szex
#Vágyak

Miért nincs orgazmusom?

2021.05.25.
1 perces olvasási idő

Még sosem volt orgazmusom. Próbáltam már maszturbálni, de sokkal inkább volt fájdalmas, mint kellemes. Összesen két alkalommal szexeltem, ami nagyon fájt és egyáltalán nem élveztem. Volt már pár sráccal orális élményem, de semmi sem vitt el a csúcsra.

Azon gondolkoztam, hogy esetleg pszichológiai oka lehet ennek? Például nagyon szégyelltem magamat, miután egy srác orális szexben részesített. Már régóta vannak súly- és testkép-problémáim, és mindig furának érzem a szexet, főleg, mivel túlsúlyos vagyok. De még mindig félek, hogy valami anatómiai vagy fizikai probléma van velem.

A szakértő válaszol

Azt mondod, hogy már próbáltad a maszturbációt, ami egy jó módja annak, hogy rájöjj, mi esik jól neked és mi nem. Milyen technikát alkalmaztál? Próbáltál már síkosítót használni?

Sokan kellemesnek tartják a klitorisz izgatását, akár lágyan, akár intenzívebben. Segíthet, ha először magaddal próbálod ki, hogy mi is tetszik neked, így a partnerednek is egyértelmű jelzéseket tudsz adni arról, mi az, ami jól esik.

Mindenképpen beszélgessetek a partnereddel szex előtt és alatt, ne félj elmondani, hogyha valami jól vagy rosszul esik. Használjatok elegendő síkosítót – ez sokkal kellemesebbé teheti az együttléteteket.

Tartsd emellett észben, hogy nem mindenki élvezi az orális szexet. Kipróbálhatod, de nem szabad, hogy elkedvtelenítsen, ha egyszer nem élvezed.

Végül, nem rossz ötlet elmenni a nőgyógyászodhoz és megbeszélni vele ezeket a dolgokat – nem csak megerősíthet arról, hogy a testedben minden jól működik, hanem az összes más kérdésedre is választ adhat.

(KamaszPanasz)