Vágyak, szerelem

#Vágyak #szerelem

59 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
#fogamzásgátlás
2016.05.02.

Fogamzásgátló tabletta: tények és tévhitek

Sok tini, akinek már van stabil párkapcsolata, és az óvszert kényelmetlennek tartja, más fogamzásgátló módszer után néz. Szóba jöhet ilyenkor a fogamzásgátló tabletta. Viszont a lányok legtöbbje a fogamzásgátló tablettákkal kapcsolatban még mindig hamis mendemondáknak hisz.

#szex
2016.03.01.

Orgazmus: tények és tévhitek

Mi az orgazmus? Az orgazmus az a nagyon jól eső érzés, ami a szexuális izgalmi állapot végén ér téged. Leginkább a nemi szerveidben érezheted, azonban az orgazmust olyan események idézek elő, amelyek mind a lelkedben, mind a testedben történnek.

#petting
2016.01.07.

Mi történik orgazmus közben?

A férfi és női szexuális reagálás fokozatai nagyon hasonlóak. Milyen út vezet az orgazmusig? Miért van az, hogy a nők látszólag nehezebben jutnak el az orgazmusig?

#szex
2015.10.11.

Szüzesség: visszaszerezhető vagy örökre elveszett?

Rengetegen gondolják úgy, hogy ha vaginálisan szexelnek, már nem szüzek. Sokan az anális és az orális szexet is ide sorolják, s azt vallják, hogy akinek része volt bennük, már nem szűz. Viszont egy másik réteg szerint a szüzesség igenis visszanyerhető egy hosszabb önmegtartóztatási időszak vagy egy sebészi beavatkozás után.

#homoszexuális
2015.09.29.

Homoszexuális hajlam

A homoszexuális hajlammal kapcsolatban nagyon kevesen mernek kérdéseket feltenni. Sok serdülőt és fiatalt érint valamilyen formában, mégis félve hozzák szóba. Talán azért, mert már egy egyszerű kérdés magában hordozza a félelmet, hogy elítélik a többiek.

#terhesség
2015.02.17.

Ha teherbe esett a barátnőd...

A szerelem gyönyörű dolog, és tiniként az ember mind a saját, mind pedig a másik testét próbálja megismerni és felfedezni. Ám mi történik akkor, ha a barátnőd közli, hogy teherbe esett? Mit tehet ilyenkor egy fiú? Mik a kötelezettségeid, jogaid?

#szex
2015.01.19.

Az első szexuális élmény

Az ember életében annyi „első” van, és mindegyik külön jelentőséggel bír, ha másért nem, hát azért, mert a sort nyitja. A szexualitás másért is. Ez ugyanis életünkben dobogós helyet foglal el. Lehet mondani, hogy központi kérdés.

#szűz
2014.09.20.

Néhány mítosz a szüzességről, és annak elvesztéséről

Hányszor mondták már filmekben, könyvekben, tévéműsorokban, de még a baráti körödben is, hogy hogyan, kivel és mikor kellene elveszítened a szüzességedet? Nem csoda, ha összekavarodnak a gondolataid az „első alkalommal” kapcsolatban.

Szexting - az új kamaszhóbort
#szexting
2013.11.15.

Szexting - az új kamaszhóbort

A szó az angol „szex” és „texting” szavak összeolvadásából keletkezett. Nem más, mint szexuális tartalmú, erotikus, meztelen vagy félig meztelen képek és videók küldése a mobiltelefonodról a másik mobiljára vagy email címére. A jelenség nálunk még viszonylag újkeletű, ám az Egyesült Államokban egyre több figyelmet kap, s nagy port kavart.

#terhes
2013.11.14.

Terhesség: egyetlen döntés megváltoztathatja az életedet

Cikkünkben a 15 évesen teherbe esett Sáráról olvashattok, közvetlenül azelőtt, hogy világra hozta kisfiát. A tinimami megpróbál megbirkózni a jelenével és a múltjával, és továbbra is próbál a jövőre tervezni. Megrázóan tanulságos az esete!

#szex
2011.11.26.

Az érettségit nem adó középiskolák tanulóinak szexuális élete veszélyeztetettebb

Egy nemzetközi kutatás magyar vonatkozású eredményei szerint a szexuális életüket tekintve veszélyeztetettebbek az érettségit nem adó intézmények tanulói, mint az érettségit szerző diákok – mondta Költő András, az Országos Gyermek-egészségügyi Intézet (OGYEI) pszichológusa csütörtökön, a felmérést ismertető budapesti sajtótájékoztatón.

#szex
2011.09.04.

A szex vajon mi?

Valószínűleg ezen most nevetsz, mert hát ki ne tudná, hogy mit jelent ez a szó? Pedig Bill Clinton váltig állította, hogy nem volt szexuális kapcsolata Monica Lewinsky-vel, és egyesek szerint igazat mondott. Mert vannak, akik úgy vélik: az orális szex nem szex.

#szex
2011.07.12.

Szex: honnan tudhatom, hogy készen állok rá?

Néha úgy tűnik, hogy a szex és annak gondolata állandóan bombáz minket. Szexi fotók celebekről és modellekről, szex a TV-ben és a mozikban, bizalmas beszélgetések szexről a haverok közt, és a többi. A legtöbb kamasz teljesen tudatában van ezeknek az üzeneteknek és képeknek, melyek körülveszik őket.

#anorexia
2011.06.08.

Anorexia és szex: a kettő együtt nem megy

Az anorexiások nagy többségénél a nemi élet mondhatni feledésbe merül, a kóros soványság ugyanis negatív hatással van a szexualitásra. Ennek több oka is lehet.