Vágyak

#Vágyak

492 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
#szex
2011.02.23.

Az orális szex növeli a torokrák kialakulásának kockázatát!

A szakértők tartanak attól a HPV vírustól, amely torokrákot eredményezhet. A szexuális szokások csaknem két évtized leforgása alatt a feje tetejére álltak. Pont emiatt, a szexológusok és az orvosok egyaránt tartanak egy olyan járványtól, melynek eredménye torokrák lehet és a HPV vírus a fő terjesztője.

#ittas szex
2011.02.21.

A barátaid nem engedik, hogy ittasan szexelj!

Az egyetemi diákok számtalan stratégiát dolgoztak ki arra, hogyan óvják meg hölgy ismerőseiket azon barátaiktól, vagy férfiaktól, akik magukból kikelve, egy átmulatott éjszaka után szeretnék megdönteni hallgatótársukat. Legalábbis ezt állítja egy nem régiben napvilágot látott kutatás.

#szex
2011.02.17.

Milyen legyen az első szex?

Azt szeretnéd, hogy az első alkalom különleges legyen, de rengeteg kérdés, aggodalom forog a fejedben? Segítünk!

#férfi fogamzásgátlás
2011.02.16.

Férfi fogamzásgátlás

A születésszabályozás ma már mindenki előtt ismert fogalom. Legyen szó fiatalról, idősebbről, férfiról vagy nőről, mindenki egyaránt érzékeli ennek a szónak a fontosságát. De amíg a lányoknak számtalan lehetőségük van hogy megvédjék magukat, a fiúknak sokkal beszűkültebbek a lehetőségeik.

#nemi erőszak
2011.02.12.

Mikor beszélünk erőszakról?

Igazából, ha valamikor majd úgy szexelsz a partnereddel, hogy olyan kifejezést látsz az arcán, amelyek utalhatnak a diszkomfortra vagy a rossz közérzetre, akkor sajnos közelebb állsz a nemi erőszakhoz, mint a két ember szerelmének beteljesülését eredményező szexhez.

#sexting
2011.02.10.

Szexting mint előjáték - Szakértő válaszol

Kedves szakértő! Én és a párom elég messze lakunk egymástól. Ebből kifolyólag a barátom mindig ki szeretné próbálni a sextinget, vagy a telefon-szexet. Én nem igazán érzem kényelmesnek a dolgot, sőt igazából azt se tudom, hogy hogyan fogjak neki. Valami útmutató esetleg?

#Szűzhártya
2011.02.04.

Tinik és a szüzesség

Míg a "szűz" szóval gyakran azokra utalnak, akiknek még nem volt szexuális kapcsolatuk, nincs önálló, egyértelmű definíciója annak, hogy mi is a szüzesség. A legtöbb tini számára a szüzesség egy személyes téma, amiről kellemetlen beszélgetni.

#kondom
2011.01.22.

Fent maradhat a kondom, ha elszáll az erekció?

Kedves szakértő! Mi történik akkor, ha a barátomon már fent van a kondom, azonban az erekciója alábbhagy? Ha utána később újra erekciója lesz, a kondom utána biztonságosan használható?

#terhes
2011.01.18.

Biztos, hogy részeg voltam, de szexeltem is?

Sajnos, nagyon csúnyán felöntöttem a garatra, így nem igazán emlékszem tisztán az egész estére, de szerintem lehet, hogy lefeküdtem valakivel. Így most nem igazán tudom, hogy terhes lehetek-e vagy sem. Ezelőtt még sohasem szexeltem – feltéve, hogy most tényleg megtörtént az aktus. Kérem, segítsen!

#fájdalmas szex
2011.01.14.

Nagyon fáj a behatolás

"Barátnőmnek nagyon fáj a behatolás, és nem sikerült behatolni mert annyira fájt neki. Ezen hogy lehet segíteni? Holnap újra megpróbálnánk."

#szex
2011.01.07.

Szex: várj még vele!

Néha úgy tűnik, hogy mindenki csinálja… különösen akkor, amikor te még nem. De valójában a középiskolás fiatalok közül kevesebb, mint a felének volt aktív szexuális élményben része (csupán a lányok 42% és a fiúk 43%).

#szex
2011.01.05.

Szex, de hogy?

20 éves fiú vagyok, és van egy gyönyörű szép barátnőm. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám Őt úgy felizgatni, hogy minden porcikájában már csak a szexet kívánja?

#szex
2010.12.16.

Fejfájás orgazmus közben

100 emberből egy tapasztal orgazmus közbeni fejfájást, s férfiak esetében háromszor gyakrabban jelentkezik a tünet, mint nőknél.

#szüzesség
2010.12.11.

Legyél inkább szájhős! - Érdemes várni a szexszel!

Egy ausztrál kutatás szerint a tizenéves lányok többsége olyankor veszti el a szüzességét, mikor még arra nincs lelkileg felkészülve, s ezt később meg is bánják. A felmérést 68, 14 és 19 év közötti lány részvételével végezték, akik szexuális szokásaikról és első élményükről beszéltek.

#nemi erőszak
2010.11.28.

Amikor a fiú a gyengébbik nem - Téged is megerőszakolhatnak?

Fiúk is lehetnek szexuális molesztálás áldozatai, sokkal gyakrabban, mint gondolnánk. A fiúgyerekek nem szívesen beszélnek arról, ha valaki szexuálisan zaklatta, vagy esetleg megerőszakolta őket. Hogy szabadulni tudjanak a megbecstelenítettségük lelki gyötrelmeitől, a lányokkal ellentétben inkább másokon vezetik le belső feszültségüket.