Vágyak

#Vágyak

493 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
#szex
2010.07.18.

Még több gyakori tévhit a szexről

A hiedelmek mindig nagyon veszélyesek, különösen, ha nem tudunk különbséget tenni a hit és a valóság között. Folytatjuk cikksorozatunkat, amelyben a tinik leggyakrabban feltett kérdéseit szedtük össze a szexről.

#szex
2010.06.27.

A szexről - ahogy a felnőttek látják

A szex egy érzékeny téma, ami mindig heves reakciót vált ki mindenkiből és eltérő véleményeket szül. A fiataloknak a kíváncsiság miatt nem adatik meg a lehetőség, hogy ésszerűen mérlegeljenek, olyan kérdésekre keresnek választ a puszta fizikai együttléten keresztül, amiről akár egy puszta beszélgetésen keresztül is informálódhatnak.

#szex
2010.06.24.

Amit a férfiakról még nem tudunk

Noha a férfiak élettanát tárgyaló könyvek sorában megjelentek már olyanok is, mint pl. a Férfiak és más férgek című alkotás, távol áll tőlünk párhuzamot vonni közöttük. Csakis az érdekesség kedvéért említünk meg néhány dolgot az állatok világából.

#szex
2010.06.23.

Két szűz - Használjunk óvszert?

„Ezt a nagyszerű fiút épphogy csak a nyáron ismertem meg. Ő sajnos messzebb lakik, de megbeszéltük, hogy hétvégente meglátogatjuk egymást. Többször is szórakoztunk már a gondolattal és volt partnereinkkel, de még mindketten szüzek vagyunk. (Tudom, nehéz elhinni, de tényleg így van…) De most úgy érzem, eljött az idő! Tényleg használnunk kellene óvszert? Mindent tökéletesen szeretnék!”

#szex
2010.06.20.

Undorodom, ha hozzámér

"Pár hónapja van egy pasim. Az elején semmi gond nem volt, jól megvoltunk, de én már akkor sem voltam szerelmes belé. Le is feküdtem már vele párszor. Most viszont eljutottam arra a szintre, hogy undorodom, ha hozzámér, egyszerűen dühít minden, amit csinál. Ez miért lehet?" A szakértő válaszol.

#szex
2010.06.07.

Óvszer eltávolítása - Hogy a legelegánsabb?

„Egy fiatal srác vagyok, akinek még soha nem volt semmilyen együttléte. De most olyan kapcsolatban vagyok, ahol előbb utóbb szexelni fogunk. Lehet hülyén hangzik, de létezik olyan módja a kondom eltávolításának, ami nem öli meg a pillanat varázsát? Talán nem egy nagy dolog, de mégis szerintem egy picit kellemetlen… vagy nem?”

#szex
2010.06.03.

Óvszerhasználat: nem nélkülözhetetlen, de célszerű!

Kedves Szerkesztőség! Most a nyáron megismerkedtem egy klassz sráccal. Főiskolára jár, és úgy tervezzük, hogy a tanév alatt hétvégeken meglátogatjuk egymást. Sokat hülyéskedtünk együtt, de nem feküdtünk még le. Mind a ketten szüzek vagyunk. (Tudom, nehéz elhinni…) De most azt hiszem, ő az igazi, és én készen állok… Tényleg kell óvszert használnunk? Azt szeretném, ha tökéletesen sikerülne!

#maszturbáció
2010.05.21.

5 tény a maszturbációról, amit eddig nem tudtál

A szakértők szerint a legtöbb férfi rendszeresen végez önkielégítést - miért ne tenné? Semmi szükség szakértői véleményre ahhoz, hogy tudd, a szóló szex is örömforrás, csökkenti a stresszt és kitűnő alvásjavító. Íme, 5 dolog, ami eddig minden bizonnyal ismeretlen volt számodra.

#fogamzásgátlás
2010.05.16.

Ultrahang - az új férfi fogamzásgátló?

Tudósok azt vizsgálják, vajon az ultrahang hatásos, visszafordítható fogamzásgátló lehet-e a férfiaknál. A kutatók azt remélik, hogy felfedezésük világszerte új fogamzásgátlási módszert kínálhat a párok számára.