Vágyak

#Vágyak

492 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
Amikor a szex, nem élvezet… Ne ess pánikba
#szex
2022.04.13.

Amikor a szex, nem élvezet… Ne ess pánikba

Nagy valószínűséggel, mivel ezt a cikket olvasod, veled is megtörtént az a kellemetlen, de nem szokatlan helyzet, hogy egy szexuális aktus során nem sikerült azt a teljesítményt nyújtanod, ami neked és a partnerednek is örömet okozott volna. Nos, első és legfontosabb MOST, hogy nyugodj meg, nincs semmi baj.

Beszélj a szüleiddel
#szülő
2022.04.12.

Beszélj a szüleiddel

Bizonyára azt gondolod, hogy lehetetlen a szüleiddel a szexről beszélni. Ezzel nem vagy egyedül – a gyerekek 83%-a fél a szexről kérdezősködni, ugyanígy a tinik fele. Miért? Tény, hogy azok a serdülők, akik beszélnek a szexről a szüleikkel, kevésbé valószínű, hogy teherbe esnek, hiszen nagyobb eséllyel védekeznek, amikor szexuálisan aktívak lesznek.

Menstruálhatok-e ha terhes vagyok?
#menstruáció
2022.03.26.

Menstruálhatok-e ha terhes vagyok?

Nem. A közösségi médiában és az olyan TV műsorokban, mint a „Nem tudtam, hogy terhes vagyok” terjedő tévhitekkel ellentétben terhesség alatt nincs menstruáció, hiszen a rendszeres havi vérzés pontosan azért következik be, mert nem áll fenn terhesség. A petefészekből kilökődő érett petesejt a méhből a hüvelyen át vérzés kíséretében távozik, ha nem termékenyül meg.

#fiú
2022.03.19.

Szex vagy erőszak?

A szexuális zaklatásnál csak az egyik fél, az elkövető vágyai és akaratai teljesülnek, ezt kényszeríti rá az áldozatára.

Mítoszok az első alkalomról
#szűz
2022.01.13.

Mítoszok az első alkalomról

Miután annyiszor kibeszélik, ábrázolják és elemezgetik a médiában a szüzesség és annak elvesztésének témáját, továbbra is rengeteg félreértés és zavar övezi ezt a témát. Az alábbiakban néhány, a témával kapcsolatosan elterjedt mítoszról rántjuk le a leplet.

Parkolópályán van a szexuális életed?
#merevedés
2021.12.19.

Parkolópályán van a szexuális életed?

Ha nem úgy megy a dolog, mint kéne, akkor nem árt utánanézni, mik lehetnek az okok, és mi a megoldás, hogy szexuális vágyaid újra szárnyaljanak.

A terhesség korai jelei
#terhes
2021.11.28.

A terhesség korai jelei

Az egyetlen biztos módszer arra, hogy megtudd, terhes vagy-e, a terhességi teszt elvégzése. A várandósságnak vannak korai jelei, amelyekből már a teszt elvégzése előtt sejtheted, hogy kisbabád lesz. Lássuk, mik is ezek!

#erőszak
2021.08.07.

Élet nemi erőszak után

Nagyon nehéz arról beszélni, hogy milyen is egy nemi erőszak, hogy mi történt, mert szavakkal ezt leírni nem igazán lehet. A nemi erőszak egy testi, lelki és szellemi, szexuális bűncselekmény egyszerre. Rengeteg áldozat van, aki nem mer róla beszélni szerte az egész világon.

A szüzesség elvesztése: egy lány tanácsai
#szex
2021.08.02.

A szüzesség elvesztése: egy lány tanácsai

Tinédzserkorban természetes, hogy foglalkoztat a nemiség gondolata. Az iskolában, az interneten, de akár baráti körben is felmerülhetett már a téma. Ha mégis bizonytalan lennél, rövid útmutatónkkal reméljük, tudunk segíteni.

6 tipp az első randihoz
#randi
2021.07.10.

6 tipp az első randihoz

Az első randi sikere a kölcsönös szimpátián, a benyomásokon alapszik. Hiába a minden szempontból megfelelő paraméter-skála, ha a kiválasztott nem kelt vonzalmat, vagy valamilyen kevéssé megmagyarázható kellemetlen érzést ébreszt a partnerben. Érdemes tehát felkészülni az első randira, és vigyázni, hogy el ne illanjon a bontakozó varázs.

#szex
2021.06.23.

Első szex: Félek, hogy mit szól majd a lány...

"15 éves srác vagyok, és kimondottan attól félek, hogy első alkalomkor mit szól majd a lány, ha meglátja a nemi szervemet, ami 15cm! Sikerül vajon elélveznie?" A szakértő válaszol.

#meleg
2021.06.02.

Lehet, hogy meleg vagyok?

Kamaszkorban rengeteg testi-lelki változáson mennek át a fiatalok, amelyeket feldolgozni és a helyükön kezelni bizony időnként nagy kihívást jelent. Az egyik legnagyobb újdonság a tinik életében a szexualitás beszivárgása a mindennapi életbe. Napjainkban sok – és egyre több - serdülőben merül fel a kérdés: „Vajon melyik nemhez vonzódom?”

#szex
2021.05.25.

Miért nincs orgazmusom?

Még sosem volt orgazmusom. Próbáltam már maszturbálni, de sokkal inkább volt fájdalmas, mint kellemes. Összesen két alkalommal szexeltem, ami nagyon fájt és egyáltalán nem élveztem. Volt már pár sráccal orális élményem, de semmi sem vitt el a csúcsra.

#fogamzásgátló
2021.05.10.

Fogamzásgátlók megfelelő tárolása

Tudtad, hogy a különböző fogamzásgátlók tárolása befolyásolhatja a hatékonyságukat? Akármelyik módszert válaszd is, érdemes megfontolnod a helyes tárolás körülményeit.

#hpv
2021.04.20.

A méhnyakrák oka, megelőzése, felismerése

Tudományos kutatások bizonyítják, hogy a rosszindulatú daganatok legalább 20 százalékát vírusok okozzák. A HPV, azaz a humán papillómavírus egyike ezeknek, és a méhnyakrákok döntő többségének kialakulásáért felelőssé a HPV tehető. A fiatal lányok sokkal veszélyeztetettebbek, a fertőzés legnagyobb gyakorisággal a 25 év alatti, szexuálisan aktív nők körében fordul elő. A HPV-fertőzés jelenleg nem gyógyítható, védekezni azonban lehet ellene!