetőre, aki még nem létesített senkivel szexuális kapcsolatot. Valójában nincs egyetlen, egyértelmű meghatározás arra, hogy mi is a szüzesség.

#szexuális orientáció
2011.04.07.

Szexuális orientáció

A hormonális és testi változások nyomán a pubertáskorban felerősödnek a szexuális energiák, a kamaszokat a nemiséggel kapcsolatos gondolatok, fantáziák, kérdések fokozottan foglalkoztatják.

#szüzesség
2011.03.24.

Úgy érzed, te vagy az utolsó szűz a világon?

„A péniszem petyhüdt lesz és használhatatlanná fog válni”. Gyerünk! Ki is mondta ezt? Melyik filmben? Igen-igen, Kevin az Amerikai Pitében. Tulajdonképpen az egész film arról szól – bár szerintem nincs olyan ember, aki ne hallott volna róla -, hogy 4 fiatal az érettségi előtt el akarja veszíteni a szüzességét.

#homoszexualitás
2011.03.12.

Homoszexualitás, homofóbia, álházasság

Napjainkban is heves viták tárgyát szokta képezni az azonos neműek egymás közötti testi-lelki barátsága, amely a társadalomból mindig is elutasító, eltaszító reakciót váltott ki. Számos kutatás volt már e témában, de konkrét okot - hogy valaki miért vonzódik az azonos nemű társához -, még eddig nem tudtak felmutatni.

#szüzesség
2010.12.11.

Legyél inkább szájhős! - Érdemes várni a szexszel!

Egy ausztrál kutatás szerint a tizenéves lányok többsége olyankor veszti el a szüzességét, mikor még arra nincs lelkileg felkészülve, s ezt később meg is bánják. A felmérést 68, 14 és 19 év közötti lány részvételével végezték, akik szexuális szokásaikról és első élményükről beszéltek.

#kiberszex
2010.10.20.

Cyberszex - Rászedés?

„Helló Aranyhajú kislány, tegnap egész este rád gondoltam. Remélem te pedig rám. Nagyon Szeretlek - a tegnap nagyszerű volt. Nagy szerelemmel, Mágikus fiú!”

#szex
2010.10.03.

Azt mondja, csak akkor szeretem igazán, ha lefekszem vele

Még szűz vagy, de van egy fiú akivel tényleg komolyan gondolod, és már régóta együtt vagytok. Ő azért aggódik, hogy nem is szereted igazán, ha ennyi idő után sem vagy hajlandó lefeküdni vele. Te azért aggódsz, mert tisztában vagy a kockázatokkal, és még az sem nyugtatna meg, ha védekeznétek. Nem akarsz teherbe esni, mert már megtervezted a jövődet. De szeretnéd, ha ebben a jövőképben Ő is benne lenne.

#Szexuális vonzalom
2010.09.26.

Hogyan alakul ki a szexuális vonzalom?

A szexuális vonzalom a normális pszichoszexuális fejlődés része. Testi-lelki vágy arra, hogy a másikkal minél közelebbi kapcsolatba kerüljünk.

#szex
2010.06.24.

Amit a férfiakról még nem tudunk

Noha a férfiak élettanát tárgyaló könyvek sorában megjelentek már olyanok is, mint pl. a Férfiak és más férgek című alkotás, távol áll tőlünk párhuzamot vonni közöttük. Csakis az érdekesség kedvéért említünk meg néhány dolgot az állatok világából.

#szex
2010.05.10.

Ha kimarad egy tabletta ...

"Beleejtettem a mosdóba a soros fogamzásgátló tablettám, s helyette egyből a következő napit vettem be, vagyis a 28 napos ciklusból a végén hiányozni fog egy tabletta. Nem lesz baj belőle? Csinálhatom-e azt, hogy a hét helyett nyolc placebo tablettát szedek be, s utána kezdem el az új adagot, ahogy kell? Esetleg kezdjem el szedni egy nappal korábban a következő adagot? Vagy mit tegyek?"