szerelem
#Vágyak

Veszélyes szerelem - Mikor büntetendő?

2010.08.27.
1 perces olvasási idő

Nagyon sok lány úgy tekint az idősebb srácokra, mint álmaik randijának pasijára. Nem véletlenül, hiszen általában több pénzük van, mint fiatalabb társaiknak, esetleg autójuk is. Tapasztaltabbnak, bölcsebbnek tűnnek, olyannak, akiben megbízhatnak, akire számítani lehet.

Mindez különösen igaz azokra a lányokra, akik kevés szeretetet kaptak otthon, vagy ami még rosszabb, akiket szexuálisan zaklatta valamely felnőtt szerette (rokon, családi barát stb).

Ám amennyire vonzónak tűnnek első látásra, a későbbiekben akkora csalódást képesek okozni. Nagyon gyakran vagy Csókolózásmegfertőzik valamilyen szexuális úton terjedő betegséggel, vagy teherbe ejtik fiatal barátnőjüket. Egy felmérés eredménye szerint a 15-19 év közötti tini anyák 65 százaléka 20 év feletti férfitól esett teherbe, és az esetek 20 százalékában a fiú legalább hat évvel volt idősebb a lánynál.

Kik is ezek a srácok?

És miért vonzódnak a fiatalabb lányokhoz? Általában olyan fiatalemberekről van szó, akik nem fejezték be az iskolát, nincs valami jó állásuk, és a fiatal barátnő által szeretnének erősebbnek, határozottabbnak, befolyásosabbnak tűnni.

Ha Neked is idősebb pasid van, most biztosan azt gondolod, a Te kedvesed nem ilyen. Azonban nem árt az óvatosság, mivel az ilyen idősebb Rómeók nagyon értik, hogy kell egy fiatal lányban biztonságérzetet kelteni – egy ideig. Ám általában csak szeretnék magukat jól érezni egy olyan lánnyal, aki még biztosan nem szeretné teljesen lekötni őket, illetve olyan szexpartner, aki minden bizonnyal mentes a különféle szexuális úton terjedő fertőzésektől.

Büntetendő

Azt is tudnod kell, hogy törvényellenes, büntetendő cselekedett, ha bárki 14 év alatti kiskorúval létesít szexuális kapcsolatot, még akkor is, ha az beleegyezik. Jó ha vigyázol, mert ennek következményei korántsem álomba illőek!

(Kamaszpanasz; Forrás: sexetc)