Suli, munka, vizsga

#Suli, munka #vizsga

91 db cikk a témában

Matek érettségi 2017: itt vannak a hivatalos megoldások
#matek érettségi 2017
2017.05.10.

Matek érettségi 2017: itt vannak a hivatalos megoldások

Nyilvánosságra hozták a matematika írásbeli vizsga feladatlapjait, illetve javítási útmutatóit. Cikkünkből megtudhatod, mik voltak a helyes válaszok és infókat olvashatsz a vizsga menetéről.

#magyar érettségi
2017.05.08.

Elkezdődött a magyar érettségi, olvasd az első infókat

Egy Petőfi-kötettel kapcsolatos interjút kell értelmezniük a magyarból középszinten érettségizőknek, majd egy humorról szóló érvelés és egy motivációs levél írása a feladat az írásbelin.- olvasható az eduline.hu.

#érettségi
2017.05.02.

Így szerezhetsz ötöst érettségin magyarból!

Hétfőn a magyarérettségivel indul a tavaszi érettségi szezon legfontosabb hete. Középszinten érettségiztek magyarból? Akkor olvassátok el a következő tanácsokat, hogy minél több pontot szerezzetek az írásbelin. - olvasható az eduline.hu-n.

#felvételi
2017.02.10.

Felvételizők! Hamarosan lejár a jelentkezési határidő!

Még öt napig - február 15-én éjfélig - lehet jelentkezni az egyetemek, főiskolák szeptemberben induló felsőoktatási képzéseire. Díjmentesen három helyet jelölhetnek meg a diákok. - olvasható az eduline.hu-n.

#szóbeli
2016.05.24.

Segítség a szóbeli érettségihez

Végre itt az év vége. Ez az, amire már olyan rég vártunk, végre lehet pihenni. De a tanév végével jön a bizonyítványosztás és az érettségi is. Az érettségizőknek a szóbeli vizsgákra kell hangolódniuk és készülniük.

#érettségi 2016
2016.05.03.

Matek érettségi 2016: a vizsga feladatai

A szokásoknak megfelelően idén is a matematika vizsgával folytatódik az írásbeli érettségi második napja. 8 órától 11 óráig tart a vizsga, melyben két feladatlapot kapnak a diákok, az elsőre 45 perc, a másodikra pedig 135 perc áll rendelkezésre.

#vizsga
2016.05.02.

Hogyan győzd le a vizsgastresszt?

A nyár már az ajtódon kopogtat, s mégis az érettségi vizsgára vagy az év végi jegyek javítására kell koncentrálnod? Szükséged van néhány tuti tippre, megcincált idegrendszered helyreállításához? Ötletekre, hogyan győzd le a rád nehezülő nyomást? Segítségünkkel magabiztosan fogod az akadályokat venni!

#dolgozat
2016.04.17.

Hogyan készülj rövid idő alatt hatékonyan a vizsgára?

Most jöttél rá, hogy mindjárt itt az érettségi, esetleg egy fontos témazáród lesz? És még alig készültél? Ne aggódj, cikkünkben ahhoz adunk tanácsokat, hogy hogyan készülhetsz fel hatékonyan rövid idő alatt bármilyen vizsgára vagy dolgozatra.

#szóbeli vizsga
2016.01.24.

Tippek felvételizőknek: készülj a szóbeli vizsgákra!

Szóbeli vizsgák előtt teljesen természetes dolog, hogy izgulunk, legyen az bármilyen fajta vizsga: érettségi, felvételi vagy akár állásinterjú. Ha ezeket a szempontokat betartod, akkor szinte biztos, hogy a legjobb benyomást gyakorolod a vizsgáztatókra, és csak a tudásod fogja eldönteni a vizsga kimenetelét.

#őszi érettségi 2015
2015.10.20.

Őszi érettségi: a német feladatsorok és megoldások

Október 19-én a német írásbeli vizsgákkal folytatódott az őszi vizsgaidőszak, ami egészen október 22-ig tart. Ezt követően kezdődnek majd el a szóbeli vizsgák. Lássuk, a német feladatokat!