Lélek, szerelem

#Lélek #szerelem

333 db cikk a témában

#piros ruházat
2010.08.21.

A nők vonzódnak a pirosba öltözött férfiakhoz

Egy új multikulturális kutatás kimutatta, hogy a nők vonzódnak azokhoz a férfiakhoz, akik pirosat viselnek – pedig legtöbbjük még nem is ismeri a tényt, hogy ezt a hatást ébreszti. Oké srácok, itt egy új tipp az udvarláshoz – öltözzetek pirosba! Ez aztán segíteni fog a lányok szemét magatokra terelni.

#szex
2010.08.16.

Lefeküdtem vele - Szégyellnem kell?

"15 éves lány vagyok. 6 hónapja vagyok együtt a barátommal. Lefeküdtünk, hiszen szeretem, és már én is akartam. Anyuék megtalálták az óvszeres dobozt, és azt mondták, szégyent hozok rájuk, hogy ezt megtettem, és kitagadnak. Miért nem értenek meg?!"

#szakítás
2010.08.10.

Szakítás - avagy mit ne csinálj szakítás után!

Most megosztunk veled néhány tipikus hibát, amelyet az emberek nagy része elkövet egy szakítás után. Ez azért is rossz, mert meghosszabbítja szenvedésünket, és tovább kínozza érzéseinket.

#szakítás
2010.07.28.

Hogy könnyebb legyen a szakítás...

A legtöbb esetben legalább az egyik félnek nagyon fájó tud lenni, amikor egy párkapcsolat véget ér, s ilyenkor mindent megtesznek, csak hogy „véletlenül” az utcán, bevásárlás közben találkozzanak volt partnerükkel. De talán nem is a szerelem az, ami a fájdalmat okozza a szakítás után, hanem a búcsúzástól való félelem.

#stressz
2010.07.27.

A stressz befolyásolja a párválasztást

Pszichikai nyomás hatására változik ítélőképességünk: a stressz nagyban befolyásolja a párválasztást – legalábbis a férfiak esetében – állítják kutatók a Proceedings B című folyóiratban megjelent tanulmányukban.

#szerelem
2010.07.24.

Miért ráz le a barátom?

A barátomat már 1 hónapja nem láttam. Csak msn-en beszélünk. Pedig nem is lakik messze. Többször mondtam neki, hogy találkozzunk, de ő mindig valami kifogást talált. Most azt találta ki, hogy ideges, és azért nem. Több ilyen nem hihető dumája volt, és ez már engem nagyon zavar. Talán én vagyok nagyon nyomulós?

#szerelem
2010.07.23.

Szerelem harmónia nélkül

Kedves szakértő! Lehetséges, hogy egyszerre szeretek valakit és ugyanakkor nem jövök ki vele? Ha igen, hogyan lehet túljutni a nehézségeken és hogyan lehet egy egészséges párkapcsolatot építeni? Egyikünk se akar szakítani, de jelenleg mégis ez a megoldás lenne a legjobb. Kérem, segítsen!

#barátnő
2010.07.13.

Megéri féltékenykedni a partner exkedvesére?

Aggódsz, hogy a barátnőd lehet, hogy még mindig az exét szereti, akivel elvesztette a szüzességét? Még akkor is, ha azt mondja, hogy már nem érez iránta semmit? Vajon igaz az, hogy a nőknek örökre megmaradnak az érzéseik az iránt, aki elvette a szüzességüket?

#szeretet
2010.07.07.

Szeretet, gyűlölet, csalódás

Tényleg olyan ellentétes érzések, mint amilyennek elsőre érezzük? Persze, hiszen két olyan ember, aki gyűlöli egymást, sosem fogja szeretni a másikat. Mert a gyűlöletnek oka van.

#egyéjszakás kaland
2010.07.05.

Nem akarok párkapcsolatot! Normális ez?

"Annyi információd és tanácsod van azoknak, akik elkezdeni, fenntartani vagy befejezni akarnak egy kapcsolatot de vannak olyan emberek is mint én. Egyáltalán nem akarok semmilyen kapcsolatot! Diák vagyok és mellette két munkám is van, és a szabadidőmben vagy a barátaimmal lógok vagy a családommal vagyok. Nem érdekelnek azok az érzések/érzelmek amik egy kapcsolattal járnak."

#előítélet
2010.07.01.

A bőre színe miatt nem fogadják el a páromat

Nemrég költöztem be a nagyvárosba vidékről, ami - mondanom sem kell- elég konzervatív hely. Már a második héten megismerkedtem a világ legcsodálatosabb emberével, csak az a „baj”, hogy ő fekete. Egy éve vagyunk együtt és remekül kijövünk. Az viszont nagyon zavar, hogy ha együtt mutatkozunk, az emberek furán néznek ránk és a szüleim sem akarják igazán elfogadni őt.

#szerelem
2010.06.14.

Utál engem, de én mégis őt szeretem

"Van egy fiú, akit nagyon szeretek, de hiába mondom neki, ő mindig azt mondja, hogy utál, és a többiek elött leéget. Nagyon rossz nekem így, de nem tudom hogy felejtsem el." Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatából.

#szerelem
2010.05.13.

Nem tudom elfelejteni, annyira szeretem - Az orvos válaszol

"Nem tudom elfejteni azt a fiút, akibe szerelmes vagyok/voltam. Mindig ő jut eszembe, ha zenét hallgatok, ha csak meglátok egy fekete táskát, vagy ha fölszállok a buszra. Mindig ő jár az eszemben, mit csináljak?" Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.

#szerelem
2010.04.30.

Tetszik egy roma fiú, de én félek tőle...

"Van egy srác aki tetszik nekem, de roma származású, és nem tudom milyenek a szülei (pl. ha mondjuk szakítani akarnék majd vele, akkor a szülei vagy ő magához akarna-e láncolni). Mit tegyek ilyenkor ?" Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.