nyár
#Suli, munka

7 tipp egy felejthetetlen nyárért!

2020.06.27.
1 perces olvasási idő

Unatkoztál már valaha nyáron? Ha igen, akkor most mindent megtehetsz, hogy ezen a nyáron egy percig se tétlenkedj!

Táborozz

Egy igazi nyárhoz mindenképpen kell egy tábor! Akár haverokkal, akár egyedül mész, nagyon jó szórakozás. Minden tábor egy életre szóló élmény, még akkor se hagyd ki, ha eleinte nem fűlik hozzá a fogad. Nemcsak rengeteg új barátságot köthetsz, akár még a rég várt szerelem is eljöhet!

Dolgozz

A nyári munka során nemcsak egy kis zsebpénzt gyűjthetsz – aminek később nagyon is fogsz örülni –, hanem rengeteg új ismeretséget, barátságot köthetsz. Próbálj olyan állást keresni, ami közel áll hozzád, így közben nem fogsz unatkozni!

Változz át

Lehet, hogy a nyár alatt lesz pár unalmas hétköznapod – de csak fel a fejjel! Fesd be a hajadat valami vad színre – már szinte mindenhol lehet egy alkalommal kimosható festékeket kapni. Persze ez a program a barátnőkkel a legjobb!

Fotózz

Nyári gyerekek

Vidd mindenhova magaddal a fényképezőgépedet – vagy a mobilodat! Ne mulassz el egy pillanatot sem, örökíts meg mindent! Hidd el, később nagyon jó lesz visszanézni a képeket, amik a boldog nyárra emlékeztetnek.

Vizezz

Ez a nyár se múljon el strandolás vagy vízparti kirándulás nélkül! Nemcsak rengeteg vízi szórakozásban (csúszda, vízi pisztoly, ugrálás) lesz részed, hanem még ismerkedni is könnyen fogsz tudni. Akár bérletet is válthatsz valahova egy hétre, így nemcsak olcsóbban jössz ki, hanem a hőséget is könnyebb lesz elviselned.

Blogolj

Blogolj vagy vezess naplót! Nem csupán unaloműzőként jó, hanem a segítségével összegyűjtheted, hogy mi minden történik veled a nyáron. Nagyon jó lesz visszaolvasnod, akár télen, akár majd pár évvel később. Ráadásul blog formában azok is láthatják, hogy mi történik veled, akikkel nem tartod rendszeresen a kapcsolatot!

Mozizz

Nyáron itt vannak a jobbnál jobb filmek, ráadásul a mozi légkondícionált hely is – szóval meleged sem lesz. Szedd össze a haverokat, és rendezzetek mozi-maratont, vagy ha van rá lehetőségetek, menjetek el valamilyen filmfesztiválra!

(KamaszPanasz - Gy.A)