Lélek, ünnep

#Lélek #ünnep

87 db cikk a témában

#tévé
2011.12.23.

Tévé és net kell a téli szünetben

Hiába lenne több idejük, kevesebbet sportolnak és olvasnak, de többet néznek tévét, és ha lehet, még többet interneteznek a magyar fiatalok a karácsonyi ünnepek alatt – derül ki az MTV Hungary által végzett felmérésből. A csatorna 15–24 éves fiatalokat faggatott arról, hogyan tervezik eltölteni idejüket a héten kezdődő téli szünet alatt.

#karácsony
2011.12.16.

A karácsony lényege a családi együttlét

Csupán a lakosság egytizede szerint szól a túlzott pénzköltésről az ünnep, a megkérdezettek többsége az együtt töltött idő fontosságát és a pihenést tartja a karácsony legfontosabb részének.

#esküvő
2011.06.23.

Esküvői kalauz vendégeknek

Szinte elengedhetetlen nyári program az esküvő. A legtöbben ebben az évszakban tartják, hiszen a jó idő mellett, még a babona is úgy tartja, hogy annál boldogabb lesz az ifjú pár, minél többet süt a nap az esküvőn. Az ifjú pár számára rengeteg jó tanács létezik a lagzival kapcsolatban, de hogyan érezheti magát a vendég?

#stressz
2011.04.27.

Csökkentsd a stresszt aromaterápiás olajokkal!

A stressz sokat levon a szépségből, ráncokat, idő előtti őszülést, táskás szemeket és mindenféle betegséget idéz elő. Ha még nem kapott el az aromaterápia-őrület, akkor itt az idő, hogy kipróbáld és tapasztalj egy kis nyugalmat - antidepresszánsok nélkül!

#Valentin
2011.02.14.

Tények a Valentin napról

Közeledik a Valentin nap, és ennek jegyében összeállítottam pár érdekességet az ünnepről.

#csontvelő
2011.01.10.

Életet ajándékozott karácsonyra

Egy angliai kisfiú, Robert, a legfurcsább, egyben a lehető legértékesebb karácsonyi ajándékot adja öccsének, történetesen a saját csontvelőjét!

#téli szünet
2010.12.18.

Szünidei tanácsok: sportolj, ápold a kapcsolataidat

A karácsony előtti állandó rohanás után nehéz megállni a szeretet ünnepén, sőt van, hogy az egész szünet alatt csak rohanunk, és nincs időnk semmiféle szórakozásra. Lehet, hogy eddig ennek nem is szenteltél külön figyelmet, de idén legyen másképp! Ne rohanjanak el melletted a napok!

#karácsony
2010.12.17.

5 tipp, hogy az ünnepekre is egészséges maradj!

Anya a stresszt piheni ki, a gyerekek az utolsó sütin veszekednek, a nagybácsi felköhög, mielőtt ünnepélyesen felszeletelné a pulykát, és a legjobb barátod éppen sms-ekkel bombáz.

#karácsony
2009.12.20.

Túl anyagiasak az ünnepek? Változtass!

Nagyon sok ember stresszeli magát az ünnepek alatti ajándékozás miatt. Még a gazdaság romlása előtt is, sok tini úgy érezte, az ünnepek túl anyagiasak és már inkább szólnak az ajándékokról, mint az érzésekről és a hangulatról.

#kapcsolat
2009.11.26.

Mitől lesz jó a párkapcsolat? 2. rész

Nap, mint nap halljuk: szeretem őt. Sokan mondják, hogy szeretik, de valójában ennyi elég is a boldogsághoz? Ő az igazi? Ez a kapcsolat a legideálisabb számodra? A most következő sorozatunkban ezekre a kérdésekre igyekszünk választ találni.