Vágyak, maszturbálás

#Vágyak #maszturbálás

19 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
Tények és tévhitek az önkielégítésről
#szex
2024.04.13.

Tények és tévhitek az önkielégítésről

Az önkielégítés természetes vágya a testednek. Ez teljesen normális szexuális tevékenység, noha néhány kultúra elutasítja az önkielégítést, és egyes vallási nézetek szerint ez bűn.

Mindent a maszturbációról
#maszturbáció
2023.07.13.

Mindent a maszturbációról

Sokunk számára a maszturbáció tabu téma. Rengeteg mítosz kering ezzel kapcsolatban a köztudatban. Ezek miatt rosszul érezhetjük magunkat, és sokszor nehéz eldönteni, hogy a maszturbáció helytelen vagy természetes dolog.

A szexfüggőség jelei
#szex
2023.07.02.

A szexfüggőség jelei

A szexfüggőség egy olyan betegség, amely férfiakat és nőket egyaránt érinthet, az egyén hátterétől és kultúrájától függetlenül. A szexfüggőség olyan állapot, amely képes felemészteni a beteg és családja életét.

#szex
2021.05.25.

Miért nincs orgazmusom?

Még sosem volt orgazmusom. Próbáltam már maszturbálni, de sokkal inkább volt fájdalmas, mint kellemes. Összesen két alkalommal szexeltem, ami nagyon fájt és egyáltalán nem élveztem. Volt már pár sráccal orális élményem, de semmi sem vitt el a csúcsra.

#erekció
2020.10.22.

Kínos - Túl gyakran van erekcióm!

Ha egy lány közel kerül hozzám, vagy hozzám ér, akkor nekem egyből feláll. Már nagyon szeretnék szeretkezni és sokat gondolok erre. Lehet, hogy ettől van?

#szex
2016.03.01.

Orgazmus: tények és tévhitek

Mi az orgazmus? Az orgazmus az a nagyon jól eső érzés, ami a szexuális izgalmi állapot végén ér téged. Leginkább a nemi szerveidben érezheted, azonban az orgazmust olyan események idézek elő, amelyek mind a lelkedben, mind a testedben történnek.

#petting
2016.01.14.

Egy fontos kérdés az önkielégítésről - A szakértő válaszol

Kedves Szakértő! Én egy 15 éves lány vagyok. Lehet, hogy kicsit érdekesen hangzik, de szeretném kipróbálni a maszturbálást, de természetesen úgy, hogy a szüleim ne tudjanak róla. Az egyetlen alkalom ugyebár az este a szobámban, de nem akarom, hogy a szüleim meghallják, esetleg véletlenül benyissanak. Hogy tudnám megtenni ezt anélkül, hogy észrevennék? Köszönöm!

#szex
2015.11.19.

Szex és érzelmi viharok

A szex egy nagyon intenzív, személyes tapasztalat lehet. Váratlan érzéseket hozhat felszínre, de néha kellemetlenné is válhat.

#szex
2015.10.11.

Szüzesség: visszaszerezhető vagy örökre elveszett?

Rengetegen gondolják úgy, hogy ha vaginálisan szexelnek, már nem szüzek. Sokan az anális és az orális szexet is ide sorolják, s azt vallják, hogy akinek része volt bennük, már nem szűz. Viszont egy másik réteg szerint a szüzesség igenis visszanyerhető egy hosszabb önmegtartóztatási időszak vagy egy sebészi beavatkozás után.

#önkielégítés
2015.06.10.

Terhesség az önkielégítéstől?

16 éves lány vagyok, rendszeresen végzek önkielégítést. Azt szeretném megkérdezni, hogy attól lehet-e valaki terhes? - Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.

#erotikus fotó
2013.06.19.

Erotikus fotó készült rólam, és visszaéltek vele – mit tehetek?

Nemrég kaptunk egy olvasói levelet, amelynek valóságos az alapja, de egyes részeit a képzelet szülte. A történet arról szól, hogy a lány gondolt egyet, és erotikus pózban megmutatta magát egy srácnak, hol máshol, az interneten. Bele sem gondolt abba, hogy ennek milyen következményei lehetnek, például, hogy a fénykép felkerül a legnépszerűbb közösségi portálra, majd ezt a nem éppen hétköznapi képet látja a húga, a szülei, a barátai, a tanárai és még ki tudja ki.

#maszturbáció
2011.06.24.

A közös maszturbációról

Számos tévhit és pletyka kering a közös maszturbálásról, annak pontos fogalmáról, lehetséges előnyeiről és veszélyeiről. A most következő cikkben ezeket a mítoszokat szeretnénk helyre tenni.

#virtuális szex
2011.05.28.

A virtuális szex merevedési zavart okoz?

Egy kanadai felmérés szerint az ottani egyetemisták 87 százaléka él a virtuális szex lehetőségével, telefonon vagy interneten keresztül. Vajon hogyan hat a technika ilyen fokú beszivárgása a személyes kapcsolatokra?