Vágyak

#Vágyak

493 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
#szex
2010.09.30.

Mit tehetsz, ha a párod nem akar óvszert használni?

Legyen biztonságos a szex, vagy hagyjuk az egészet a fenébe… – jó lenne, ha mindenki így gondolkodna. A valóságban azonban előállhatnak olyan helyzetek, amikor vagy a fiú, vagy a lány makacsul ragaszkodik az óvszer nélküli szexhez. Hogy Te ne kerülj ilyen (vagy ennél kellemetlenebb) helyzetbe, meg kell tanulnod, hogyan állj ki magadért.

#Szexuális vonzalom
2010.09.26.

Hogyan alakul ki a szexuális vonzalom?

A szexuális vonzalom a normális pszichoszexuális fejlődés része. Testi-lelki vágy arra, hogy a másikkal minél közelebbi kapcsolatba kerüljünk.

#fiú
2010.09.20.

A fiúk is lehetnek szüzek

Manapság hatalmas nyomás nehezedik a fiúkra. Az ok pedig igen egyszerű. Ha ma egy fiú azt mondja, hogy még szűz, kiközösítik, cikinek tartják, ha valaki még nem volt nővel. Ne feledd, mindenki szűzen kezdi, s hogy kész vagy-e az első alkalomra, azt érezni fogod!

#fiata
2010.09.12.

A tabletta és az orgazmus

Ha téged is érdekel, hogy mi a fogamzásgátló tabletta hatása az orgazmusra, vagy hogy egyáltalán van-e, most megtudhatod az igazságot.

#szerelem
2010.08.27.

Veszélyes szerelem - Mikor büntetendő?

Nagyon sok lány úgy tekint az idősebb srácokra, mint álmaik randijának pasijára. Nem véletlenül, hiszen általában több pénzük van, mint fiatalabb társaiknak, esetleg autójuk is. Tapasztaltabbnak, bölcsebbnek tűnnek, olyannak, akiben megbízhatnak, akire számítani lehet.

#szex
2010.08.23.

Állandó szexuális vágy 14 évesen - normális ez?

"Szinte minden nap előfordul, hogy leülök a számítógép elé, és szex weboldalak nézése közben felizgatom magam egész addig, amíg ondó nem jön a péniszemből. Erről le szeretnék szokni, de egyszerűen nem tudok. Ez ugye nem normális 14 évesen?" A szakértő válaszol.

#szex
2010.08.21.

Nem szexeltem, de lehetek terhes?

Azt olvastam az oldalon, hogy lehetetlen teherbe esni attól, hogy egy férfi a ruhámra, vagy az alsótestem közelében ejakulál. Az én esetemben nem volt közvetlen szexuális kapcsolat a barátommal, viszont kielégítettem és a spermája az ejakulációja után is ott volt a testén (bár nem rajtam)...

#szex
2010.08.12.

Lassan a testtel! - Miért várj a szexszel?

Mi van, ha a partner félős vagy szégyenlős? Alakíts ki egy stabil kommunikációs rendszert! Teljesen mindegy, hogy ez a rendszer min alapul. Lehet ez szóbeli, vagy mutogatós rendszer, teljesen mindegy. Lényeg, hogy biztonságban és egyértelműen tudjatok jelezni a másiknak. Talán picit furán hangzik, de szex közben az ember sokszor ostoba, ezért fontos, hogy tudjunk jelezni a másiknak, ha valamiből elég!

#terhes
2010.08.08.

Terhesen és zavarodottan: mit lehet tenni

A terhesség rémisztő lehet sok fiatal számára, főként ha attól félnek, hogy szüleik elfordulnak tőlük, vagy a barátok elhagyják őket. Félelmeik azonban az esetek túlnyomó részében nem igazolódnak be: a családhoz és a barátokhoz nyugodtan fordulhatnak komoly probléma, adott esetben terhesség kapcsán is.

A maszturbációval elveszítheted a szüzességedet?
#maszturbáció
2010.08.07.

A maszturbációval elveszítheted a szüzességedet?

A szüzesség nem valami fizikai vagy orvosi dolog. Ez egy kulturális idea, valami olyan, amire minden embernek más definíciója van, és különböző véleménye is, sőt ezt nem is tartja mindenki az első helyen számon. Az ötlet, hogy a vagina örökre kitágítható, egy mítosz, és amiben már nagyon sokat kételkedtek.

#szex
2010.07.21.

Nem tudom eldönteni, melyik nemhez vonzódom igazából

"16 éves fiú vagyok, és nem tudom eldönteni, hogy melyik nemhez vonzódom. Lehet, hogy meleg vagyok, de lehet, hogy nem. Inkább a fiúk érdekelnek, a lányok kevésbé, sőt nem is nagyon. Tudnának ebben segíteni?" A KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatából.