#Suli, munka #nyári szünet

34 db cikk a témában

#suli
2011.11.07.

Benyújtották az új köznevelési törvényt

Benyújtotta szombaton a nemzeti erőforrás miniszter az új köznevelési törvényről szóló javaslatot az Országgyűlésnek, a 104 oldalas dokumentum többi között rögzíti, hogy a tanév végén legalább hatvannapos nyári szünetet kell biztosítani, a tankötelezettség 16 éves korig tart, és tartalmazza a pedagógus-életpályamodellben elérhető fokozatokat. A modell 2013. szeptember 1-én léphet életbe.

#diákmunka
2011.06.13.

A 10 legjobb részmunkaidős állás tiniknek

Olyan munkát keresel, ami gazdagítja a lelkedet és elindíthat egy életre szóló karrier útján? Oké, talán nem. Valószínűleg csak le szeretnéd magad kötni, és pénzt akarsz keresni. Sose félj! Rengeteg módja van ennek, és valószínűleg sok olyanról is szó lesz, ami még csak fel sem merült eddig.

#vakáció
2010.06.28.

Vakációzz otthon!

Nincs pénzed nyaralni menni az idén? Semmi gond! Otthon is igazán jól érezheted magad! A legfontosabb, hogy tudd: a nyaralás lényege az, hogy kiszakadj a megszokott mindennapi ritmusból, valami mást, szokatlant csinálj! Tehát, beszéld meg szüleiddel, hogy kiveszel pár nap „szabadságot”, kikapcsolod a telefonod (hiszen ha valahol messzi külföldön lennél sem hívnál senkit!) Felejtsd el a fűnyírást és minden olyan dolgot, amit nyaralás közben sem tennél!

#iskola
2009.09.10.

Az izgalmas új tanév (2. rész)

Amikor a problémák színtere a szociális kapcsolatokra tér át, szinte az összes megkérdezett a barátok megtartásától és a kapcsolattartástól fél. A más osztálybéli, esetleg más iskolába járó fiatalokkal való kapcsolat. Sokan zavartnak érezték magukat, mikor erről beszéltek.