szex
#Vágyak

Tüskés óvszer – új eszköz az erőszak ellen?

2009.11.05.
1 perces olvasási idő

A tüskés óvszer, hivatalos nevén Rapex, egy egészségügyi dolgozó ötlete volt, aki munkája során sokszor találkozott, beszélgetett nemi erőszakot elszenvedő nőkkel.

Az egyik szerencsétlen alany szájából elhangzott egy mondat, ami szöget ütött emberünk fejében: „Bárcsak fogak lettek volna a hüvelyemben”. Ezek után a találmányt már csak kivitelezni, fejleszteni, tökéletesíteni kell. Jelenleg még a fejlesztés stádiumban van, de mindannyiunk számára jó hír, hogy nemsokára így lehet védekezni az erőszak ellen.

Hogyan működik?

A Rapex gumit olyankor kell használni, amikor a nő veszélyes helyzetbe kerülhet, ismeretlen személlyel randevúzik, vagy tudja, hogy egyedül lesz kiszolgáltatott helyzetben.

A tüskés gumi egy applikátor segítségével egyszerűen felhelyezhető a hüvelybe, és teljes védelmet biztosít. Igaz, a behatolást nem akadályozza meg, de a férfi az első mozdulatnál többre nem lesz képes – ugyanis az óvszer azonnal rászorul az erőszakoskodó hímtagjára az óvszer belső felületét borító apró tüskék segítségével.

A pénisz kihúzásakor a Rapex vele együtt távozik a hüvelyből, a tüskék, akár az apró horgok beleakadnak a bőrbe. Az ötletes és hatékony találmánytól csak az orvos szabadíthatja meg, különben a férfi nagyobb bajt okoz magának, mint amibe eddig jutott.

A tervek szerint a Rapex három méretben kerül majd a boltokba, olyan helyeken fogják árusítani, ahol óvszert is lehet kapni, ráadásul nem is lesz sokkal drágább.

(Gy.A; Forrás: msnbc)