szex
#Vágyak

Első szex: Félek, hogy mit szól majd a lány...

2021.06.23.
1 perces olvasási idő

15 éves srác vagyok, és kimondottan attól félek, hogy első alkalomkor mit szól majd a lány, ha meglátja a nemi szervemet, ami 15cm! Sikerül vajon elélveznie? A szakértő válaszol.

Kedves Levélíró!

Több dolgot is szeretnék írni.. az első, hogy nem kell a péniszed mérete miatt aggódnod, nincsen vele semmi gond. Egyébként a lányokat sokkal kevésbé érdekli a partner/barát hímvesszőjének a mérete, mint ahogy azt a fiúk gondolják. Ráadásul egy 14 éves, szűz lánynak nincs is összehasonlítási alapja.

Viszont úgy gondolom, hogy talán nem lenne annyira fontos ezt az együttlétet siettetni. Ennek a véleményemnek csak az egyik oka az, hogy borzasztó fiatalok vagytok 14, illetve 15 évesen. A leveledből úgy értelmezem, hogy nem láttátok még egymást ruha nélkül, ez pedig azt is jelenti, hogy nem pettingeltetek, nem volt részetek mondjuk orális szexben, nem simogattátok egymást intim tájékon.

Pedig ezek a lépcsőfokok nagyon fontosak, hiszen ezzel ismerhetitek meg a saját, illetve a partner működését, nem utolsó sorban pedig arról is sok tapasztalatot szerezhetnél, hogy hogyan szerezhetsz örömet a párodnak. Az első aktus olyan dolog, amire megéri felkészülni lelkileg és testileg is, hiszen hatása van a későbbi nemi életre is (főleg a lányoknál). És még így is nagyon ritka az az eset, hogy egy lánynak kielégülést hoz az első együttlét. Ez nem a fiú hibája, egyszerűen csak szükség van némi tapasztalatra ahhoz, hogy aztán tökéletes legyen az összhang.

(KamaszPanasz - Dr. Szimuly Bernadett)