Vágyak, szerelem

#Vágyak #szerelem

56 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
#szex
2016.03.01.

Orgazmus: tények és tévhitek

Mi az orgazmus? Az orgazmus az a nagyon jól eső érzés, ami a szexuális izgalmi állapot végén ér téged. Leginkább a nemi szerveidben érezheted, azonban az orgazmust olyan események idézek elő, amelyek mind a lelkedben, mind a testedben történnek.

#petting
2016.01.07.

Mi történik orgazmus közben?

A férfi és női szexuális reagálás fokozatai nagyon hasonlóak. Milyen út vezet az orgazmusig? Miért van az, hogy a nők látszólag nehezebben jutnak el az orgazmusig?

#szex
2015.10.11.

Szüzesség: visszaszerezhető vagy örökre elveszett?

Rengetegen gondolják úgy, hogy ha vaginálisan szexelnek, már nem szüzek. Sokan az anális és az orális szexet is ide sorolják, s azt vallják, hogy akinek része volt bennük, már nem szűz. Viszont egy másik réteg szerint a szüzesség igenis visszanyerhető egy hosszabb önmegtartóztatási időszak vagy egy sebészi beavatkozás után.

#homoszexuális
2015.09.29.

Homoszexuális hajlam

A homoszexuális hajlammal kapcsolatban nagyon kevesen mernek kérdéseket feltenni. Sok serdülőt és fiatalt érint valamilyen formában, mégis félve hozzák szóba. Talán azért, mert már egy egyszerű kérdés magában hordozza a félelmet, hogy elítélik a többiek.

#szex
2015.01.19.

Az első szexuális élmény

Az ember életében annyi „első” van, és mindegyik külön jelentőséggel bír, ha másért nem, hát azért, mert a sort nyitja. A szexualitás másért is. Ez ugyanis életünkben dobogós helyet foglal el. Lehet mondani, hogy központi kérdés.

#szűz
2014.09.20.

Néhány mítosz a szüzességről, és annak elvesztéséről

Hányszor mondták már filmekben, könyvekben, tévéműsorokban, de még a baráti körödben is, hogy hogyan, kivel és mikor kellene elveszítened a szüzességedet? Nem csoda, ha összekavarodnak a gondolataid az „első alkalommal” kapcsolatban.

Szexting - az új kamaszhóbort
#szexting
2013.11.15.

Szexting - az új kamaszhóbort

A szó az angol „szex” és „texting” szavak összeolvadásából keletkezett. Nem más, mint szexuális tartalmú, erotikus, meztelen vagy félig meztelen képek és videók küldése a mobiltelefonodról a másik mobiljára vagy email címére. A jelenség nálunk még viszonylag újkeletű, ám az Egyesült Államokban egyre több figyelmet kap, s nagy port kavart.

#terhes
2013.11.14.

Terhesség: egyetlen döntés megváltoztathatja az életedet

Cikkünkben a 15 évesen teherbe esett Sáráról olvashattok, közvetlenül azelőtt, hogy világra hozta kisfiát. A tinimami megpróbál megbirkózni a jelenével és a múltjával, és továbbra is próbál a jövőre tervezni. Megrázóan tanulságos az esete!

#szex
2011.11.26.

Az érettségit nem adó középiskolák tanulóinak szexuális élete veszélyeztetettebb

Egy nemzetközi kutatás magyar vonatkozású eredményei szerint a szexuális életüket tekintve veszélyeztetettebbek az érettségit nem adó intézmények tanulói, mint az érettségit szerző diákok – mondta Költő András, az Országos Gyermek-egészségügyi Intézet (OGYEI) pszichológusa csütörtökön, a felmérést ismertető budapesti sajtótájékoztatón.

#szex
2011.09.04.

A szex vajon mi?

Valószínűleg ezen most nevetsz, mert hát ki ne tudná, hogy mit jelent ez a szó? Pedig Bill Clinton váltig állította, hogy nem volt szexuális kapcsolata Monica Lewinsky-vel, és egyesek szerint igazat mondott. Mert vannak, akik úgy vélik: az orális szex nem szex.

#szex
2011.07.12.

Szex: honnan tudhatom, hogy készen állok rá?

Néha úgy tűnik, hogy a szex és annak gondolata állandóan bombáz minket. Szexi fotók celebekről és modellekről, szex a TV-ben és a mozikban, bizalmas beszélgetések szexről a haverok közt, és a többi. A legtöbb kamasz teljesen tudatában van ezeknek az üzeneteknek és képeknek, melyek körülveszik őket.

#anorexia
2011.06.08.

Anorexia és szex: a kettő együtt nem megy

Az anorexiások nagy többségénél a nemi élet mondhatni feledésbe merül, a kóros soványság ugyanis negatív hatással van a szexualitásra. Ennek több oka is lehet.

#vámpír
2011.05.01.

Vámpírszex: miért olyan vonzó?

A Twilight, Alkonyat sorozat sikerének köszönhetően egy új, vámpír popkultúra van kialakulóban. A sorozatból készült film második része a héten került a mozikba, s a világon mindenhol tinilányok és felnőtt nők tömegei vágyakoznak a főszereplő vámpír, a brit Robert Pattinson által alakított Edward Cullen szerelme után.

#szüzesség
2011.04.14.

Amit a szüzességről tudnod kell

Amikor serdülőkorba lépsz, találkozol egy új szóval: „szüzesség”. De lehet, hogy nem világos neked, hogy mit is jelent ez pontosan. Azt, hogy „szűz”, gyakran használjuk arra az illetőre, aki még nem létesített senkivel szexuális kapcsolatot. Valójában nincs egyetlen, egyértelmű meghatározás arra, hogy mi is a szüzesség.

#szexuális orientáció
2011.04.07.

Szexuális orientáció

A hormonális és testi változások nyomán a pubertáskorban felerősödnek a szexuális energiák, a kamaszokat a nemiséggel kapcsolatos gondolatok, fantáziák, kérdések fokozottan foglalkoztatják.