Lélek, szerelem

#Lélek #szerelem

333 db cikk a témában

#elvárások
2010.04.01.

Találd meg álmaid pasiját!

A randevúzgatásnak nem kell egy kitalálós játékhoz hasonlítania, mert sokkal magabiztosabban is kiderítheted, hogy ki az, aki igazán hozzád való.

#kapcsolat
2010.01.08.

Miért érnek véget a kapcsolatok?

A szerelem érzékeny dolog, ezért szükség van arra, hogy törődjünk vele, és tápláljuk, ha azt szeretnénk,hogy sokáig tartson. Akárcsak a barátságok, a szerelem is elromolhat, hogyha nem szánunk rá elég időt és figyelmet. Ez az az ok, ami miatt számos kapcsolat véget ér- az iskola, sport, munka vagy akármi elveheti az időnket a kapcsolattól. Sok kapcsolat a távolság miatt ér véget, például ha valaki elköltözik, vagy más helyen tanul mint eddig.

#párkapcsolat
2009.12.29.

Mitől lesz jó a párkapcsolat? 4. rész

Nap, mint nap halljuk: szeretem őt. Sokan mondják, hogy szeretik, de valójában ennyi elég is a boldogsághoz? Ő az igazi? Ez a kapcsolat a legideálisabb számodra? Sorozatunkban ezekre a kérdésekre igyekeztünk választ találni

#kapcsolat
2009.12.16.

Mitől lesz jó a párkapcsolat? 3. rész

Nap, mint nap halljuk: szeretem őt. Sokan mondják, hogy szeretik, de valójában ennyi elég is a boldogsághoz? Ő az igazi? Ez a kapcsolat a legideálisabb számodra? A most következő sorozatunkban ezekre a kérdésekre igyekszünk választ találni.

#kapcsolat
2009.12.15.

Kötelezettségeink a kapcsolatban

A legtöbb kapcsolatban felelősek vagyunk saját tetteinkért, és azért is, hogy a másik mit tesz, hisz kihatása lehet ránk. Néha a másik igényei miatt aggódunk, de eközben gyakran elfelejtjük a saját szükségleteinket. Vagy másik esetben pedig csak a saját érdekeinket helyezzük előtérbe, és a másik szükségleteit szorítjuk háttérbe. Ha tudjuk a kötelezettségeinket, az nagyban hozzájárulhat, egy komoly, egyenlő és egészséges kapcsolathoz. És ami a legjobb, hogy a legtöbb felelősségről szóló alapszabály könnyűszerrel alkalmazható az összes többi kapcsolatunkra is.

#barátnő
2009.12.02.

10 dolog, amiről ne tudjon a barátnőd

Hogyha a kapcsolatod komolyabbra fordul egy lánnyal, fontos tudnod, melyek azok a témák, amiket jobb ha kerülsz.. Minden férfinak vannak negatív tulajdonságai, melyek nekünk fel sem tűnnek, viszont számos ilyen tulajdonság elindítja a piros vészjelzőt a lányok tudatában, és ezt jobb, ha elkerülöd.. Ez itt ismét a top 10, avagy miről ne tudjon a barátnőd

#kapcsolat
2009.11.26.

Mitől lesz jó a párkapcsolat? 2. rész

Nap, mint nap halljuk: szeretem őt. Sokan mondják, hogy szeretik, de valójában ennyi elég is a boldogsághoz? Ő az igazi? Ez a kapcsolat a legideálisabb számodra? A most következő sorozatunkban ezekre a kérdésekre igyekszünk választ találni.

#negatív énkép
2009.11.11.

Negatív énkép és a szexuális élet

Az énkép fontos dolog: fontos, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, hogy reálisan gondolkodjunk magunkról. Igen, de mi van, ha negatív dolgokat sugárzunk magunk felé? Ennek hosszú távon komoly mellékhatásai lehetnek!

#randi
2009.10.17.

Top 10 randimozi

10 film, amelyet érdemes megnézned barátnőddel: minden megtalálható bennük, amik egy sikeres randi lehetőségét megalapozzák

#szexuális vonzódás
2009.10.12.

Kihalófélben a férfiak?

Miközben a világon egyre kevesebb az irányító típusú férfi, és egyre több az ambiciózus nő, bennünk, nőkben felmerül a kérdés: hogyan hat majd a jelenség a Mi életünkre? A kutatók meglepő felfedezésekre jutottak- jót is, rosszat is tartogat számunkra a jövő.

#randi
2009.09.13.

Tippek egy romantikus randi érdekében

Ki ne szeretne egy remek randit? Szerintem mindenki. De most nem a hagyományos ezer éves randi ötleteket fogjuk elmondani. Én nem mondom, hogy a rózsa nem szép, és hogy egy gyertyafényes vacsora nem romantikus, de hát mindenki többre vágyik. És mindig jól jön pár kreatív tanács, főleg ha valami újjal és izgalmassal akarod lenyűgözni leendőbeli kedvesedet.

#korkülönbség
2009.09.09.

A korkülönbség buktatói (2. rész) A szülő vagy a partner?

Ez nem egy olyan dolog, amiről mindig is szeretünk beszélni, különösképpen nem akkor, amikor serdülők vagyunk. Hisz várjuk a pillanatot, amikor végre ténylegesen elszakadhatunk a szüleinktől és ténylegesen felnőttek lehetünk. De sokszor egy kapcsolat hiánya egy bizonytalanság az, ami a tinédzsereknél egy idősebb barátot eredményez

#szem
2009.08.31.

Miért szeretik a pasik a tág pupillákat?

A pupillánk az a testrészünk, amely a legnagyobbnak látszik saját méretéhez képest. A férfiak nagy része azt állítja, hogy egy nőn először a szemét nézi meg. Úgy gondolják, hogy egyfajta erotikus sugárzása van az írisznek és a pupillának.

#párkapcsolat
2009.07.24.

A boldog párkapcsolatok titkai

Egy jó kapcsolat nem működik magától – tenni kell érte. Csokorba gyűjtöttük nektek, mire érdemes odafigyelni, hogy szerelmetek tartós maradhasson.