Vágyak

#Vágyak

492 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
#óvszer
2010.11.26.

Utazás az óvszerek világába

Tomi és Anna az iskola rangidős diákjai, körülbelül egy éve egy pár. Úgy gondolták hogy eléggé felkészültek és elővigyázatosak ahhoz hogy intim kapcsolatot kezdjenek. Az iskolában felvilágosították őket a védekezés nélküli aktus veszélyéről, a nem kívánt terhességről és a nemi úton terjedő betegségekről, ezért elhatározták hogy védekezni fognak.

#terhesség
2010.11.24.

Ruhán keresztül teherbe eshettem?

Azt hallottam, hogy ruhán keresztül nem lehet teherbe esni? Kérem, fejtse ki nekem, hogy pontosan miért is nem lehetséges.

#randi
2010.11.21.

Randi vagy erőszak? A randi-erőszakról

A randi-erőszak manapság sajnos egyre több tinilány számára a szörnyű valóság. Megalázottságukat, lelki szenvedésüket pedig tovább növeli, hogy sokan úgy vélik, nem lehet erőszakról beszélni, ha az a randin történt, két olyan ember között, akik különben is közel állnak egymáshoz.

#szex
2010.11.15.

A fiúk és a terhesség: Igazi felelősség!

Fiúk, csak óvatosan! Ha teherbe ejtesz egy lányt egyszerűen nem jogos ráhagyni a döntést! Csak végy példát társaidról, tanulj belőle! Péter 19 éves és 3 gyermeke van! Főiskolára jár, miközben dolgozik és megpróbál segíteni a gyermeke anyjának. Egy elég nagy hibát követett el. Soha nem használt kondomot!

#drog
2010.10.29.

Élvezeti szerek és nemi élet

Az élvezeti szerek káros hatásairól sok helyen olvashatsz, de lehet, hogy azt még nem hallottad, hogy ezek komoly hatást gyakorolhatnak a libidóra, az orgazmuskészségre, a sperma minőségére, illetve lányoknál a későbbi terhességre, a magzat fejlődésére.

#szex
2010.10.23.

Azután az éjszaka után...

Szóval lefeküdtél vele… Másnap azonban minden más. A hangulat olyan feszült, nem mertek egymás szemébe nézni. Furcsán érzitek magatokat, ha közeledtek a másikhoz. Vagy egyszerűen csak a másik elérhetetlen.

#kiberszex
2010.10.20.

Cyberszex - Rászedés?

„Helló Aranyhajú kislány, tegnap egész este rád gondoltam. Remélem te pedig rám. Nagyon Szeretlek - a tegnap nagyszerű volt. Nagy szerelemmel, Mágikus fiú!”

#maszturbálás
2010.10.08.

A szobatársam minden éjjel maszturbál – mit tegyek?

„Elsőéves vagyok, és lenne egy problémám. A szobatársam minden éjjel maszturbál, és ez engem nagyon idegesít. Bár a lány vár addig, amíg azt nem hiszi, hogy elaludtam, de ez nem mindig van így. Sőt, a múltkor még fel is ébresztett. Gusztustalannak találom az élvező sóhajait, miközben játszik magával. Szólnom kéne neki, hogy álljon le, vagy csak keressek egy új szobatársat?”

#szex
2010.10.06.

Miért nem élvezed az együttlétet?

Mielőtt továbbolvasnál, győződj meg róla, hogy rendben van-e számodra az, hogy egyszerűen nincs kedved hozzá, és hogy elhatározd, hogy amíg ez érvényes, nem is szeretkezel. Ha nem kedveled a szexet, az lehet teljesen indokolt. Nem kötelező szeretni.

#szex
2010.10.03.

Azt mondja, csak akkor szeretem igazán, ha lefekszem vele

Még szűz vagy, de van egy fiú akivel tényleg komolyan gondolod, és már régóta együtt vagytok. Ő azért aggódik, hogy nem is szereted igazán, ha ennyi idő után sem vagy hajlandó lefeküdni vele. Te azért aggódsz, mert tisztában vagy a kockázatokkal, és még az sem nyugtatna meg, ha védekeznétek. Nem akarsz teherbe esni, mert már megtervezted a jövődet. De szeretnéd, ha ebben a jövőképben Ő is benne lenne.

#szex
2010.10.01.

Szex - Ha a fiú fájdalmat okoz

Előfordulhat, hogy kedvesed nem élvezi annyira az együttlétet, mint te. Hogyan tudsz segíteni? Nagyon egyszerűen. Ha annyira aggódsz a partnered öröme miatt, mint a sajátodért, ha elolvasod cikkünket, akkor már félúton jársz a megoldás felé.

#szex
2010.09.30.

Mit tehetsz, ha a párod nem akar óvszert használni?

Legyen biztonságos a szex, vagy hagyjuk az egészet a fenébe… – jó lenne, ha mindenki így gondolkodna. A valóságban azonban előállhatnak olyan helyzetek, amikor vagy a fiú, vagy a lány makacsul ragaszkodik az óvszer nélküli szexhez. Hogy Te ne kerülj ilyen (vagy ennél kellemetlenebb) helyzetbe, meg kell tanulnod, hogyan állj ki magadért.