#Vágyak #óvszer

70 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
#fogamzásgátlás
2016.05.11.

Óvszer vagy tabletta?

Barátommal csaknem fél éve élünk nemi életet, s védekezésképpen óvszert használunk. Pár hete viszont felvetődött a kérdés, hogy mi lenne, ha tablettára váltanék. Sokat olvastam róla, de sok előnye mellett rengeteg mellékhatást is feltüntettek. Mi erről az Ön véleménye?

#fogamzásgátlás
2016.05.02.

Fogamzásgátló tabletta: tények és tévhitek

Sok tini, akinek már van stabil párkapcsolata, és az óvszert kényelmetlennek tartja, más fogamzásgátló módszer után néz. Szóba jöhet ilyenkor a fogamzásgátló tabletta. Viszont a lányok legtöbbje a fogamzásgátló tablettákkal kapcsolatban még mindig hamis mendemondáknak hisz.

#std
2016.01.22.

Nemi betegségek tesztje az orvosnál

A szexuális úton terjedő betegségek (STD-k) vizsgálatára számtalan módszer van. Hogy megtudd, neked melyik vizsgálati módszerre van szükséged, és az mivel jár, olvasd el cikkünket!

#óvszer
2015.11.23.

Apukám megtalálta az óvszert, mit tegyek?

"Apám megtalálta a szemetesben az óvszer papírját, és most azt hiszi, hogy lefeküdtem a barátommal, pedig ez nem igaz, mert a behatolás nem történt meg. Korábban sokat hazudtam a jegyeimmel kapcsolatban, és tudom, hogy én rontottam el, de most nem hisznek nekem. Hogy tudnám meggyőzni őket?" A szakértő válaszol.

Megváltozhat a menstruáció a szextől? Orvos válaszol kérdés
#menstruáció
2015.11.20.

Megváltozhat a menstruáció a szextől? Orvos válaszol kérdés

A barátnőm és én először szeretkeztünk. Óvszerrel védekeztünk, ő pedig szed fogamzásgátlót is, hogy szabályozza a ciklusát. Ennek ellenére egy hete késik a menstruációja. Barna folyás van, de menstruáció nincs. Normális, hogy megváltozik a menstruáció az első szex után?

#szex
2015.07.15.

Az óvszer eltávolítása - csak diszkréten

Egyetemista srác vagyok, és még sohasem voltam együtt nővel, de most van egy olyan kapcsolatom, amelyben hamarosan megtörténhet. Talán ostobán hangzik, de miképp lehetne az aktus után úgy levenni és kidobni az óvszert, hogy ne romboljam le a pillanat varázsát? Nem tartom különösebben kényelmetlennek a dolgot semmilyen tekintetben, de ez egy kissé kellemetlen műveletnek tűnik… vagy tévedek?

#fogamzásgátlás
2015.04.21.

Mennyire biztonságosak a hormonmentes fogamzásgátlók?

Számos egészségügyi oka lehet annak, ha egy nő a hormonmentes védekezést választja. Jó tudni tehát, melyik módszer mennyire hatékony - dr. Hintalan Albert, az Oxygen Nőgyógyászat szakorvosa az ún. Pearl-indexről beszélt.

#terhes
2013.11.14.

Terhesség: egyetlen döntés megváltoztathatja az életedet

Cikkünkben a 15 évesen teherbe esett Sáráról olvashattok, közvetlenül azelőtt, hogy világra hozta kisfiát. A tinimami megpróbál megbirkózni a jelenével és a múltjával, és továbbra is próbál a jövőre tervezni. Megrázóan tanulságos az esete!

#óvszer
2011.05.15.

18 alatt nincs óvszer?

Egy kisboltban akadt meg véletlenül a szemem a szokásosan kezdődő, de számomra meglepően végződő feliraton: „18 éven aluliakat nem szolgálunk ki alkohollal, dohányáruval és szexuális termékekkel”.

#fiú
2011.03.28.

Nemi erőszak: veled is megtörténhet!

Valószínűleg azt gondolod, hogy ez veled soha nem történhet meg, pedig ezt nem tudhatod. Nem lehet előre kiszámolni, hogy mikor kerülsz olyan helyzetbe, hogy neked vagy a barátodnak, esetleg családtagjaidnak szüksége lesz a segítségedre! Ezért fontos, hogy tudatosítsuk a tényeket és ne legyintsünk rá, hogy velünk úgysem történhet meg!

#ittas szex
2011.02.21.

A barátaid nem engedik, hogy ittasan szexelj!

Az egyetemi diákok számtalan stratégiát dolgoztak ki arra, hogyan óvják meg hölgy ismerőseiket azon barátaiktól, vagy férfiaktól, akik magukból kikelve, egy átmulatott éjszaka után szeretnék megdönteni hallgatótársukat. Legalábbis ezt állítja egy nem régiben napvilágot látott kutatás.

#kondom
2011.01.22.

Fent maradhat a kondom, ha elszáll az erekció?

Kedves szakértő! Mi történik akkor, ha a barátomon már fent van a kondom, azonban az erekciója alábbhagy? Ha utána később újra erekciója lesz, a kondom utána biztonságosan használható?

#szüzesség
2010.12.11.

Legyél inkább szájhős! - Érdemes várni a szexszel!

Egy ausztrál kutatás szerint a tizenéves lányok többsége olyankor veszti el a szüzességét, mikor még arra nincs lelkileg felkészülve, s ezt később meg is bánják. A felmérést 68, 14 és 19 év közötti lány részvételével végezték, akik szexuális szokásaikról és első élményükről beszéltek.

#óvszer
2010.11.26.

Utazás az óvszerek világába

Tomi és Anna az iskola rangidős diákjai, körülbelül egy éve egy pár. Úgy gondolták hogy eléggé felkészültek és elővigyázatosak ahhoz hogy intim kapcsolatot kezdjenek. Az iskolában felvilágosították őket a védekezés nélküli aktus veszélyéről, a nem kívánt terhességről és a nemi úton terjedő betegségekről, ezért elhatározták hogy védekezni fognak.