Vágyak, nemi erőszak

#Vágyak #nemi erőszak

15 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
Frottőrizmus: másokhoz dörgölőzés élvezeti célból
#frottőrizmus
2024.01.14.

Frottőrizmus: másokhoz dörgölőzés élvezeti célból

Az idegenekhez való dörgölőzést a frottőr (legtöbbször férfi) általában zsúfolt helyeken, villamoson, buszon követi el. Úgy ingerli magát, hogy nemi szervét az előtte álló nőhöz nyomja, dörgöli, vagy közösülő mozdulatokat tesz.

Nemi erőszak: tudnivalók baj esetén
#nemi erőszak
2023.10.27.

Nemi erőszak: tudnivalók baj esetén

Az egyik legfontosabb dolog, amiről beszélni kell, hogy mit is jelent a nemi erőszak. Ha hallunk olyan hírt, hogy megerőszakolnak valakit, nem tudjuk elképzelni, hogy miért nem védekezett. Ha pedig mégis, akkor hogyan lehetett megerőszakolni?

#fiú
2022.03.19.

Szex vagy erőszak?

A szexuális zaklatásnál csak az egyik fél, az elkövető vágyai és akaratai teljesülnek, ezt kényszeríti rá az áldozatára.

#erőszak
2021.08.07.

Élet nemi erőszak után

Nagyon nehéz arról beszélni, hogy milyen is egy nemi erőszak, hogy mi történt, mert szavakkal ezt leírni nem igazán lehet. A nemi erőszak egy testi, lelki és szellemi, szexuális bűncselekmény egyszerre. Rengeteg áldozat van, aki nem mer róla beszélni szerte az egész világon.

#szexualitás
2018.08.01.

Szexuális erőszak

Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy csak az erőszakos közösülés számít erőszaknak, de minden olyan szexuális tartalmú cselekedet ide tartozik, amibe a másik nem egyezett bele. Szexuális bántalmazásnak számít az is, ha valaki beleegyezés nélkül tapiz, mutogatja magát meztelenül, vagy a másik akarata ellenére pornográf tartalmakat nézet vele.

#fiú
2016.07.11.

A fiúk is lehetnek áldozatok!

A nemi erőszakról az emberek nagy részének a nők jutnak az eszükbe. Ez azonban egy rossz beidegződés. Mindent „bekeretezünk” és nem igazán nézünk körbe. Ugyanis a nőknek számtalan forrásuk és alkalmuk lehet, hogy meg tanuljanak védekezni ezek ellen. Mindig a nők sérüléseiről, vagy a nőkről beszélünk, pedig sokkal több figyelmet kéne fordítani a férfiak sebeire és sérüléseire!

#szex
2015.08.21.

Figyelj a partneredre!

Honnan tudhatjuk, hogy nem erőszakoltuk meg partnerünket? A férfiaknak figyelniük kell azokra a tényezőkre, amelyek növelik annak a kockázatát, hogy valakit megerőszakolhatnak. A Nemzetközi Betegség-megelőzési Centrum kutatásai szerint ezek a tényezők a következők lehetnek:

#fiú
2011.03.28.

Nemi erőszak: veled is megtörténhet!

Valószínűleg azt gondolod, hogy ez veled soha nem történhet meg, pedig ezt nem tudhatod. Nem lehet előre kiszámolni, hogy mikor kerülsz olyan helyzetbe, hogy neked vagy a barátodnak, esetleg családtagjaidnak szüksége lesz a segítségedre! Ezért fontos, hogy tudatosítsuk a tényeket és ne legyintsünk rá, hogy velünk úgysem történhet meg!

#nemi erőszak
2011.02.12.

Mikor beszélünk erőszakról?

Igazából, ha valamikor majd úgy szexelsz a partnereddel, hogy olyan kifejezést látsz az arcán, amelyek utalhatnak a diszkomfortra vagy a rossz közérzetre, akkor sajnos közelebb állsz a nemi erőszakhoz, mint a két ember szerelmének beteljesülését eredményező szexhez.

#nemi erőszak
2010.11.28.

Amikor a fiú a gyengébbik nem - Téged is megerőszakolhatnak?

Fiúk is lehetnek szexuális molesztálás áldozatai, sokkal gyakrabban, mint gondolnánk. A fiúgyerekek nem szívesen beszélnek arról, ha valaki szexuálisan zaklatta, vagy esetleg megerőszakolta őket. Hogy szabadulni tudjanak a megbecstelenítettségük lelki gyötrelmeitől, a lányokkal ellentétben inkább másokon vezetik le belső feszültségüket.

#szerelem
2010.08.27.

Veszélyes szerelem - Mikor büntetendő?

Nagyon sok lány úgy tekint az idősebb srácokra, mint álmaik randijának pasijára. Nem véletlenül, hiszen általában több pénzük van, mint fiatalabb társaiknak, esetleg autójuk is. Tapasztaltabbnak, bölcsebbnek tűnnek, olyannak, akiben megbízhatnak, akire számítani lehet.

#erőszak
2009.08.30.

Az erőszak lélektana

Amikor nemi erőszak történik gyakran – különösen a nők – nem tüntetik fel erőszaknak, hisz nehezen tudnak szakítani azzal az emberrel, akiben eddig megbíztak. Így ez inkább marad a saját titkuk és az életük egy rossz része. Sajnos vannak olyanok, akik évekig nem mondják el, hogy őket megerőszakolták. Fél ugyanis a következményektől, mások véleményétől, hisz a zaklató lehet, hogy egy közeli barát, egy ismerős vagy éppen családtag.

#szex
2009.08.13.

Erőszak, kényszer vagy manipuláció?

Játsszunk el egy-egy „talán” helyzetet! Az alábbi eseteken keresztül tökéletesen meg lehet érteni, hogy hogyan kényszerítik a másikat olyan dologra, amit lehet, hogy magától semmiképp sem tenne meg.

#erőszak
2009.08.07.

Hogyan kerüljék el a fiúk a nemi erőszakot? 1. rész

Noha az összes zaklatásnak csak kis részét teszi ki a fiúk zaklatása, fontos, hogy foglalkozzunk vele! Képzeld el, mit érezhet az az ember, aki túlélt egy erőszakot! Nem akarok ezzel félelemet keletni benned, egyszerűen csak fel akarlak készíteni, hogy tudd, mit kell tenned, ha netán bántalmazni akarnak!