maszturbálás
#Vágyak

A szobatársam minden éjjel maszturbál – mit tegyek?

2010.10.08.
1 perces olvasási idő

„Elsőéves vagyok, és lenne egy problémám. A szobatársam minden éjjel maszturbál, és ez engem nagyon idegesít. Bár a lány vár addig, amíg azt nem hiszi, hogy elaludtam, de ez nem mindig van így. Sőt, a múltkor még fel is ébresztett. Gusztustalannak találom az élvező sóhajait, miközben játszik magával. Szólnom kéne neki, hogy álljon le, vagy csak keressek egy új szobatársat?”

Jó szabály az, hogy ha valaki valami olyat csinál, ami téged zavar, idegesít vagy talán irritál, akkor ezt jelezned kell az adott személynek. Ez még nem nagy baj, és ennél sokkal drasztikusabb lépéseket is tehetsz később. És hidd el, a figyelmeztetés tényleg egy jó kezdet, hiszen hány alkalommal is hallod, amikor valaki ezt feleli – Bocsánat, nem is tudtam, hogy idegesítelek!

Persze a szexről sokkal nehezebb beszélni, hiszen egy személyesebb és privátabb dolog. Ám a szobatársad is jó szándékú, hiszen vár addig, amíg azt nem hiszi, hogy alszol. Ráadásul sokan csak azért maszturbálnak este, hogy lenyugtassák magukat, vagy így aludjanak el. Tehát az is lehet, hogy csak valami miatt különösen stresszes – a legjobb, ha a beszélgetést úgy kezded, hogy megkérdezed, van-e valami baja.

Ha a finom utalgatással nem jutsz semmire, akkor sokkal konkrétabban kell a tárgyra térned. Először is gondold végig, mit szeretnél – teljesen várja meg, hogy elaludj? Vagy csak legyen csendesebb? Esetleg végezze el a dolgokat a fürdőben? Vagy válasszon olyan időpontot, amikor te egyáltalán nem vagy a szobában? Talán csak azt érzed, hogy a te személyes teredet sérti, vagy talán csak magától a maszturbációtól undorodsz – ebben az esetben azonban többet kéne olvasnod a női nemiségről, valamint a maszturbáció hatásairól.

Tehát ha rátérsz a tárgyra, beszélj úgy, ahogy neked a legkellemesebb. Legyél nyers, vagy beszélj metaforákban, a lényeg, hogy tudasd vele, amit szeretnél. Akár még gyakorolhatsz is, mielőtt elkezdenétek beszélgetni. Ha eldöntöd, hogy hogyan is szeretnél beszélgetni vele a maszturbációs szokásairól, akkor mindenképpen említsd majd a következő 3 pontot:

  • Mit is hallasz pontosan éjszakánként?
  • Hogyan hat ez rád?, hogyan is érzel pontosan?
  • Min kell változtatnia?, hogyan tegye ezt, mit vársz tőle?
  • Ha nem tudtok megegyezésre jutni, akkor a mi javaslatunk a füldugó!

(KamaszPanasz - Gy.A., goaskalice.com)