Vágyak

#Vágyak

492 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
#szex
2010.05.10.

Ha kimarad egy tabletta ...

"Beleejtettem a mosdóba a soros fogamzásgátló tablettám, s helyette egyből a következő napit vettem be, vagyis a 28 napos ciklusból a végén hiányozni fog egy tabletta. Nem lesz baj belőle? Csinálhatom-e azt, hogy a hét helyett nyolc placebo tablettát szedek be, s utána kezdem el az új adagot, ahogy kell? Esetleg kezdjem el szedni egy nappal korábban a következő adagot? Vagy mit tegyek?"

#szex
2010.05.01.

Hogyan hatnak a fogamzásgátló tabletták?

A fogamzásgátló tabletták többféleképp akadályozzák meg a terhesség kialakulását, de a többségük a peteérés megakadályozásán alapul. Amennyiben nincs érett petesejt, a spermának nincs mit megtermékenyítenie, s így a nő nem eshet teherbe.

#szex
2010.04.18.

Teherbeesés ellen - A zuhany nem segít!

Arra lennék kíváncsi, hogy a közösülés utáni azonnali és alapos tisztálkodással megelőzhető-e a teherbeesés? Köszönöm: Egy Kíváncsi Nő

#petting
2010.04.08.

Kézzel elégített ki - Lehet ebből baj?

"Néhány napja pettingeltünk a barátommal, és a spermájából az ágyra is került, amit letörölt. De nem emlékszik, hogy melyik kezével tette. Mivel kézzel elégített ki, ezért féltem, hogy teherbe eshettem. Jó megoldás volt a 72 órás tabletta bevétele? Lehetek terhes ennek ellenére is?" Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.

#óvszer
2010.03.23.

Az óvszerhasználat előnyei és hátrányai

Annak elhatározása, hogy szexuális életet élsz, komoly, felelősségteljes döntés. Figyelembe kell venni a teherbeesés lehetőségét, a szexuális úton terjedő betegségek és fertőzések kockázatát, és az esetleges mellékhatásokat is. Mielőtt a védekezés módjáról döntenétek, alaposan gondoljátok át annak előnyeit és hátrányait is.

#első szex
2010.03.21.

Tanácsok az első együttléthez

Bizonyára azt szeretnéd, hogy az első szexuális élményed tökéletes legyen, de a legelső alkalom során pont a tapasztalatlanságodból fogsz tapasztalatot meríteni.

#randi
2010.03.10.

Tapizás a randin - Már nem kellek neki?

"Egy hónapja megismerkedtem egy kedves fiúval, de úgy tűnik, túl gyors volt a tempónk. Az első randin már volt csók, a másodikon pedig tapizás is. Szerinte nem lehetünk boldogok, mert ő szereti az elérhetetlen nőket. Mitévő legyek? Milyen egy elérhetetlen nő?" Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatából.

#terhes
2010.02.20.

Feltétele-e a teherbe esésnek az orgazmus?

Nem szedek gyógyszert, és nem is védekeztünk a barátommal, aki elment (bennem). A kérdésem az, hogy akkor is terhes lehetek, ha csak ő ment el és én nem?

#fenék
2010.02.16.

Miért nézik meg a lányok a fiúk fenekét?

"Fura kérdésnek tűnhet, de a lányok miért nézik, miért érdekli őket a fiúk feneke? Miért épp a "fokhagyma-fenék" jön be nekik? Fordítva még értem is, hogy miért van ez, de így nem." Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.

#sürgősségi fogamzásgátló
2010.01.30.

5 napig hatásos az új sürgősségi fogamzásgátló!

Öt napon belül alkalmazható a legújabb esemény utáni fogamzásgátló tabletta. Ezzel hatékonyabban előzi meg a nem kívánt terhességet a védekezés nélküli szex után, mivel a jelenleg forgalomban lévőt legkésőbb 72 órán belül be kell venni.

#szex
2009.12.31.

2009 szexuális érdekességei

Ahogy a 2009-es év a végéhez közeledik, ideje összegezni a tanulságokat, melyeket ez év alatt szereztünk. Íme néhány érdekesség, melyeket tudományos kutatások igazoltak.

#terhesség
2009.12.21.

Divat lenne a tini terhesség?

Nem, most nem a bulvárok által kicsámcsogott Britney-Spears-húga-Jamie-Lynn-ről szeretnék beszélni, bár az is szintén tanulságos. Inkább egy kevésbé ismert példát ismertetnék.