nyár
#Suli, munka

8 tipp, hogy az idei legyen a legjobb nyarad

2020.06.15.
1 perces olvasási idő

Sokféleképpen eltöltheted a nyaradat, de az alábbi javaslatok segíthetnek, hogy a lehető legtöbbet kihozd a szabadidődből. Kezdj el tervezni, hogy az idei legyen a legjobb nyarad, és eleget tudj pihenni, miközben a kimozdulásra is marad időd!

1. Fedezd fel a városodat

Szervezz egy saját igényeidre szabott városnézést magadnak! Ha kávérajongó vagy, járd be a városod összes kávézóját! Nem csak a környéken szervezhetsz utazást magadnak, de jó szórakozás megismerni és támogatni a helyi vállalkozásokat.

2. Irány a csúszdapark

Tölts el egy kellemes napot a helyi csúszdaparkban a családoddal vagy a barátaiddal. Bárkivel kellemesen lazulhatsz, ehetsz klasszikus nyári csemegéket, megvillanthatod a fürdőruhádat.

3. Tanulj valamit

Vegyél pár órát valamilyen kurzuson, próbáld ki például a táncot vagy a fotózást! Ha arról álmodozol, hogy bejárod a világot, kezdj el tanulni egy új nyelvet! Vagy az is lehet, hogy már régóta szeretnél megtanulni gitározni, de sosem jutottál el odáig, hogy tényleg elkezd tanulni. Ez esetben itt a remek alkalom!

4. Biciklizz

Porold le a biciklidet és indulás! A biciklizés nagyszerű családi program, edzésnek sem utolsó, ráadásul sokkal környezettudatosabb, mint autóval utazni. Ha nincs bicajod, vedd elő a régi görkoridat, gördeszkádat, vagy bármit! Csak menj ki a szabadba és élvezd a nyarat!

5. Piknik

Elő a pléddel és a piknik felszereléssel, a menüvel pedig legyél kreatív! Ha szorít az idő, vagy csak nincs kedved olyan sok kaját csinálni, vegyél némi köretet, italt, és kész is vagy! Ez egy remek időtöltés lehet a kedveseddel, vagy a barátaiddal, de akár egyedül is piknikezhetsz, miközben élvezed a csodás nyári környezetet.

6. Menj el egy vidámparkba

A vidámparkok kedvelt úti célok nyáron – nem véletlenül! Torkod szakadtából sikíthatsz a hullámvasutakon és megint élvezheted a gyereklétet! Ha nem vidámpark közelében laksz, nézd meg a helyi vásárt és érezd jól magadat az ottani attrakciókkal. Nem kell egy flancos vidámparkba menned, hogy jól szórakozz; a lényeg, hogy a pillanatnak élj!

7. Menj el strandolni

Nyalj el egy fagyit a mólón, sétálgass mezítláb a meleg homokban és merülj egyet a vízben.

8. Ne csinálj semmit

Egy-egy nap belefér, amikor csak lustálkodsz és azt csinálod, amihez csak kedved van. Aludj sokáig, viselj egész nap kényelmes ruhát, és egyél reggelit vacsorára! Lehet, hogy pont a semmittevésre van szükséged, hogy feltöltődj és készen állj még több nyári kalandra!

Ezen a nyáron olyasmit csinálj, amit szeretsz! Még ha milliónyi dolgod is van, és milliónyi emberrel kéne törődnöd, ne felejts el szórakozni. A nyár a tökéletes alkalom, hogy felfedezd a világot, kalandot keress és kipróbálj valami újat!

(KamaszPanasz - B.Zs.)